TV de problemim renkler soldu, pembelesti, anakart veya ekran değişikliği yapılmadi, yazılım ile kurtarabilirim diye düşünüyorumİyi akşamlar, hi level HL49FIL403 - TRN android tv , Samsung Panel ekran için full yazılım verebilir misiniz? Çok teşekkür ederim, sağolun.
tv sıfırlamayı denediniz mi.?TV de problemim renkler soldu, pembelesti, anakart veya ekran değişikliği yapılmadi, yazılım ile kurtarabilirim diye düşünüyorum
Evet iki kez fabrika ayarlarına döndürdüm, fakat değişen birşey olmadı.tv sıfırlamayı denediniz mi.?
Yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu?Evet iki kez fabrika ayarlarına döndürdüm, fakat değişen birşey olmadı.
İşten yeni geldim müsaade edersiniz elimizi yüzümü yıkayıp karnımızı doyuralım.!Yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu?
Kusuruma bakmayın, sık boğaz etmek istememiştim.İşten yeni geldim müsaade edersiniz elimizi yüzümü yıkayıp karnımızı doyuralım.!
Verilen yazılımı denediniz mi.?Kusuruma bakmayın, sık boğaz etmek istememiştim.
çok teşekkür ederim, şimdi indiriyorum, deneyip sonucunu mutlaka buraya yazacağım.Verilen yazılımı denediniz mi.?
Merhabalar, yazılımı sorunsuz bir şekilde yükledim ve televizyondaki renk solukluğu, pembemsi görüntü ortadan kalktı, sorunum çözüldü, müteşekkirim, sağolun varolun.çok teşekkür ederim, şimdi indiriyorum, deneyip sonucunu mutlaka buraya yazacağım.
Yazılımı indirip yükledim, televizyonumda olan renk solukluğu ve pembemsi görüntü ortadan kalktı, sorunum çözüldü, çok teşekkür ederim, sağolun varolun.Verilen yazılımı denediniz mi.?
çok teşekkür ederim yazılımı indirip başarılı bir şekilde kurdum, tv deki problemim çözüldü, sağolun varolun.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***