anakartın geneli gösteren yakın çekim foto atarmısın.Anakartın üzerindeki barkod bu üstad. Diğerlerini göndermiştim zaten.
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu da service menüsündeki yazılım bilgisi.
![]()
anakartın geneli gösteren yakın çekim foto atarmısın.Anakartın üzerindeki barkod bu üstad. Diğerlerini göndermiştim zaten.
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu da service menüsündeki yazılım bilgisi.
![]()
Yükleme süresi normalda kaç dakika sürüyorflash belleğin fat32 MBR olup olmadığını kontrol et. format dogruysa EMMC çipin süresi dolmuştur değişmesi gerekli.
Bir kaç dakikada tamamlanır.Yükleme süresi normalda kaç dakika sürüyor
Anakart 18AT027 Üstad.anakartın geneli gösteren yakın çekim foto atarmısın.
gönderdimAnakart 18AT027 Üstad.
bildirim çanından indirebilirsinMerhaba iyi çalışmalar arkadaşlar.
Ekte bilgilerini gönderdiğim tv fabrika ayarlarına dönmesi sonucu stanby da kalmış tv hiç açılmıyor donanımsal bir arıza göremedim Yazılımsal bir sorun olabilir diye düşünüyorum varsa yazılım alabilir miyim?
![]()
![]()
![]()
İndirdim Üstad. Allah razı olsun.gönderdim
malesef usta olmadı yuklenmiyor sanırım 2 ayrı flash ile denedim birinde fişi taktıntan bir kac sny sonra tv ledler yanıyor ekran yok işlemde yok gibi digerinde led yanmıyor lakin flash ısığı yanıp sönüyor 3 saat bekledim flash data ısıgı hala yanıp sönüyor kapattım bende baska na yapabiliriz?bildirim çanından indirebilirsin
flashı rufusla kontrol et. Fat32 MBR olarak biçimlendirip tekrar denemalesef usta olmadı yuklenmiyor sanırım 2 ayrı flash ile denedim birinde fişi taktıntan bir kac sny sonra tv ledler yanıyor ekran yok işlemde yok gibi digerinde led yanmıyor lakin flash ısığı yanıp sönüyor 3 saat bekledim flash data ısıgı hala yanıp sönüyor kapattım bende baska na yapabiliriz?
anakart model numarası, Panel etiketi nerede![]()
![]()
Kolay gelsin ustalarım 49 inç sunny android tv Logo geliyor Ve Çöküyor tekrar açınca yine aynı şekilde oluyor bazen logo biraz daha fazla ekranda kalıyor kurtarma yazılımı mevcut mu? teşekkür ederim şimdiden

Denedim usta malesef olmadıflashı rufusla kontrol et. Fat32 MBR olarak biçimlendirip tekrar dene