N
numanbulbul
Yasaklı Üye
- 7 Eki 2022
- 5
- 49
48uhl950 full yazılımı lütfen
Linkteki yazılımı yükleyin sorumluluk sizdedir.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Estğfurullah. Bizlerde bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.Mutlu huzurlu bayramlar dilerim, sizi çok uğraştırdım, hakkınızı helal edin, çok teşekkürler
Sorun yok.Mutlu huzurlu bayramlar dilerim, sizi çok uğraştırdım, hakkınızı helal edin, çok teşekkürler
sorun tkgs ve kumandanın sadece üst köşeye tutunca algılaması, kumandayı değiştirdim gene aynı,Bütün sorun tkgs ise pazartesi hallederiz.
Bayram bitimi işler bu gün çok yoğundu foruma pek online olamadım şimdi hiriş yaptım yarın küçük bür yazılım linki vereceğim o yazılım ile tv den dosya çekeceğiz modlama ile tkgs yi açmaya çalışacağımsorun tkgs ve kumandanın sadece üst köşeye tutunca algılaması, kumandayı değiştirdim gene aynı,
cihazım hilevel 48uhl950, sn:7489274 500057, diğer herşey düzgün çalışıyor,
Komut linksorun tkgs ve kumandanın sadece üst köşeye tutunca algılaması, kumandayı değiştirdim gene aynı,
cihazım hilevel 48uhl950, sn:7489274 500057, diğer herşey düzgün çalışıyor,
Komut link
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
1= Üç adet komut dosyasını zipten çıkartın.
2= Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
3= Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
4= Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
5= Gelen menüde en alt satırdaki usb operations satırına inip OK tuşuna basıp bırakın 5-6 Saniye sonra
6= Menü tuşu ile çıkış yapın.
7= Tv yi uzaktan kumanda ile kapatın.
8= Flash bellek içerisindeki dosyaların hepsini dosya sitesine veya drive yükleyip linkini buraya yazın.
Linkteki komut ile tekrar aynı işlemleri yapar mısın dosyalar eksikZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Linkteki komut ile tekrar aynı işlemleri yapar mısın dosyalar eksik
Linkteki yazılımı yükleyin sorumluluk sizdedir.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
selam tkgs geldi, mauel olarak tkgs frekanslarını girdim, kanallar geldi, geriye bir tek hilevelların kumanda algılamaları mb100 den farklı olduğu için kumanda sadece tvnin üst kısmına doğru tutunca çalışıyor, onu da çözdük mü süper olcak, çook teşekkürler, ssiptv gitti beyaz ekran güvenlik uyarısı geliyor, devam et diyince de kanalda ses var görüntü yok, playlistin sonunu m3u8 yapınca oldu ama gene de güvenlik uyarısı arada çıkıyorLinkteki yazılımı yükleyin sorumluluk sizdedir.
1= profile isimli klasörü zipten çıkartın.
2= profile isimli sarı klasörü boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
3= Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
4= Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
5= Gelen menüde en alt satırdaki usb operations satırına inip OK tuşuna basıp bırakın 5-6 Saniye sonra
6= Menü tuşu ile çıkış yapın.
7= Tv yi uzaktan kumanda ile kapatın 30 Saniye sonra tv yi geri çalıştırın
8= Tv yi ilk kuruluma dönderip kurulumu yapın.
Sonucu yazın.
Güvenlik uyarısı ile ilgili hiç bir işlem yapılmadı tv den alınan yazılıma tkgs eklendi ve size geri gönderdim yüklediniz. Tv nin saati doğrumu kontrol edin.selam tkgs geldi, mauel olarak tkgs frekanslarını girdim, kanallar geldi, geriye bir tek hilevelların kumanda algılamaları mb100 den farklı olduğu için kumanda sadece tvnin üst kısmına doğru tutunca çalışıyor, onu da çözdük mü süper olcak, çook teşekkürler, ssiptv gitti beyaz ekran güvenlik uyarısı geliyor, devam et diyince de kanalda ses var görüntü yok, playlistin sonunu m3u8 yapınca oldu ama gene de güvenlik uyarısı arada çıkıyor
orjinal yazılımdan mb100 vstel yazılıma geçtikten sonra oldu, genel bir problemmişGüvenlik uyarısı ile ilgili hiç bir işlem yapılmadı tv den alınan yazılıma tkgs eklendi ve size geri gönderdim yüklediniz. Tv nin saati doğrumu kontrol edin.
Kumanda sorununa gelince tv nin tam net bir resmini ve yine tv üzerindeki IR alıcı gözün net resmini buraya ekleyin IR alıcı göz lensi kirli olursa veya alıcı göz arızalı olursa kumandadan gelen sinyali zor algılar temizlik yada gör değişimi gerekebilir.
Bu söylemi ilk kez duydumorjinal yazılımdan mb100 vstel yazılıma geçtikten sonra oldu, genel bir problemmiş
Benim 2 olduBu söylemi ilk kez duydum