hiç denemedim
Bizim için hâlâ öyle. Abicim ciddiyim Vestel yazılımı ile ilgili adam akıllı tek forum/sayfa. Hatta yabancılar bile buraya gelip gidiyor, sizlerde şahitsiniz. Genellikle Alman oluyorlar.Ellerinize sağlık, forum artık dışarıdan bakıldığındaki o VESTEL FORUMU imajından gün geçtikçe uzaklaşıyor çok şükür..
VESTEL markasının sunmadığı ölçüde iyi ve elimizden geldiğince yüksek hız ile hem yazılım hem de teknik bilgi sunuyoruz o bir gerçek.Bizim için hâlâ öyle. Abicim ciddiyim Vestel yazılımı ile ilgili adam akıllı tek forum/sayfa. Hatta yabancılar bile buraya gelip gidiyor, sizlerde şahitsiniz. Genellikle Alman oluyorlar.
Evet o bir gerçek. Ciddi mana da.VESTEL markasının sunmadığı ölçüde iyi ve elimizden geldiğince yüksek hız ile hem yazılım hem de teknik bilgi sunuyoruz o bir gerçek.
maalesef bilgim yok yazılımı yardımcı olduğum sunny servisi arkadaştan talep ettimUstam Merhabalar.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.isimli dosyadaki yazılım SVN..... kaç acaba. Bendeki ATMACA_T2_svn79. bu yazılım bendekinden daha yeniyse bunu yükleyeceğim. Emeğin için teşekkürler.. TEKNOwest
Teşekkürlermaalesef bilgim yok yazılımı yardımcı olduğum sunny servisi arkadaştan talep ettim
Merhabalar. Anladığım kadarıyla yüklemeyi yapmışsınız. yazılım yeni yazılım mı. Bendeki svn79 sizdeki yazılım kaç acaba bilgi verirseniz memnun olurum. Samsun panel..
Hocam Allah razı olsun oldu TV açılış ekranında toplar gidip geliyordu sizin sayenizde TV garanti göndermekten kurtuldu o fırsatçı sunny yetkili servisinden beni kurtardın Cook saol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar ilk başta ustekini indirdim ekran ikiye bölündü iki ekran oldu sonra alttaki ni indirdim kurdum TV düzeldi ustamin dediği gibi indirip flash belleğe atın install.img dosyasını ama fat32 formatında olması lazım flash belleğin ama ben Pc den formatladim attım görmedi TV sonra rufus programı ile atayım dedim içine bu sefer icine dosyayı atmadı ama içine PC için olan boot dosyası eklerini atmıştı flash belleğe bende onları sildim ustamin paylaştığı install.img dosyasını attım TV taktım TV kablosunu taktım TV yükleme ekranına otomatik olarak geçti yükleme bittikten sonra ise kapanıp açıldı TV yine topların dönme ekranına geldi 1-2 dk sonra TV açıldı
Msj yeni gördüm bendekide aynı svn79Merhabalar. Anladığım kadarıyla yüklemeyi yapmışsınız. yazılım yeni yazılım mı. Bendeki svn79 sizdeki yazılım kaç acaba bilgi verirseniz memnun olurum. Samsun panel..
1. mesajda yapılması gereken yazıyormerhabalar panel bilgisinin lg veya samsung olduğunu nasıl anlayabiliriz iki adet yazılım dosyası var fakat hangisini yüklemem gerektiğini çözemedim.
Üstat stand by ışığı yanıyor ama hiç bir işlem yok TV de açılmıyor dediğinizi de yaptım ok tuşuna basılı tutarak denedim yine bir sonuç yok başka bir çözüm var mı1. mesajda yapılması gereken yazıyor