N
numanbulbul
Yasaklı Üye
- 7 Eki 2022
- 5
- 49
48uhl950 full yazılımı lütfen
Linkteki yazılımı yükleyin sorumluluk sizdedir.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Uydu bağlantınızda DISEqC var mı? (Yani çanak merkezi sistem ya da birden fazla çanak mı var?)ev modu
sonra
evetUydu bağlantınızda DISEqC var mı? (Yani çanak merkezi sistem ya da birden fazla çanak mı var?)
DISEqC çıkışlarının ikincisinde Turksat çanağı takılı. Doğru mudur?
doğrudurDISEqC çıkışlarının ikincisinde Turksat çanağı takılı. Doğru mudu
Devam edin. Otomatik arama işlemini tamamlamadan çıkın. Daha sonra menü tuşu ile kurulum menüsüne girin. Şimdi TKGS kurulumu geldi mi kontrol edebiliriz.doğrudur
Sadece bu varDevam edin. Otomatik arama işlemini tamamlamadan çıkın. Daha sonra menü tuşu ile kurulum menüsüne girin. Şimdi TKGS kurulumu geldi mi kontrol edebiliriz.
Otomatik kanal arama seçeneğini iptal ettiniz mi? Ön ayar listesini yüklemeyi onayladınız mı?Sadece bu var
inşallah birgün orjinal 48uhl950 yazılımı bulabilirsem sanırım problemlerim ortadan kalkacak, mb100 yazılımları ile denemelerim pek olumlu olamadıSadece bu var
ön ayar ok leyip denedimOtomatik kanal arama seçeneğini iptal ettiniz mi? Ön ayar listesini yüklemeyi onayladınız mı?
vallahi gelmiyor, bana 48uhl950 hilevel orjinal yazılımı bulma şansınız var mı?Tkgs burada görünmez dil, ülke seçimi yapıldıktan sonra kurulum menüsünde görünür.
Size orijinal yazılım verildi.vallahi gelmiyor, bana 48uhl950 hilevel orjinal yazılımı bulma şansınız var mı?
Siz yazılımı yüklediğinize emin misiniz.Hah işte tv ye 5.1 ses gönderemiyorum, tv ben kabul etmem 5.1 sesi diyor
Tkgs hala gelmedi ve kumanda tvnin üst kısmına tutunca çalışıyor
Tvyi fişe takarken ok tuşuna basılı tutuyorum, öndeki ışık 1-2 dakika yanıp sönüyor, sonra tv kurulum ekranında başlıyorSiz yazılımı yüklediğinize emin misiniz.
yüklediğim yazılım MB100V33.11.zipTvyi fişe takarken ok tuşuna basılı tutuyorum, öndeki ışık 1-2 dakika yanıp sönüyor, sonra tv kurulum ekranında başlıyor
işlem doğru yazılımı tekrar yükler misin.Tvyi fişe takarken ok tuşuna basılı tutuyorum, öndeki ışık 1-2 dakika yanıp sönüyor, sonra tv kurulum ekranında başlıyor
yüklediğim yazılım MB100V33.11.zip
usbye yeniden atıyorum yazılımı, tekrar kurup deneyeceğimişlem doğru yazılımı tekrar yükler misin.
peki benim gönderdiğim fotoda fabrika menüsünde yazan, yazılım versiyonu nedir? 2.3.0.0 yazıyorişlem doğru yazılımı tekrar yükler misin.
Yükledim, arkasından facyory reset yaptım, sonuç buişlem doğru yazılımı tekrar yükler misin.