çok özür dilerim ama linki tekrar paylaşabilirmisiniz acaba bir de panel dosyaları var ise paylaşabillirmsiniz?*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Panel Markası nedir.?Logoda kalıyor yazılım varmıdır
![]()
![]()
bildirim olarak gönderdim.Panel LG marka
TV ye yazılımmı yükleme yaptınız.sizin panelden veya işlemcidende yapabilir emmc çökmedende yapar.panelde 12v varmı. anakarttan lvds de 12 varmı.lvds kablosunuMerhaba,
Hi-level HL49FAL403/0216 Tv Aging Mode da Kaldı Çıkmıyor.
13AT203v1.0 Anakart Samsung Panel
Yazılım Atsam Düzelir mi Yazılımını Bulamadım.
Yardımcı olabilir misiniz.
kartta sorun nedir logoda kalıyor toplar dönüyor açılmıyormu![]()
![]()
![]()
yazılım için yardımcı olabilirmisiniz
tv açılıyor logoda kalıyor ise yazılım yükleme esnasında kartta çökme olabiliyor stnby da kalır veya stnby gider aydınlatma yanar osd çıkmayabilir kart açmayabiliyor emmc flash değişmesi gerekiyor.eğer yazılım attınız kart açtı diyelim 1 ay süre içinde veya 1 hafta içinde tekrar tv geri gelebiliyor.İyi Çalışmalar
axen AX40DAB13/0216 model tv logo ekranında takılı kaldı sürekli dönüyor. tv açılmıyor
Anakart Değişmedi
Panel Değişmedi
Sorun ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz ?
![]()
![]()
![]()
TV Açılıyor logolar dönüyor halde saatlerce bekliyor. Yazılım sürceni denemek isterim eğer uygun yazılımı paylaşırsanız.tv açılıyor logoda kalıyor ise yazılım yükleme esnasında kartta çökme olabiliyor stnby da kalır veya stnby gider aydınlatma yanar osd çıkmayabilir kart açmayabiliyor emmc flash değişmesi gerekiyor.eğer yazılım attınız kart açtı diyelim 1 ay süre içinde veya 1 hafta içinde tekrar tv geri gelebiliyor.
PM OLARAK SİZE YAZILIMI GÖNDERDİM.YAZILIMI YÜKLEYİP DENEYEBİLİRSİNİZİyi Çalışmalar
axen AX40DAB13/0216 model tv logo ekranında takılı kaldı sürekli dönüyor. tv açılmıyor
Anakart Değişmedi
Panel Değişmedi
Sorun ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz ?
![]()
![]()
![]()