Tv 40 inç32 inç samsung bir dene istersen eğer 40 inç üzeri yazılım yükledi isen görüntü gelmeyebilir
Tv 40 inç32 inç samsung bir dene istersen eğer 40 inç üzeri yazılım yükledi isen görüntü gelmeyebilir
Yüklemek için flası takıp fişe takıyorum ama yükleme yapmıyor.40 inç olduğunu biliyorum çözünürlügü düşüktür sadece samsung panel olması önemli değil sen belki çözünürlüğü yüksek olanı yüklemişşindir 32ile 39 40 genelde çözünürlük aynı
1366x768
şimdi her iki dosyayıda inceledim yüklediğinle benim verdiğim dosya aynı
renk döngüsünü tv üzerinden stb tuşuna basarak kapat aç olmazsa basarak fişe tak dene
istismar ustam bi bakabilirmisin ?MERHABA USTALARIM AÇILIŞTA ANDROİD TOPLARDA KALIYOR YAZILIM VARSA ATABİLİRSENİZ TEŞEKKÜR EDERİM. İYİ ÇALIŞMALAR.
KAPAK, PANEL , KART RESİMLERİNİ EKLEDİM.
yazılımı yüklemene gerek yok daha önce yüklediğinle aynı sen renk döngüsünden kurtarmayı dene
gönderdiğim yazılımı dene bakalım.Hilevel HL49FIL403/0216 televizyonum açılmıyor. Standby ışığı sabit yanıyor kumanda yada tv üzerinden açma tuşuna bassanızda tepki vermiyor daha önce hiç servis görmedi.
Yazılım ile sorun çözülür mü?
Teşekkür ediyorum deneyip size dönüş yapacağımgönderdiğim yazılımı dene bakalım.
Yazılımı aldım rar’dan çıkardın usb flash ile tv’ye taktım hiç bir değişme olmadı tv yine tepki vermiyor. Rar’dan çıkan dosyanın ekran görüntüsü ekliyorumTeşekkür ediyorum deneyip size dönüş yapacağım
flash belleği fat32 olarak biçimlendirdiniz mi.?Teşekkür ediyorum deneyip size dönüş yapacağım
Yazılımı aldım rar’dan çıkardın usb flash ile tv’ye taktım hiç bir değişme olmadı tv yine tepki vermiyor. Rar’dan çıkan dosyanın ekran görüntüsü ekliyorum
anakart numarası.?
HILEVEL HL40DLK13/0216 televizyonum açılışta takılıyor. Sanırım firmware güncelleyince düzelecek. Ben de yazılım rica ediyorum.