Önemli HI LEVEL, Sunny, Axen Atmaca Elektronik Yazılımları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu formu hi level TV yüzünden buldum ama iyikide bulmuşum sizin gibi değerli abileri burda buldum valla sırf arada ne oluyor diye giriyorum sizler den çok şey öğreniyorum cevabın içinde sağol
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :ok

1 mesajda belirtilenler yaptım ama yüklenmedi

20211115_085903.jpg
20211115_085858.jpg
20211115_085843.jpg

Burda yazılım yükleme var ama pin kodu istiyor 0000 falan denedim pin error diyo

20211115_090349.jpg

Çok çok teşekkür ederim. Gerçekten ter temiz uygun yazılım sorunsuz. 🙏🏼🙏🏼

Akan servis menüye nasıl girdin

Birde ustalarına birşey sormak istiyorum ben bu TV nın başka bir marka IMG dosyasını buldum onu yüklesem bi sıkıntı olur mu (garanti zaten yok) vivax marka bi TV onun anakartı da aynı

sitesine git kumandası ve boyutu aynı modeli seç, kullanma kılavuzlaeına bakarak bul kumandayı @Adem Helvacı @fikoloji

tvleri ıslak bezle silmeyin

Son düzenleme:
Selamlar 49fil403 tnr tv var tv yi açıp yarım saat kullanınca kumanda ve tv üzerindeki açma kapama düğmesinden hiçbir komut almıyordu fişi çekip kapatıp açıyordum düzeliyordu en sonunda bi reset atayım dedim fabrika ayarlarına dönürmek için komut verdin tv bi kapandı bi daha açılmadı :) şimdi fişi takıyorum ışığı yanıyor ama hiçbir şekilde açamıyorum.
Daha önce burdan yazılımını indirip yapmıştım şimdi yine yapmaya çalışıyorum flaşı takınca ekran ışıkları yanıyor belli ama ne görüntü var ne yüklemeye başlıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler...

Merhabalar benim tv sunny olan 49fil403tnr modeli sorun şu tvnin kumandasından ve tuşundan hiçbirşekilde tepki alamıyordum ancak tvnin fişini çıkarıp takınca kendine geliyordu yarım saat izledikten sonra yine aynısı oluyordu bende en sonunda fabrika ayarlarına dönüş yapayım dedim fabrika ayarlarına dönmesi için komutu verdim tv bir kapandı bi daha açılmadı siyah ekranda kaldı fişi çektim biraz bekledim takınca yine aynı siyah ekranda kaldı. Daha önce başka bi arızadan dolayı bu siteden bi arkadaşın paylaştığı yazılımı yüklemiştim düzelmişti ama şimdi o yazılımıda yükleyemiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi vestel cihazlar için full yazılımdan bahsediliyor bizim cihazlar içinde varmı acaba öyle bişey

Merhaba, hl49fil403/0216 Samsung panelmiş yükleme sorunsuz gerçekleşti. Yazılım 2020 benim tv 2022 de güncelleme almıştı ama bu yazılımda bir eksiklik göremedem şuan kanal sırası bozulma ses gitmesi gibi durum yok. emeği geçenlere teşekkürler.

Merhaba, hl49fil403/0216 Samsung panelmiş yükleme sorunsuz gerçekleşti. Yazılım 2020 benim tv 2022 de güncelleme almıştı ama bu yazılımda bir eksiklik göremedem şuan kanal sırası bozulma ses gitmesi gibi durum yok. emeği geçenlere teşekkürler.
Merhaba. Yükleme işlemini nasıl yaptığınızı paylaşabilir misiniz?

hı-level yazılımını usb ye atıyoruz sonrasında başka bie işlem yapmadan kendiliğinden mi yüklüyor yazılımı?

hı-level yazılımını usb ye atıyoruz sonrasında başka bie işlem yapmadan kendiliğinden mi yüklüyor yazılımı?

Son düzenleme:
Ustalarım kolay gelsin benim bu TV üçtür anakartı gitti ben bu Samsung panele başka anakart takamazmıyım yada bu panele uyumlu hangi ankartlar vardır

Ustalarım kolay gelsin benim bu TV üçtür anakartı gitti ben bu Samsung panele başka anakart takamazmıyım yada bu panele uyumlu hangi ankartlar vardır
Panel etiketini, kodunu, t-con anakarttan ayrı ise onun görselini paylaşır mısınız?

Açıkçası normalde çok zor ancak belki uyumlu olabilecek bir bilgi alabiliriz düşüncesiyle bu bilgileri istiyorum.

Bu arada değişen kartların hepsi ikinci el miydi? Servis anakart temin ediyor mu? Besleme kartında hiç değişiklik yapıldı mı?

Geri
Üst Alt