Önemli HI LEVEL, Sunny, Axen Atmaca Elektronik Yazılımları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
IMG_3048.jpeg

Abi logo geliyor geri kapanıp açılıyor değişen birşey yok
Elimdeki uygun olabilecek son yazılımı da gönderdim

Elimde başka yazılım kalmadı
abi sorunu çözdüm tam vazgeçtim kapatıyordum acaba beslemeden olma ihtimali varmı diye düşündüm ve sonuç

IMG_3050.jpeg
IMG_3051.jpeg

Senide uğraştırdım kusura bakma

çok teşekkür ederim televizyon çalıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

WhatsApp-Image-2026-04-01-at-14.02.34.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-01-at-14.17.35.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-01-at-14.17.36.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-01-at-14.17.37.jpeg

sunny tv miz var ters ekran sorunu varmış servis menüsünden ayar yaparken ekran kararmış ledler açık var ses var ama görüntü gelmiyor bu modellerde yazılımla kurtarma varmı teşekkür ederim şimdiden

çok teşekkür ederim televizyon çalıştı

WhatsApp-Image-2026-04-01-at-14.02.34.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-01-at-14.17.35.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-01-at-14.17.36.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-01-at-14.17.37.jpeg

sunny tv miz var ters ekran sorunu varmış servis menüsünden ayar yaparken ekran kararmış ledler açık var ses var ama görüntü gelmiyor bu modellerde yazılımla kurtarma varmı teşekkür ederim şimdiden
evdeki arşive bakmam lazım anca yarına.

abi sorunu çözdüm tam vazgeçtim kapatıyordum acaba beslemeden olma ihtimali varmı diye düşündüm ve sonuç

IMG_3050.jpeg
IMG_3051.jpeg

Senide uğraştırdım kusura bakma
ne demek işin görülsün sorunu çözdüğüne sevindim.

60sefa60 verdiğim yazılımı sunny cihazında dener misin

Talimatlara göre yaptım ancak düzelmedi yine de başka usb ile denedim olmadı
talimatlar doğru değil mi?
1.Modülü çıkar
2.Rar içinde ki dosyayı boş bir flash belleğe yükle
3.Anakarttaki usb girişine flash belleği tak
4.Tv nin fişini prize takıp yazılımın yüklenmesini bekle

Merhabalar mükemmel bir yöntemle işi çözdüm buraya yazacağım birazdan

Benim sorunum servis menüsü karıştırılması sonucu ekranın siyah olması ama sesin ve LED in çalışması Forumdan aldığım yazılım aldım TV'ye taktım fişi takıp bekledim ama yazılım yüklenmedi TV de tepki olmadı bunun üzerine bende kör komut girdim
İlk başta servis menüsüne Kör bir şekilde tahmin ederek tuşladım SOURCE + 2580 ardından kumanda dan YUKARI tuşuna bastım VE resimdeki yazılımı yükle bölümüne geldiğimi tahmin ettim resimdeki gördüğünüz yere KÖR bir şekilde geldim sizde öyle yaparsınız
WhatsApp-Image-2026-04-02-at-10.29.2735f1853edb22e443.jpeg

Ardından Kumandadan OK tuşuna basınca yazılımı yükledi ve direk olarak ekran geldi
(USB'nizi bu işlemden önce TV'ye takıp sonra fişi takın öyle başlayın)

Son düzenleme:
Talimatlara göre yaptım ancak düzelmedi yine de başka usb ile denedim olmadı
talimatlar doğru değil mi?
1.Modülü çıkar
2.Rar içinde ki dosyayı boş bir flash belleğe yükle
3.Anakarttaki usb girişine flash belleği tak
4.Tv nin fişini prize takıp yazılımın yüklenmesini bekle

Merhabalar mükemmel bir yöntemle işi çözdüm buraya yazacağım birazdan

Benim sorunum servis menüsü karıştırılması sonucu ekranın siyah olması ama sesin ve LED in çalışması Forumdan aldığım yazılım aldım TV'ye taktım fişi takıp bekledim ama yazılım yüklenmedi TV de tepki olmadı bunun üzerine bende kör komut girdim
İlk başta servis menüsüne Kör bir şekilde tahmin ederek tuşladım SOURCE + 2580 ardından kumanda dan YUKARI tuşuna bastım VE resimdeki yazılımı yükle bölümüne geldiğimi tahmin ettim resimdeki gördüğünüz yere KÖR bir şekilde geldim sizde öyle yaparsınız
WhatsApp-Image-2026-04-02-at-10.29.2735f1853edb22e443.jpeg

Ardından Kumandadan OK tuşuna basınca yazılımı yükledi ve direk olarak ekran geldi
(USB'nizi bu işlemden önce TV'ye takıp sonra fişi takın öyle başlayın)
Güzel eline sağlık son verdiğim yazilim işini çözdümü.?

ss2c00d51babca8074.jpg

Merhaba bu cihazım TV for Android kısmında takılı kalıyor. Yazılım yüklemek istiyorum denemek için. Daha önce yazılım ile çözülmüştü. Yardımcı olabilecek var mı yazılım dosyası için?

Merhabalar,
Yardımlarınız için çok teşekkürler. Attığınız dosyayı yükledim ancak olmadı. Ana kartın tamamen değişmesi gerekiyormuş.5000 lira istediler. o yüzden ben kendim değiştirmeye çalışıcam. Anakart ı nereden sipariş edebilirim önerebileceğiniz bir yer var mı? Bir de size attığım fotoğrafllardaki hangi numarayla anakartı sipariş etmem lazım? yardımcı olursanız çok sevinirim.

teşekkürler

Merhabalar,
Yardımlarınız için çok teşekkürler. Attığınız dosyayı yükledim ancak olmadı. Ana kartın tamamen değişmesi gerekiyormuş.5000 lira istediler. o yüzden ben kendim değiştirmeye çalışıcam. Anakart ı nereden sipariş edebilirim önerebileceğiniz bir yer var mı? Bir de size attığım fotoğrafllardaki hangi numarayla anakartı sipariş etmem lazım? yardımcı olursanız çok sevinirim.

teşekkürler
jacabojacabo görüş derim EMMC değişimiyle belki kurtarabilirsin.

Geri
Üst Alt