Önemli HI LEVEL, Sunny, Axen Atmaca Elektronik Yazılımları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ss2c00d51babca8074.jpg

Merhaba bu cihazım TV for Android kısmında takılı kalıyor. Yazılım yüklemek istiyorum denemek için. Daha önce yazılım ile çözülmüştü. Yardımcı olabilecek var mı yazılım dosyası için?
ilk mesaja göz atın

Screenshot_2026-04-03-02-09-36-898_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2026-04-03-02-09-28-496_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2026-04-03-02-09-17-884_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2026-04-03-02-09-07-464_com.miui.gallery.jpg
IMG_20260403_004608.jpg
IMG_20260403_004536.jpg
IMG_20260403_004530.jpg
IMG_20260403_004519.jpg
IMG_20260402_141942.jpg

Cümleten selamünaleyküm, Axen tvimle alakalı şöyle bi sorunum var. TV durup durrken kapandı bida açılması daha önce böyle bir kaç sefer yaptı snra kendi kendine düzelmişti bu sefer düzelmedi, TV hiç açılmadı, kırmızı ışığı dahi yanmadı, tv yi tamirciye götürdüm başta anakartta skıntılı dedi, değişmesi gerekiyor fakat maliyetli o yüzden tamir edrcem veya ettiricem dedi, bir kaç gün snra TV açıldı fakat yazılım bulamıyorum dedi, bi hafta sonra yazılım bulamadığını söyledi TV farklı bir yazılım yüklemiş fakat benim TV de dahili uydu alıcısı vardı kanalları vardı şuan yok scart girişi TV de yok fakat fotolardaki göründüğü gibi source de görünüyor fakat orda TV seçeneği yok ayrıca TV açılınca yazılar silik çıkıyor ve ekran gri renk yok TV de bununla ilgili ne yapabilirim nasıl bir yol izleyeblirim bi fotoda küçük bir parçayı değiştirdiği görünüyor durum bu sizlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

Screenshot_2026-04-03-02-09-36-898_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2026-04-03-02-09-28-496_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2026-04-03-02-09-17-884_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2026-04-03-02-09-07-464_com.miui.gallery.jpg
IMG_20260403_004608.jpg
IMG_20260403_004536.jpg
IMG_20260403_004530.jpg
IMG_20260403_004519.jpg
IMG_20260402_141942.jpg

Cümleten selamünaleyküm, Axen tvimle alakalı şöyle bi sorunum var. TV durup durrken kapandı bida açılması daha önce böyle bir kaç sefer yaptı snra kendi kendine düzelmişti bu sefer düzelmedi, TV hiç açılmadı, kırmızı ışığı dahi yanmadı, tv yi tamirciye götürdüm başta anakartta skıntılı dedi, değişmesi gerekiyor fakat maliyetli o yüzden tamir edrcem veya ettiricem dedi, bir kaç gün snra TV açıldı fakat yazılım bulamıyorum dedi, bi hafta sonra yazılım bulamadığını söyledi TV farklı bir yazılım yüklemiş fakat benim TV de dahili uydu alıcısı vardı kanalları vardı şuan yok scart girişi TV de yok fakat fotolardaki göründüğü gibi source de görünüyor fakat orda TV seçeneği yok ayrıca TV açılınca yazılar silik çıkıyor ve ekran gri renk yok TV de bununla ilgili ne yapabilirim nasıl bir yol izleyeblirim bi fotoda küçük bir parçayı değiştirdiği görünüyor durum bu sizlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
Sana zahmet önce kullanıcı adını düzeltelim, yazılım işini çözeriz

Kullanıcı adını düzenleme için 3 mayıs 2026 tarihini gösteriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımı indirmeye tıklayınca hata veriyor ve bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekmektedir yazısı çıkıyor

Son düzenleme:
Kullanıcı adını düzenleme için 3 mayıs 2026 tarihini gösteriyor

Yazılımı indirmeye tıklayınca hata veriyor ve bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekmektedir yazısı çıkıyor
kullanıcı adını düzenledim.

