Önemli HI LEVEL, Sunny, Axen Atmaca Elektronik Yazılımları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sota Ömer Genç
cmd'de usb'yi mbr yaptım, img'yi attım usb'ye, önce öyle deneyeceğim.
Olmazsa farklı bellek ve girişleri deneyeceğim.
Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sota Ömer Genç
Beyler çok teşekkürler.
Mbr usb ile yükledi, tv geldi kurulumu yapıyorum.
Elinize emeğinize sağlık.

20260324_010215c06417578a83de4b.jpg
Rufusla fat32/MBR olarak biçimlendirme yazılım dosyasını doğrudan içine kopyalamanız yeterliydi.
Neyseki sorunu çözmüşsünüz.

Ustalarım merhaba. Hi-level HL49DLK27 (Atmaca) televizyonum, zaman zaman kapalıyken standby ışığı yanmıyor ve fişi çekip tekrar takmadan açılmıyor. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Bir tavsiyeniz var mı?

Ustalarım merhaba. Hi-level HL49DLK27 (Atmaca) televizyonum, zaman zaman kapalıyken standby ışığı yanmıyor ve fişi çekip tekrar takmadan açılmıyor. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Bir tavsiyeniz var mı?
kapalı cihazda standby yanmaması yazılımsal değil donanımsal sorunu işaret eder.

merhaba kolay gelsin resimdeki tv nin anakart değişimini yaptık fakat panel görüntüsü bozuk. servis menüsünden panel ayarlarından dual modu kapattığımızda düzeliyorfakat kaydetmiyor. yazılım talebimiz var elinde olan varsa yardımcı olabilir misiniz

merhaba kolay gelsin resimdeki tv nin anakart değişimini yaptık fakat panel görüntüsü bozuk. servis menüsünden panel ayarlarından dual modu kapattığımızda düzeliyorfakat kaydetmiyor. yazılım talebimiz var elinde olan varsa yardımcı olabilir misiniz
resim yüklemekte sorun yaşıyorum. tv model kodu axen ax55ual402/0216
panel LG LC550EQQ(SM)(A4)
Anakart 13at202 v1.0

resim yüklemekte sorun yaşıyorum. tv model kodu axen ax55ual402/0216
panel LG LC550EQQ(SM)(A4)
Anakart 13at202 v1.0
forum sistemi güncelledik tarayıcı cachelerin eski olduğu için sorun yaşamış olabilirsin. Yazılımı gönderdim

forum sistemi güncelledik tarayıcı cachelerin eski olduğu için sorun yaşamış olabilirsin. Yazılımı gönderdim
teşekkür ederim. yazılım yüklemeyi başlatamıyorum servis menüsünden başlattığım zamanda ışık yanıp sönüyor fakat saatler geçsede yüklenmiyor. başka bir püf noktası var mı acaba

teşekkür ederim. yazılım yüklemeyi başlatamıyorum servis menüsünden başlattığım zamanda ışık yanıp sönüyor fakat saatler geçsede yüklenmiyor. başka bir püf noktası var mı acaba
Flashı tak > Tv kapat > Tv Fişini Çek >Tv fişini geri tak yazılım kendiliğinden yüklenir.

Geri
Üst Alt