üstat bize cihazın bilgileri lazım. 1. mesajda hangi bilgiler gerekli yazıyor.merhabalar aynı cihazım kırmızı ışık yanıyor başka hareket yok servis yazılım için 1500tl istedi yardımcı olabilirseniz yazılım için çok teşekkür ederim saygılarımla
üstat bize cihazın bilgileri lazım. 1. mesajda hangi bilgiler gerekli yazıyor.merhabalar aynı cihazım kırmızı ışık yanıyor başka hareket yok servis yazılım için 1500tl istedi yardımcı olabilirseniz yazılım için çok teşekkür ederim saygılarımla
çok teşekkür ederim fat32 usb içine sadece yazılım dosyasını attım fiş çekikken tvye taktım fişi taktım bekliyorum başka birşey yapmam gerekmiyor diye biliyorum tv açılana kadar açıklamada modül diyor ama tvden bişi sökmemmi gerekiyormotomania, yazılımı bildirim çanına gönderdim.
Tv takılı başka donanım olması yeterli.çok teşekkür ederim fat32 usb içine sadece yazılım dosyasını attım fiş çekikken tvye taktım fişi taktım bekliyorum başka birşey yapmam gerekmiyor diye biliyorum tv açılana kadar açıklamada modül diyor ama tvden bişi sökmemmi gerekiyor
merhabalar,Toshiba 50UA2063DT İçin yazılım güncellemem gerekiyor sanırım.Priz takılı iken sadece kırmızı ışık yanıyor.Hiç bir kumanda açma kapama komut almıyor.Siyah ekran olarak kalıyor.AYrıca fiş yeni takıldığı televizyona yeni güç geçmeye başladığı bi kaç milisaniyeliğine tv nin sinyal ışığında yeşil ışık görünüp kırmızıya dönüyor.üstat bize cihazın bilgileri lazım. 1. mesajda hangi bilgiler gerekli yazıyor.
Bu seri için elimizde yazılım yokmerhabalar,Toshiba 50UA2063DT İçin yazılım güncellemem gerekiyor sanırım.Priz takılı iken sadece kırmızı ışık yanıyor.Hiç bir kumanda açma kapama komut almıyor.Siyah ekran olarak kalıyor.AYrıca fiş yeni takıldığı televizyona yeni güç geçmeye başladığı bi kaç milisaniyeliğine tv nin sinyal ışığında yeşil ışık görünüp kırmızıya dönüyor.
anakart vb.hiç tamir görmedi.garanti bitti.Sorun sizce ne olabilir.
![]()
Anakart model numarasinida ekleyinSelamaleyküm ustam kolay gelsin.
hi level HL55UAL402/0216 cihazım birden bire açılışta yuvarlak toplar döndüğü ekranda kalıyor ilerleyemiyor.
Yazılım konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Allah razı olsun. iyi çalışmalar
![]()
![]()
![]()
O bölgede 13at021, 18at030 gibi kod olacakBUMU HOCAM
![]()