Güzel düşüncelerin için teşekkür ederimBu formu hi level TV yüzünden buldum ama iyikide bulmuşum sizin gibi değerli abileri burda buldum valla sırf arada ne oluyor diye giriyorum sizler den çok şey öğreniyorum cevabın içinde sağol

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederimBu formu hi level TV yüzünden buldum ama iyikide bulmuşum sizin gibi değerli abileri burda buldum valla sırf arada ne oluyor diye giriyorum sizler den çok şey öğreniyorum cevabın içinde sağol

Servise sorsan ve burada da bilgi versen süper olurBurda yazılım yükleme var ama pin kodu istiyor 0000 falan denedim pin error diyo

şimdi fişi takıyorum ışığı yanıyor ama hiçbir şekilde açamıyorum.Merhaba. Yükleme işlemini nasıl yaptığınızı paylaşabilir misiniz?Merhaba, hl49fil403/0216 Samsung panelmiş yükleme sorunsuz gerçekleşti. Yazılım 2020 benim tv 2022 de güncelleme almıştı ama bu yazılımda bir eksiklik göremedem şuan kanal sırası bozulma ses gitmesi gibi durum yok. emeği geçenlere teşekkürler.
Panel etiketini, kodunu, t-con anakarttan ayrı ise onun görselini paylaşır mısınız?Ustalarım kolay gelsin benim bu TV üçtür anakartı gitti ben bu Samsung panele başka anakart takamazmıyım yada bu panele uyumlu hangi ankartlar vardır