mertkorkmaz
Yeni Üye
teşekkür ederim sorun kalmadı iyi calısmalarCihaz bilgisini ne kadar detaylı verirseniz yazılıma o denli hızlı alırsınız. Gönderim
teşekkür ederim sorun kalmadı iyi calısmalarCihaz bilgisini ne kadar detaylı verirseniz yazılıma o denli hızlı alırsınız. Gönderim
Gönderdimmerhabalar kolay gelsin herkese. Bana da yardımcı olabilir misiniz? yazılımı atabilir misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim. Aşağıya fotoğrafları ekledim.
![]()
![]()
![]()
![]()
çok teşekkürler.Gönderdim
MerhabaMerhaba
AXEN AX65 LEDA7410216 televizyonuma fabrika ayarlarına dönüş sonrası fotoğraftaki gibi açılılşta takılı kaldı.
Kumandadan power tuşundan vs hard reset yapamadım.
Ana kart ve etiket bilgileri görsellerini ekledim.
Ana kart: HK.T.RT2871V09
Şimdiden teşekkürler
![]()
![]()
![]()
![]()
Ömer Genç masterMerhaba
AXEN AX65 LEDA7410216 televizyonuma fabrika ayarlarına dönüş sonrası fotoğraftaki gibi açılılşta takılı kaldı.
Şimdiden teşekkürler
![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba
Şimdiden teşekkürler
![]()
![]()
![]()
![]()
Ömer Genç teşekkür ederim.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Flash bellek formatı GPT olabilir MBR çevir.Ömer Genç teşekkür ederim.
Konuda tecrübesizim kusura bakamayın
Fat32 formatladığım 8gb'lık usb'ye verdiğiniz rar içindeki install.img dosyasını attım. Tv'nin fişi çekili halde, usb'yi taktım, power tuşuna basılı tutup tv fişini taktım.
Ama yine android topları dönüyor, yükleme yapmadı.
Nerede yanlış yapıyorum acaba?
Yukarıda yaptıklarım doğru ise usb'den yükleme başlatması için power tuşu basılı tutma ya da power ses-/+ mı denemeliyim.
TV : AXEN AX65 LEDA7410216
Sota hocam,Flash bellek formatı GPT olabilir MBR çevir.
Farklı bellekle ve farklı usb girişini kullanarak deneyin.Ömer Genç teşekkür ederim.
Konuda tecrübesizim kusura bakamayın
Fat32 formatladığım 8gb'lık usb'ye verdiğiniz rar içindeki install.img dosyasını attım. Tv'nin fişi çekili halde, usb'yi taktım, power tuşuna basılı tutup tv fişini taktım.
Ama yine android topları dönüyor, yükleme yapmadı.
Nerede yanlış yapıyorum acaba?
Yukarıda yaptıklarım doğru ise usb'den yükleme başlatması için power tuşu basılı tutma ya da power ses-/+ mı denemeliyim.
TV : AXEN AX65 LEDA7410216
Sota Ömer GençFarklı bellekle ve farklı usb girişini kullanarak deneyin.
Sota Ömer Genç