Evet ,bunlar sunny üretimidir ,vestel değilArkadaşlar merhaba bugün a101 de yeniden 49"uhd hilevel geleceğini gördüm ama bir cambazlığı da fark ettim gelecek olan uhl650 ile aynı değil, gelecek ürün hakkında bilgisi olan varmı?
![]()

Evet ,bunlar sunny üretimidir ,vestel değilArkadaşlar merhaba bugün a101 de yeniden 49"uhd hilevel geleceğini gördüm ama bir cambazlığı da fark ettim gelecek olan uhl650 ile aynı değil, gelecek ürün hakkında bilgisi olan varmı?
![]()

Cambazlik yok model vermişler , marka vermişlerArkadaşlar merhaba bugün a101 de yeniden 49"uhd hilevel geleceğini gördüm ama bir cambazlığı da fark ettim gelecek olan uhl650 ile aynı değil, gelecek ürün hakkında bilgisi olan varmı?
![]()
Ürün yeni de olsa özellik belirtilmeli bence ,sadece "yeni ürün" denmesi saçma olmuş, acaba telefondan girince mi veremiyor bilgileri ,biraz sonra bakayım bakalımArkadaşlar gelecek ürün Sunny nin sitesinde tam özellikleri ve modeli filan yok, yeni ürün denmiş okadar, piyasaya ilk defa çıkıyor sanırım
![]()

Aslında çok iyi görünüyor tasarım olarak fakat Adem hocamızın alıpta bilgilerini paylaşma imkanı olsaEvet ,maalesef hiç bir bilgi yok hayalet tv gibipc'de de böyle ;ben belki mobil farklı olabilir diye düşünmüştüm ama değilmiş ,ben almam bu tvyi
![]()
Bende almam ne çıkacağı belli değilEvet ,maalesef hiç bir bilgi yok hayalet tv gibipc'de de böyle ;ben belki mobil farklı olabilir diye düşünmüştüm ama değilmiş ,ben almam bu tvyi
![]()
Ben çok karışmak istemiyorum aslında ama arkadaşımın oğlu bu markayı "android" diye aldı,4-5 ay sonra 2.ci el olarak sattı,hatta bana kızmıştı" alattin amca 21.ci yy'deyiz artık" demiştiBende almam ne çıkacağı belli değil

A101den tv almış bir de android uydu alıcısı almış,şimdi çok memnun "kusuruma bakmadın değilmi" dedi ,elimi öptü fırmala ,bende "kuşak farkı mutlaka olur ,ne kusuru" dedim 

Son parti hep samsungdu. Ama stok yok hocam şu an
Süper hayırlı olsun o zamanHocam geçtim sipariş yarım saat sonra stok bitti tam zamanında davrandım.
Hayırlı olsun ,güle güle kullanınrsınız inşallah![]()
Bugün geldi bakalım servis bekliyorum pazartesi gelecekler ama 120 lira dediler. Resmen ceza gibi. Evim merkeze yakın.