istismar
VIP
- 24 Ocak 2022
- 106
merhaba bu sanırım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
merhaba bu sanırım
Sorununuz daha çok donanımsal gibi...Hocam örnek veriyorum, bir gün normal kullanıyoruz bir süre sonra kendiliğinden sinyal yok şeklinde bütün kanallar gidiyor ve televizyonu sıfırlamazsak hiç bir şekilde düzelmiyor anten kablolarıyla antenle vs hiç bir alakası yok yani yazılımsal olduğunu düşünüyorum ve garantiside bitti bende kendim bişeyler yapabilirsem diye
Hocam örnek veriyorum, bir gün normal kullanıyoruz bir süre sonra kendiliğinden sinyal yok şeklinde bütün kanallar gidiyor ve televizyonu sıfırlamazsak hiç bir şekilde düzelmiyor anten kablolarıyla antenle vs hiç bir alakası yok yani yazılımsal olduğunu düşünüyorum ve garantiside bitti bende kendim bişeyler yapabilirsem diye
panel markasını da ekleyin.
Tv orjinal parca degisikligi yapilmadi.
Tv acilista kalıyor yazilim verebilirmisiniz.
Kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum yardımcı olabilirseniz sevinirim.panel markasını da ekleyin.
Yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. yükledikten sonra sonucu yazın.Kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sorun giderildi, teşekkürler.Yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. yükledikten sonra sonucu yazın.
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Hı-Level HL49FIL403-TNR Anakart 13AT403 Samsung tanel tv Logoda kalıyor açılmıyor yazılım ihtiyacı vardır şimdiden teşekkürler
yazılımı gönderdim
ful yazılım lazım
usta hiç bir işlev görmüyor usb portuna takıp televizyonu fişe takıyorum ama hiç bir işlev yapmıyoryazılımı gönderdim
USB belleği fat32 olarak biçimlendirdiniz mi.?usta hiç bir işlev görmüyor usb portuna takıp televizyonu fişe takıyorum ama hiç bir işlev yapmıyor