T Çevrimdışı Turan Kılıçparlar Yeni Üye 7 Tem 2021 49 24 Pazar saat 18:46'de #547 Sota' Alıntı: USB belleği fat32 olarak biçimlendirdiniz mi.? Genişletmek için tıkla ... evet usta herhangi bir target dosyası filan yapıyormuyuz direk rar içindeki dosyayı aktarım yaptım
Sota' Alıntı: USB belleği fat32 olarak biçimlendirdiniz mi.? Genişletmek için tıkla ... evet usta herhangi bir target dosyası filan yapıyormuyuz direk rar içindeki dosyayı aktarım yaptım
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,791 Pazar saat 18:52'de #548 Turan Kılıçparlar' Alıntı: evet usta herhangi bir target dosyası filan yapıyormuyuz direk rar içindeki dosyayı aktarım yaptım Genişletmek için tıkla ... rar içindekini direk usb atman yeterli.
Turan Kılıçparlar' Alıntı: evet usta herhangi bir target dosyası filan yapıyormuyuz direk rar içindeki dosyayı aktarım yaptım Genişletmek için tıkla ... rar içindekini direk usb atman yeterli.
T Çevrimdışı Turan Kılıçparlar Yeni Üye 7 Tem 2021 49 24 Pazartesi saat 08:23'de #549 tmm hallettim başka flaş belekle flaş bellek seçiyor teşekürler Son düzenleme: Pazartesi saat 11:01'de