Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,195
Yazılımı gönderdimMerhaba iyi çalışmalar ekte resimlerini atmış olduğum ürün için yazılım ihtiyacım bulunmaktadır. Tv logoda kalıyor yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
![]()
![]()
![]()
![]()
Yazılımı gönderdimMerhaba iyi çalışmalar ekte resimlerini atmış olduğum ürün için yazılım ihtiyacım bulunmaktadır. Tv logoda kalıyor yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
![]()
![]()
![]()
![]()
yazılım atıldı tv düzeldi elinize emeğinize bilginize teşekkür ederimYazılımı gönderdim
Yazılıma ulaşamıyorum nereden bakılıyor
Panel LG acil yazılım lütfen
СМЕНЕТЕ КОНДЕНЗАТОРАЗдравейте, тъй като телевизорът ми с марката Woon замръзваше много, рестартирах го от секцията с настройки, след което устройството се изключи и само логото на Woon мига за 1 секунда и не се включва. Надявам се, че ще се оправи софтуерно.
Няма резервни части за телевизора и гаранцията е изтекла.
![]()
![]()
![]()
р.
Anlamadım yazılım ile alakası yokmu ?Bu televizyon için yazılıma ihtiyacım var.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
![]()
![]()
СМЕНЕТЕ КОНДЕНЗАТОРА
işaretlediğim kondansatör şişmiş.Anlamadım yazılım ile alakası yokmu ?
kurtarma yazılımını bildirim çanından indirebilirsin.iyi günler ustalarım forum'a yeni katıldım bu televizyon için kurtarma yazılımı lazım nereden bulabilirim ışık sürekli yanıp sönüyor![]()
Yazılımı gönderdim.
Yazılımı telefona indirdim oradan flaş belelge attım TV d bir degisiklik yok dosyayı direk indirip atınca oluyor muYazılımı gönderdim.
Ama ben 24 saat i geçir dimmi bilmiyorum geçmiş olabilir birdaha gonderebilirmisnizYazılımı gönderdim.