öncelikle ailenize yeni katıldım merhabalar. a101'den uhl650 modelini aldım ben de forumdaki tavsiyeler üzerine seri nosu: sn8394625 000999 panel bilgisi nedir öğrenebilir miyim ?
F
fikoloji
selam8394626 001056 anakart 130 mu 130s mi üstadım acill F fikoloji
selam,öncelikle ailenize yeni katıldım merhabalar. a101'den uhl650 modelini aldım ben de forumdaki tavsiyeler üzerine seri nosu: sn8394625 000999 panel bilgisi nedir öğrenebilir miyim ? F fikoloji
Tv 125 cm,ünite arka kısım 70 cm ,öne doğru eğilme yapmazsa belki ama ,yanlardan 35 cm dışarda kalacak tvArkadaşlar tvnin asılacağı kısmın genişliği 70 cm olan bir üniteye bu tvyi asabilir miyiz? Sığar mı yani
Tvnin genişliği 111 cm sanırım hocam, adem hoca öyle yazmıştı. Sizde tvnin 35 cminin boşta kalması nasıl bir dezavantaj oluşturur?Tv 125 cm,ünite arka kısım 70 cm ,öne doğru eğilme yapmazsa belki ama ,yanlardan 35 cm dışarda kalacak tv
Evet ,ya sevgili Adem Helvacı beni tefe koyacak ,ben üniteyi tv gibi düşündüm iyimiTvnin genişliği 111 cm sanırım hocam, adem hoca öyle yazmıştı. Sizde tvnin 35 cminin boşta kalması nasıl bir dezavantaj oluşturur?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tvnin genişliği 111 cm sanırım hocam, adem hoca öyle yazmıştı. Sizde tvnin 35 cminin boşta kalması nasıl bir dezavantaj oluşturur?
Ha yok çoluk çocuk yok evde hocam. Bir de şeyi sorabilir miyim bu tvnin aparatı dönüyor, döndürürken sorun olur mu acaba 15’er cm dışarda olması?Evet ,ya sevgili Adem Helvacı beni tefe koyacak ,ben üniteyi tv gibi düşündüm iyimi
O zaman sehpada öne eğilme olmazsa olur,15 cm yanlardan bir şey fark etmez ,ben çoluk-çocuktan dolayı öyle yazmıştım
Yanlardan duvar .v.s çarpma tehlikesi yoksa ,olmazHa yok çoluk çocuk yok evde hocam. Bir de şeyi sorabilir miyim bu tvnin aparatı dönüyor, döndürürken sorun olur mu acaba 15’er cm dışarda olması?