Önemli HI LEVEL, Sunny, Axen Atmaca Elektronik Yazılımları

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,557
Hocam elimden gelmiyor bu tür beceriler. Teknisyen kuzenim baktı HL49FAL403-0216 , 13AT203 V1.0 , LG panel yazılımı bulmamız lazım dedi. Bu bilgiden bir çıkarım yapabilir miyiz? Tşk.
üstat bu işin şakası yok yanlış yazılım tv geri dönüşümsüz hata vermesine neden olabilir.
Ben yazılımı veririm sonra sen verdin bilmiyordum vss deme.

Z Çevrimdışı

zagortenay68

Yeni Üye
11 Kas 2025
5
57
üstat bu işin şakası yok yanlış yazılım tv geri dönüşümsüz hata vermesine neden olabilir.
Ben yazılımı veririm sonra sen verdin bilmiyordum vss deme.
Olur mu hocam öyle şey, ilgilenmeniz bile takdire değer. Zaten garantisi yok, kurtaramazsak ta çöpe gidecek zaten. Ben yazılımla da kurtulacağına inanıyorum. Tabi ki tüm sorumluluk bana ait yine de ilginize teşekkür ederim.

Z Çevrimdışı

zagortenay68

Yeni Üye
11 Kas 2025
5
57
bende samsung panel için varmış.
Ömer Genç Ömer Genç ustadım sende var mı.
Hocam 13AT209 LG Panel yazılımını atsak olmaz mı? downgrade mantığıyla. Olay tamamen deneysel bir uygulamaya döndü benim için. Sizin kaynaklarınızda bu yazılım var.(TV yi sadece HDMI dan monitör olarak kullanıyorum, herhangi bir uygulama veya tuner kullanmıyorum)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,557
Hocam 13AT209 LG Panel yazılımını atsak olmaz mı? downgrade mantığıyla. Olay tamamen deneysel bir uygulamaya döndü benim için. Sizin kaynaklarınızda bu yazılım var.(TV yi sadece HDMI dan monitör olarak kullanıyorum, herhangi bir uygulama veya tuner kullanmıyorum)

her seride donanım değişikliği söz konusu

Y Çevrimdışı

yazkeyfi

Yeni Üye
10 Kas 2025
7
41

merhaba hocam, 18AT027 LG Panel dosyasını indiremiyorum. indir dediğimde hata veriyor. indirme talebiniz bulunamadı.nasıl yapabilirim

Geri
Üst Alt