Vestelde 43DLK şeklinde numaralandırma yokHocam nereden bulabilirim?
Atmaca grubu olduğunu nasıl anladınız
Teşekkür ederim televizyon kondansatörler değişince çalıştı.bu kadar geç kalmamın nedeni kart bilgilerim çalındı.malzemeyi anca dün alabildim.resimde işaretli kondastörleri yenileyin tekar açmazsa yeşilde kalırsa dump dosyasını 25q32 spi flash a yazarsınız
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tv'nin arka kapağını açmanız gerekiyor.merhabalar, axen marka 55 in. webos özellikli yeni tv aldım, bunun panelini öğrenme şansımız varmı? forumda bunun konusu varmı?
lg vebos tabanlı sunny tv ise lg servis kumandası ile servis menüye girip bakabilirsin ve ya kapağını açıp bakıcaksın etiket vardır bu seferde garanti dışına çıkabilirdemerhabalar, axen marka 55 in. webos özellikli yeni tv aldım, bunun panelini öğrenme şansımız varmı? forumda bunun konusu varmı?
lg servis kumandası derken hocam biraz daha açarmısınız ?lg vebos tabanlı sunny tv ise lg servis kumandası ile servis menüye girip bakabilirsin ve ya kapağını açıp bakıcaksın etiket vardır bu seferde garanti dışına çıkabilirde
tuşlu eski tip kumanda.lg servis kumandası derken hocam biraz daha açarmısınız ?
bu arada evet yazılım webos tv lg'ler ile aynı yazılım, kumanda sihirli kumanda...
Paneli sökmeden öğrenemicez anlaşılan hocam?tuşlu eski tip kumanda.
tv açıkken ekrana tıkla görüntüde patlama olursa Va, olmazsa IPSPaneli sökmeden öğrenemicez anlaşılan hocam?
Peki en azindan ips panel mi va panel mi gözle anlamanın net bir yolu varmi?