M
mertkorkmaz
Yeni Üye
- 1 Tem 2021
- 24
- 26
Andorid de kalıyor yazılım varsa alabilir miyim
Merhaba Arkadaşlar altta resimler eklediğim tv çalışmıyordu beslemede ca-888 modül ile calıştırdım ama görüntüde sorun var panel değişmedi kart değişmedi panel ayarlarından ti mode 6 bit yapıyorum görüntü düzeliyor ama açılıp kapanma sonrasında yine aydı oluyor usb ile atabileceğim bir yazılım varmıdır?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu verdiğiniz dosya PASFACTORY.pasv2 yalnızca reset attı başka bir değişiklik yapmadı ne panelde nede yazılımda ana yazılım nerede?*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
verdiğiniz yazılımı attım değişen tek şey gri kumandadan siyah kumandaya gecmem oldu yazılım kumanda yı değiştirdi ama servis menuden 6 bit yapmadan görüntü yine bozuk*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
hani anakart, panel bilgisi.?![]()
Andorid de kalıyor yazılım varsa alabilir miyim
ilgin için t*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ilgi ve alakanıza teşekkür ederim*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
vesa/jeida seçimi ni bulamadım servis menü içinde yok malesef yada ben göremedim deneyip bilgi veriyorum hemensorununuz bit değil vesa/jeida seçimi. bir kaç panel yazılımı daha veriyorum bunlar da olmazsa tcon üzerinde tadilat yapılmalı.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Çok teşekkürler ömer kardeş verdiğin son yazılımlardaki 2. olan oldu panel hkc yazıyor bilgide ama mühim olan düzgün çalışması tekrar teşekkür eder iyi bayramlar dilerimsorununuz bit değil vesa/jeida seçimi. bir kaç panel yazılımı daha veriyorum bunlar da olmazsa tcon üzerinde tadilat yapılmalı.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
halbuki senin panel markası LGvesa/jeida seçimi ni bulamadım servis menü içinde yok malesef yada ben göremedim deneyip bilgi veriyorum hemen
Çok teşekkürler ömer kardeş verdiğin son yazılımlardaki 2. olan oldu panel hkc yazıyor bilgide ama mühim olan düzgün çalışması tekrar teşekkür eder iyi bayramlar dilerim
Evet lg bende anlamadım olmassa son çare tcon değiştireyim acaba arızalımı diyordum ki halloldu çok şükür hepinize iyi bayramlar diliyorum.halbuki senin panel markası LG
hani anakart, panel bilgisi.?
hani anakart, panel bilgisi.?
Cihaz bilgisini ne kadar detaylı verirseniz yazılıma o denli hızlı alırsınız. Gönderim![]()
![]()
Özür dilerim atlamışım