Rufusla fat32/MBR olarak biçimlendirme yazılım dosyasını doğrudan içine kopyalamanız yeterliydi.
Neyseki sorunu çözmüşsünüz.
Rufusla fat32/MBR olarak biçimlendirme yazılım dosyasını doğrudan içine kopyalamanız yeterliydi.
kapalı cihazda standby yanmaması yazılımsal değil donanımsal sorunu işaret eder.Ustalarım merhaba. Hi-level HL49DLK27 (Atmaca) televizyonum, zaman zaman kapalıyken standby ışığı yanmıyor ve fişi çekip tekrar takmadan açılmıyor. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Bir tavsiyeniz var mı?
Her zaman yapmıyor ustam, genellikle internet uygulamaları sonrası yapıyor.kapalı cihazda standby yanmaması yazılımsal değil donanımsal sorunu işaret eder.
Cihaz anakart ve panel bilgisini verinHer zaman yapmıyor ustam, genellikle internet uygulamaları sonrası yapıyor.
resim yüklemekte sorun yaşıyorum. tv model kodu axen ax55ual402/0216merhaba kolay gelsin resimdeki tv nin anakart değişimini yaptık fakat panel görüntüsü bozuk. servis menüsünden panel ayarlarından dual modu kapattığımızda düzeliyorfakat kaydetmiyor. yazılım talebimiz var elinde olan varsa yardımcı olabilir misiniz
forum sistemi güncelledik tarayıcı cachelerin eski olduğu için sorun yaşamış olabilirsin. Yazılımı gönderdimmerhaba kolay gelsin resimdeki tv nin anakart değişimini yaptık fakat panel görüntüsü bozuk. servis menüsünden panel ayarlarından dual modu kapattığımızda düzeliyorfakat kaydetmiyor. yazılım talebimiz var elinde olan varsa yardımcı olabilir misiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
resim yüklemekte sorun yaşıyorum. tv model kodu axen ax55ual402/0216
panel LG LC550EQQ(SM)(A4)
Anakart 13at202 v1.0