N
numanbulbul
Yasaklı Üye
- 7 Eki 2022
- 5
- 49
48uhl950 full yazılımı lütfen
Linkteki yazılımı yükleyin sorumluluk sizdedir.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yarın iş bilgisayarımda başka yazılım var mı bakacağımusbye yeniden atıyorum yazılımı, tekrar kurup deneyeceğim
peki benim gönderdiğim fotoda fabrika menüsünde yazan, yazılım versiyonu nedir? 2.3.0.0 yazıyor
Yükledim, arkasından facyory reset yaptım, sonuç bu
Çok teşekkürler, heleki hilevel olursa o zaman kumandanın algılama sorunu da giderilmiş olur,Yarın iş bilgisayarımda başka yazılım var mı bakacağım
Siz bu tv ye daha önce yazılım yüklediniz mi?Çok teşekkürler, heleki hilevel olursa o zaman kumandanın algılama sorunu da giderilmiş olur,
EvetSiz bu tv ye daha önce yazılım yüklediniz mi?
Başka yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Hah işte tv ye 5.1 ses gönderemiyorum, tv ben kabul etmem 5.1 sesi diyor
Tkgs hala gelmedi ve kumanda tvnin üst kısmına tutunca çalışıyor
selam gene yetki istiyorBaşka yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Tekrar yetki verildi bildirimi kontrol edin.selam gene yetki istiyor
sanırım base yazılımda problem var bende, tkgs gene gelmediTekrar yetki verildi bildirimi kontrol edin.
Versiyon numarası değişti mi?sanırım base yazılımda problem var bende, tkgs gene gelmedi
Değişmedi sanırım, factory reset de yaptımVersiyon numarası değişti mi?
Bu yazılımın yüklenmesi ile ilgili bir sıkıntı var. Bu cihazla ilgili başka core, base v.s. yazılım mevcut değil. Doğrudan fabrika yazılımı yüklendikten! sonra versiyonun, bilgilerin hiçbirinin değişmemesi mümkün değil.Değişmedi sanırım, factory reset de yaptım
Başka yükleme yöntemi var mıBu yazılımın yüklenmesi ile ilgili bir sıkıntı var. Bu cihazla ilgili başka core, base v.s. yazılım mevcut değil. Doğrudan fabrika yazılımı yüklendikten! sonra versiyonun, bilgilerin hiçbirinin değişmemesi mümkün değil.
Bütün sorun tkgs ise pazartesi hallederiz.sanırım base yazılımda problem var bende, tkgs gene gelmedi
Mutlu huzurlu bayramlar dilerim, sizi çok uğraştırdım, hakkınızı helal edin, çok teşekkürlerBütün sorun tkgs ise pazartesi hallederiz.