Bildirim çanına gelen linke tıklayarak indirme alanına gidebilir.
indirdim hocam teşekkürler. akşam yükleyebilirsem yüklüyeceğim yazılımı, bu yukarda bahsettiğim sorunlar yazılım ile mi ilgilidir bununla ilgili bi öngörünüz varmı acaba

Hocam flash belleği fat32 bçimlendirdim indirdiğim dosyayı attım içine, TV ye taktım belleği snra kumanda ok tuşuna basılı halde güç kablosunu bağladım stand by bu işığı yanıp sönmeye başladığınd akumandayı bıraktım yaklaşık 20-30 sn snra TV den yüksek sesli alarm çalar gibi dııt dıtt sesi çıkmaya başladı baya sürdü fakat değişme olmayınca güç kablosunu çekmek zorunda kaldım, güç kablosunu bağlayınca tekrar bu ses çıkıyor nasıl bir yol izlemeliyim

Son düzenleme:
indirdim hocam teşekkürler. akşam yükleyebilirsem yüklüyeceğim yazılımı, bu yukarda bahsettiğim sorunlar yazılım ile mi ilgilidir bununla ilgili bi öngörünüz varmı acaba

Hocam flash belleği fat32 bçimlendirdim indirdiğim dosyayı attım içine, TV ye taktım belleği snra kumanda ok tuşuna basılı halde güç kablosunu bağladım stand by bu işığı yanıp sönmeye başladığınd akumandayı bıraktım yaklaşık 20-30 sn snra TV den yüksek sesli alarm çalar gibi dııt dıtt sesi çıkmaya başladı baya sürdü fakat değişme olmayınca güç kablosunu çekmek zorunda kaldım, güç kablosunu bağlayınca tekrar bu ses çıkıyor nasıl bir yol izlemeliyim
elimdeki uygun olacak bir tek bu yazılım vardı :bilmiyom

elimdeki uygun olacak bir tek bu yazılım vardı :bilmiyom
Hocam yazılım için teşekkürler en son bu hale kadar geldi, panel ayarlarından görüntüyü düzelttim fakat her TV yeniden başladığında bu hale geliyor bazı forumlarda sorunun çipten kaynaklandığı falan yazıyor, TV nin Tı_Mode ayarlarını ayarlamama rağmen kaydetmediği görünüyor, çip değişimi beni aşar da bakalım bi çözüm bulabilecekmiyim

Screenshot_2026-04-03-22-52-04-490_com.miui.videoplayer.jpg

Hocam yazılım için teşekkürler en son bu hale kadar geldi, panel ayarlarından görüntüyü düzelttim fakat her TV yeniden başladığında bu hale geliyor bazı forumlarda sorunun çipten kaynaklandığı falan yazıyor, TV nin Tı_Mode ayarlarını ayarlamama rağmen kaydetmediği görünüyor, çip değişimi beni aşar da bakalım bi çözüm bulabilecekmiyim

Screenshot_2026-04-03-22-52-04-490_com.miui.videoplayer.jpg
jacabojacabo master

servis menüden panel ayarında vesa /jeıda vardır vesa ise jeida olucak jeida ise vesa olucak.vesa jeida yoksa tı modede 0 1 2 3 4 5 birisinde resim düzelir

Merhabalar,
Yardımlarınız için çok teşekkürler. Attığınız dosyayı yükledim ancak olmadı. Ana kartın tamamen değişmesi gerekiyormuş.5000 lira istediler. o yüzden ben kendim değiştirmeye çalışıcam. Anakart ı nereden sipariş edebilirim önerebileceğiniz bir yer var mı? Bir de size attığım fotoğrafllardaki hangi numarayla anakartı sipariş etmem lazım? yardımcı olursanız çok sevinirim.

teşekkürler
kullanılan tv model anakart ve panel nedir bilemediğim için.49 inç ise android 13at405 veya 18at027 kullanır-43 inç ise 13at201 -202-203 veya 13at213 kullanılıyor.logoda kalıyor işlem yapmıyor yazılım almıyor ise emmc flash değişecek anakartta işlemci de besleme kısımda tünerde sorun yoksa kurtulur

Son düzenleme:
servis menüden panel ayarında vesa /jeıda vardır vesa ise jeida olucak jeida ise vesa olucak.vesa jeida yoksa tı modede 0 1 2 3 4 5 birisinde resim düzelir
bilgi için teşekkürler hocam panel ayarlarında jeida vs yok, Tı_Mode ayarlarında 6 bıt 8 bıt tarzı seçenekler var oradan 6 bıt seçerek görüntüyü düzelttim, fakat tv her kapanıp açıldığında görüntü aynı şekilde bozuluyor her seferinde aynı ayarları yapmak gerekiyor.

ilk mesaja göz atın

450dbde3-06b0-45f0-9305-a08ce7e184ce.jpg
1834a3f6-a786-4758-b22c-4ebf14b9bd49.jpg
be1a5982-736b-4d1f-957d-22ed3cdc620c.jpg
ssb30dc4d785a8f3d1.jpg

Teşekkür ederim, tv for android kısmında kalıyor şu an. Daha önce emmc değişti, belki yazılım ile yine kurtaramayacağız ama denemekte fayda var.

Geri
Üst Alt