Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,184
yazılımı almıyorsa emmc değişimi yapılması gerekli.Ben bu yazılımı flasha yükleyip dediğin talimatları yaptım hala bootloopta dönüyor yükleme ekranı mı gelmesi gerekirdi yoksa bu böyle yükleniyor mu ?
![]()

yazılımı almıyorsa emmc değişimi yapılması gerekli.Ben bu yazılımı flasha yükleyip dediğin talimatları yaptım hala bootloopta dönüyor yükleme ekranı mı gelmesi gerekirdi yoksa bu böyle yükleniyor mu ?
![]()
LG PANELpanel markası.?
LG PANEL
tv standbyda kalıyor kendiliğinden açılmıyor bot işlemi başlamıyor başka yükleme yöntemi varmıdır.panel markası.?
yazılımı almıyorsa EMMC değişimi gerekli.tv standbyda kalıyor kendiliğinden açılmıyor bot işlemi başlamıyor başka yükleme yöntemi varmıdır.
bu tv de kullanınal kart nedir 49 inç ise 18at027 veya 13at405 ikisnden birisidir boş flash içine img yazılımı direk kopyalayın tv ye flası takıp enerji verin stnby led yanıpyazılımı almıyorsa emmc değişimi yapılması gerekli.jacabojacabo irtibat sağlayın.
yazılımı gönderdim.Hilevel Tv Android logosunda kalıyor yardımcı olabilir misiniz.
![]()
![]()
![]()
Hocam bana da yardımcı olabilir misiniz ? Aynı sorunu bende yaşıyorum TV Android yazısında kalıyor açılmıyor TV axen ax24lede6681/0212 aynı skyline00 kullanıcındaki sorunu yaşıyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Hocam. Üstadım. Allah razı olsun. İyi dileklerim sizinle. Makine hayata döndü. Kurulum esnasında servisin çözemediği durumları bile çözdü. Ayağınıza taş değmesin.
![]()
Hocam bana da yardımcı olabilir misiniz ? Aynı sorunu bende yaşıyorum TV Android yazısında kalıyor açılmıyor TV axen ax24lede6681/0212 aynı skyline00 kullanıcındaki sorunu yaşıyorum.
aynı sorunu bende yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Hocam zip dosyasından çıkardım MTK6781P.bin dosyası çıktı flash belleğe attım TV yi kapattım flash belleği taktım TV yi açtım sorun yine aynı çözülmedi. Bu dosyaların içerisinde upgrate dosyası olması gerekmiyor mu veya ben mi yanlış yapıyorum bilemedim.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***