HI LEVEL 49UHL650 Led Tv İncelemesi. A101 28 Kasım 2019 Satışı UHD TV

E Çevrimdışı

emrexalp

Yeni Üye
24 Nis 2020
2
30
öncelikle ailenize yeni katıldım merhabalar. a101'den uhl650 modelini aldım ben de forumdaki tavsiyeler üzerine seri nosu: sn8394625 000999 panel bilgisi nedir öğrenebilir miyim ? F fikoloji

K Çevrimdışı

kabadayı

Yeni Üye
25 Nis 2020
4
38
Merhaba,

Tv ile ilgili bir kaç sorum olacak.
Kendime usb.den HDD ile film izleyip 4k mkv dts codeclerini çözebilecek bir tv bakıyorum. Bunun akabinde sorularım şöyle.
1-) 2,5'' boyutunda 1 veya 2 tb disk bağlayarak film izleyebilen varmıdır? 2,5'' olarak sormamın özelliği adaptörsüz olmasıdır. 4tb'lık olan diski çalıştıramamış bir arkadaş sanırım.
2-) İzlenen film 4K UHD çözünürlükte mkv video ve dts ses formatında olduğunda gömülü player, sesi ve video yu çözümler mi?
3-) DTS ses formatını ac.3 formatına çevirmekle uğraşan arkadaşlar var sanırım bunun yerine modlama ile DTS sesi açabilirsek bu durumu çözmüş olur muyuz?
4-) TV üzerindeki Optical ses çıkışı üzerinden 5+1 ses sitemi ile 5 ayrı kanaldan surrond ses alabilir miyiz? yoksa bunun içinde yine modlama yoluyla dts,yi aktif etmiş olmamız mi gerekir.

Bonus Soru: ?
5-) Tv smart uygulamarı arasında spotify yok sanırım sonradan yüklenebiliyor mu? (apk tarzı)

Yok mu kafayı kıran bi cengaver. =)
Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar.

Funch Çevrimdışı

Funch

Yeni Üye
30 Nis 2020
12
33
F fikoloji, Merhaba hocam bende yeniyim de panel marka model ve anakart öğrenebilir miyim? sn: 8394626 001093

A Çevrimdışı

Altunf 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
99
30
Arkadaşlar tvnin asılacağı kısmın genişliği 70 cm olan bir üniteye bu tvyi asabilir miyiz? Sığar mı yani

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Arkadaşlar tvnin asılacağı kısmın genişliği 70 cm olan bir üniteye bu tvyi asabilir miyiz? Sığar mı yani
Tv 125 cm,ünite arka kısım 70 cm ,öne doğru eğilme yapmazsa belki ama ,yanlardan 35 cm dışarda kalacak tv :)

EK:
Düzenleme yapmıyorum ,ben tv ile sehpayı inç olarak düşündüm iyimi ,ondan orada 125 -70 yazılı :hihi

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Altunf 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
99
30
Tvnin genişliği 111 cm sanırım hocam, adem hoca öyle yazmıştı. Sizde tvnin 35 cminin boşta kalması nasıl bir dezavantaj oluşturur?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tv 125 cm,ünite arka kısım 70 cm ,öne doğru eğilme yapmazsa belki ama ,yanlardan 35 cm dışarda kalacak tv :)
Tvnin genişliği 111 cm sanırım hocam, adem hoca öyle yazmıştı. Sizde tvnin 35 cminin boşta kalması nasıl bir dezavantaj oluşturur?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet ,ya sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı beni tefe koyacak :) ,ben üniteyi tv gibi düşündüm iyimi :kiskis
O zaman sehpada öne eğilme olmazsa olur,15 cm yanlardan bir şey fark etmez ,ben çoluk-çocuktan dolayı öyle yazmıştım :ok

A Çevrimdışı

Altunf 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
99
30
Evet ,ya sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı beni tefe koyacak :) ,ben üniteyi tv gibi düşündüm iyimi :kiskis
O zaman sehpada öne eğilme olmazsa olur,15 cm yanlardan bir şey fark etmez ,ben çoluk-çocuktan dolayı öyle yazmıştım :ok
Ha yok çoluk çocuk yok evde hocam. Bir de şeyi sorabilir miyim bu tvnin aparatı dönüyor, döndürürken sorun olur mu acaba 15’er cm dışarda olması?

D Çevrimdışı

devrezcayi

Yeni Üye
4 May 2020
26
42
Sitedeki bir arkadaşımızın a101 onlinede bu tvnin satışta olduğunu bildirmesi sonrası ben de 1 adet sipariş verip sahip oldum. Benim bu zamana kadarki tereddütüm VA panel çıkmasıydı. Çünkü bundan 2 yıl önce JVC markanın 50" bir tvsini bimden alıp iade etmiştim. İPS panel konusunda çok ısrarcıydım ama forumdaki yorumlar-youtube incelemeleri-yorumları okudum yaklaşık 1 hafta boyunca araştırdım ve VA panelin de açılarının kötü olmadığını..açı durumunun rahatsız etmeden alınabilir düzey geldiğine vestel mağazasındaki tvlere bakarak da kanaat getirdim. Ve ya Allah bismillah deyip tvyi aldım. Ben 55" tv bakıyordum ama 55" konusundaki hareketli sahnelerde sorun olduğu yorumları fiyatın da gereksiz olarak 2700lerde olması fikrimi değiştirdi. 49da karar kıldım. Fiyatın 2000lerde olması mantıklı geldi...tvnin anakartının mb130s olması- panelinin de samsung ya da lg olması da ayriyetten cezbetti.
Dün TVyi ufaktan inceleme imkanım oldu. Teras katta kurulu olan tv ekran büyüklüğü konusunda gayet yeterlli geldi. 55" 58" ebatlarından vazgeçtiğime pişman olmadım açıkcası...paneli sorgulattırdığımda samsung va panel çıktı ama evdekiler olsun ben olayım açı farkını çok fazla farketmedik. Aşırı yanlardan bakılmıyorsa tvnin yan açılardan güzel görüntü veriyor. JVC faciasından sonra bu TV çok çok daha iyi diyebilirim. Yani illa da İPS diye diretmeye gerek yokmuş. Tv uydu yayınlarda görüntü güzel. kanal geçişleir yavaş değil. Normal yani. Kumandayı çok beğenmedim ama netflix-youtube tuşlarının olması güzel ve ayrı hava katmış. Hareketli sahnelere gelirsek atyarışı ve futbol maçı açtım herhangi bir sorun görmedim. Bence bu tv fiyat olarak performans olarak gayet yeterli.
Ben 55" 58" 49" uhl tüm konuları baştan sona okudum. Gönlüm 49dan yana olandaydı. Bunu kaçırmıştım 58" alayım derken onlinede bulmam sonucunda 49aldığıma çok çok memnunum. 49uhl650 bu tv tekrar gelirse alacak olanlar kaçırmasın derim. zira bu sayfadaki yorumları insanlar okuyor.Ben de bir katkı vereyim diye bunları yazmak istedim.

T Çevrimdışı

Tolme76

Yeni Üye
7 Haz 2020
3
48
Arkadaşlar merhaba bugün a101 de yeniden 49"uhd hilevel geleceğini gördüm ama bir cambazlığı da fark ettim gelecek olan uhl650 ile aynı değil, gelecek ürün hakkında bilgisi olan varmı?

IMG_20200607_0220582268ed2e2403988d.jpg

Geri
Üst Alt