N
numanbulbul
Yasaklı Üye
- 7 Eki 2022
- 5
- 49
48uhl950 full yazılımı lütfen
Linkteki yazılımı yükleyin sorumluluk sizdedir.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Geçen verdiğiniz yazılımı yükleyecek zamanım olmamıştı, tkgs çalışmıyor, bilgisayarı tvye bağladığımda ses olarak hdmi dan sadece stereo görüyor, bilgisayarı av recievera bağladığımda 5.1 görüyor, hdmi ı tvden hangi ayar ile 5.1 destekler şekilde tanıtabilirim, eidid ayarı mı lazım?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Yazılım verildi bildiriminizi kontrol edin sonucu yazım.
Bugün 13:24' te verilen yazılımı indirdiniz mi?Orijinal yazılım verildi.
evet 33.11 olmadı tkgs, ekran fotosunu da göndermiştimBugün 13:24' te verilen yazılımı indirdiniz mi?
ok şimdi buldum factory reset olayını deneyip sonucu yazarım, çok teşekürlerTKGS gönderdiğiniz servis menü ekranında görüntülenmez. Daha önce By_Trol üyemizde bunu belirtmişti. TV' ye Fabrika ayarlarına dönüş işlemi yapıp sıfırdan Uydu kurulumu ve TKGS seçeneği işlemini yaptınız mı?
gene gelmedi tkgsok şimdi buldum factory reset olayını deneyip sonucu yazarım, çok teşekürler
İlk kurulumda hangi seçenekler vardı, görsel paylaşabilir misiniz?ok şimdi buldum factory reset olayını deneyip sonucu yazarım, çok teşekürler
gene gelmedi tkgs
İlk kurulumda hangi seçenekler vardı, görsel paylaşabilir misiniz?
Fabrika ayarlarına döndükten sonra, ilk cihaz kurulum ekranı.
direkt ülke seçimi geliyor, 2 kere menü 4725 sonra factory reset yaptımFabrika ayarlarına döndükten sonra, ilk cihaz kurulum ekranı.
Ülke seçimi geldikten sonraki ayarları sırasıyla paylaşın. Orada uydu seçiminden sonra platform seçimi ekranı gelecek. Onun görüntüsünü paylaştıktan sonra yönlendireceğim.direkt ülke seçimi geliyor, 2 kere menü 4725 sonra factory reset yaptım
platform seçimi hiç gelmedi şimdi tekrar deneyeceğimÜlke seçimi geldikten sonraki ayarları sırasıyla paylaşın. Orada uydu seçiminden sonra platform seçimi ekranı gelecek. Onun görüntüsünü paylaştıktan sonra yönlendireceğim.
favori ağ tipi uydu seçiyorum değil miplatform seçimi hiç gelmedi şimdi tekrar deneyeceğim
Görselini paylaşın.platform seçimi hiç gelmedi şimdi tekrar deneyeceğim
favori ağ tipi uydu seçiyorum değil mi
Devam et ile bir sonraki görseli paylaşın.
ev moduDevam et ile bir sonraki görseli paylaşın.
ev modu
sonraev modu