Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,195
sitede 65leda71/0216 yazılım gönderilmiş okudum diger arkadaşlarda yazılım atmış sonuç kırmızı ışıkta kalmış rica etsem o yazılımı gönderme şansınız varmı bende aynı duruma düştüm
Mesaj linkini ekleyin.sitede 65leda71/0216 yazılım gönderilmiş okudum diger arkadaşlarda yazılım atmış sonuç kırmızı ışıkta kalmış rica etsem o yazılımı gönderme şansınız varmı bende aynı duruma düştüm
Elimde iki TV var, hi-level için sizden aldığım mb140 yazılım çalıştı ama TV Kanal çekmiyor. Vestel 22 inç 17mb82s TV'ye başka yerden yazılım indirdim, çalıştı ama ses gelmedi. Ses açtığımda kulaklık resmi çıkıyor.Üstat ortalık karıştı. Geçen bende mb140 yazılım istedin bende kurtarma verdim şuan attığın etiket mb82.?
yardımcı olacak kimse yokmu65LEDA71.rar dosyasını indir - download
65LEDA71.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
65LEDA71.rar dosyasını indir - download
65LEDA71.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
![]()
![]()
![]()
birde ustam bu tv android yazısında kalmış rica etsem![]()
Ev tadilatıyla uğraşıyorum ay sonuna kadar yoğun olacağım.yardımcı olacak kimse yokmu
Üstat evim tadilata panel yazılımları hdd içindeydiSa ustalarım kart değiştirdim fakat ekran ters ve negatif renk veriyor. Servis menüden ayar kayıtlı kalmıyor. Panel resmini attım kart ise 13AT209V2.0
![]()
Tmm abim bekliyorumÜstat evim tadilata panel yazılımları hdd içindeydi![]()