N
numanbulbul
Yasaklı Üye
- 7 Eki 2022
- 5
- 49
48uhl950 full yazılımı lütfen
Linkteki yazılımı yükleyin sorumluluk sizdedir.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Yazılımı kaybettim, tekrar ihtiyacım var
Geçen verdiğiniz yazılımı yükleyecek zamanım olmamıştı, tkgs çalışmıyor, bilgisayarı tvye bağladığımda ses olarak hdmi dan sadece stereo görüyor, bilgisayarı av recievera bağladığımda 5.1 görüyor, hdmi ı tvden hangi ayar ile 5.1 destekler şekilde tanıtabilirim, eidid ayarı mı lazım?Tv deki sorunu yazmadınız.
TKGS' nin çalışması ve diğer problemler için öncelikle TV' yi fabrika ayarlarına sıfırlayıp temiz bir kurulum yapın. HDMI portundan 5.1 ses alabilmeniz için ekran kartı sürücünüzün güncel ve üretici firmadan olmasına dikkat edin. HDMI çıkışının 5.1 ya da diğer codecleri desteklemesi için önce PC tarafında sürücü problemlerinizi gidermeniz gerekir. HDMI bağlantısı ekran kartı üzerindeki ses yongasını kullanır.Geçen verdiğiniz yazılımı yükleyecek zamanım olmamıştı, tkgs çalışmıyor, bilgisayarı tvye bağladığımda ses olarak hdmi dan sadece stereo görüyor, bilgisayarı av recievera bağladığımda 5.1 görüyor, hdmi ı tvden hangi ayar ile 5.1 destekler şekilde tanıtabilirim, eidid ayarı mı lazım?
Ekran kartı tv nin hdmi na bağlandığında 2.1 hoperlör görüyor, ama denon ses sisteminin hdmi girişine takınca 5.1 görüyorTKGS' nin çalışması ve diğer problemler için öncelikle TV' yi fabrika ayarlarına sıfırlayıp temiz bir kurulum yapın. HDMI portundan 5.1 ses alabilmeniz için ekran kartı sürücünüzün güncel ve üretici firmadan olmasına dikkat edin. HDMI çıkışının 5.1 ya da diğer codecleri desteklemesi için önce PC tarafında sürücü problemlerinizi gidermeniz gerekir. HDMI bağlantısı ekran kartı üzerindeki ses yongasını kullanır.
Yazılım verildi bildiriminizi kontrol edin sonucu yazım.Geçen verdiğiniz yazılımı yükleyecek zamanım olmamıştı, tkgs çalışmıyor, bilgisayarı tvye bağladığımda ses olarak hdmi dan sadece stereo görüyor, bilgisayarı av recievera bağladığımda 5.1 görüyor, hdmi ı tvden hangi ayar ile 5.1 destekler şekilde tanıtabilirim, eidid ayarı mı lazım?
Tv 5.1 Değil ki stereo 2.1 Görünür.Ekran kartı tv nin hdmi na bağlandığında 2.1 hoperlör görüyor, ama denon ses sisteminin hdmi girişine takınca 5.1 görüyor
Hah işte tv ye 5.1 ses gönderemiyorum, tv ben kabul etmem 5.1 sesi diyorTv 5.1 Değil ki stereo 2.1 Görünür.
Tkgs hala gelmedi ve kumanda tvnin üst kısmına tutunca çalışıyorYazılım verildi bildiriminizi kontrol edin sonucu yazım.
TV donanımında 5.1 Ses verebilecek bir bileşen bulunmuyor ki.Hah işte tv ye 5.1 ses gönderemiyorum, tv ben kabul etmem 5.1 sesi diyor
Tkgs hala gelmedi ve kumanda tvnin üst kısmına tutunca çalışıyor
TV donanımında 5.1 Ses verebilecek bir bileşen bulunmuyor ki.
Bu tkgs ve kumanda işini sanırım orjinal yazılımı çözecek, yardımcı olabilir misiniz?TV donanımında 5.1 Ses verebilecek bir bileşen bulunmuyor ki.
Tkgs burada görünmez dil, ülke seçimi yapıldıktan sonra kurulum menüsünde görünür.Hah işte tv ye 5.1 ses gönderemiyorum, tv ben kabul etmem 5.1 sesi diyor
Tkgs hala gelmedi ve kumanda tvnin üst kısmına tutunca çalışıyor
Orijinal yazılım verildi.Bu tkgs ve kumanda işini sanırım orjinal yazılımı çözecek, yardımcı olabilir misiniz?
bulamadım nerede olduğunu, yardımlarınıza lütfenOrijinal yazılım verildi.
Bildirimle tarafınıza iletilen yazılım orjinal yazılımdır. Zamanında temin edebildiniz mi?bulamadım nerede olduğunu, yardımlarınıza lütfen
48uhl950 yi kastetmiştim, kusura bakmayın tam anlatamamışım, 33.11 tkgs ve kumanda problemini çözmediBildirimle tarafınıza iletilen yazılım orjinal yazılımdır. Zamanında temin edebildiniz mi?