Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Yazılım yükeyince sorun giderildi.PM OLARAK SİZE YAZILIMI GÖNDERDİM.YAZILIMI YÜKLEYİP DENEYEBİLİRSİNİZ
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Yazılım yükeyince sorun giderildi.PM OLARAK SİZE YAZILIMI GÖNDERDİM.YAZILIMI YÜKLEYİP DENEYEBİLİRSİNİZ
Merhaba, evet dediğiniz gibi lvds kablosundan çıktı arıza hallettik. Teşekkürler ilginize.TV ye yazılımmı yükleme yaptınız.sizin panelden veya işlemcidende yapabilir emmc çökmedende yapar.panelde 12v varmı. anakarttan lvds de 12 varmı.lvds kablosunu
pinleri silip deneyin veya lvds kablosunu değiştirip deneyin.bu sanırsam 4k lı olması lazım.pm den size yazılım gönderdim isterseniz deneyebilirsiniz.yazılım esnasında
çökme olabiliyor bilginiz olsun
Yazılım bildirim olarak gönderildi.
yazılım için yardımcı olabilirmisiniz
yazılım bildirim olarak gönderildi. Donanımsal sorun varsa jacabojacabo yardım alabilirsiniz.İyi Çalışmalar
axen AX40DAB13/0216 model tv logo ekranında takılı kaldı sürekli dönüyor. tv açılmıyor
Anakart Değişmedi
Panel Değişmedi
Sorun ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz ?
dün iki arkadaşımıza link olarak pm den yazılım gönderdi biri yazılımdan diğeri de lvds kablosu değişmiş ve düzeldi ustamyazılım bildirim olarak gönderildi. Donanımsal sorun varsa jacabojacabo yardım alabilirsiniz.
eline sağlık donanımsal sorunlu olan cihazlar için seni etiketlerim.dün iki arkadaşımıza link olarak pm den yazılım gönderdi biri yazılımdan diğeri de lvds kablosu değişmiş ve düzeldi ustam
Sa ustalarim android yazisindan sonra tv acilmiyor surekli basa donuyor yardimci olurmusunuz
Sa ustalarim android yazisindan sonra tv acilmiyor surekli basa donuyor yardimci olurmusunuz
arkadaşım tamircimisiniz yoksa son kullanıcımısınız.size yazılımı veririm sorun şu ki yazılım esnasında kartın emmc flash device zaman süresi yüzde 50 ila 70 90 100 olduysa yazılım yükleme esnasın kart çöker stnbyda kalır veya stnby led söner veya aydınlatma yanar osd çıkmaz.emmc flash değişmesi gerekir.riskini alırsanız yazılım veririm.çökerse kartı gönderirseniz flasını değiştir test yapar gönderirim