Kardeşim 28 ocak'ta bundan 6 gün önce vatan bilgisayarın gece indirimlerinde denk geldi ve kaçmaz bir fırsat gibi hissettim cidden 2082 lira 2019'un en sonunda üretilmiş bir cihaz için harika bir fiyat fakat vatanbilgisayarın bir kurnazlığı yok ise o da tutmuşlar horoz lojistik denilen firmaya vermişler bir hafta oldu daha cihaz gelmedi horoz u dün aradım en geç yarın yani çarşamba günü elinizde olacak dediler bir ihtimal birazdan Samsung 43ru 7100 TV'yi satın alabilirim bunu iptal edebilirim çünkü Samsung 43ru7100 elbette ki bundan daha üstün bir cihaz 7100 Samsung dün itibarıyla 3000 TL nin altında bulunur hale gelmişken kaçırmayayım diyorum hı level 49uhl650 den daha iyi demem de ki fark ettim çünkü üç dört gün boyunca uhl650 hı leveli kullandım 43u9500 TV'yi de 2 adet Vestel bayilerinde test ettim 43u9500 daha akıcı menülerde mb230 anakart mevcut hı levrl de mb130s idi uhl650 de yandan çıkan menü titreyerek çıkıyordu 43u9500 vestel'de akıcı ve daha hızlı yandan çıkan menü titremeden çıkıyordu ayrıca uhl650 de bluetooth yok DTS DTS HD gibi ses teknolojileri desteklenmiyor birçok bakımdan Vestel 43u9500 daha ileride uhl650 ekonomik ve kampanya ürünü elbette ki bir takım yerlerinden kırpmaya gidildiği kesin 1999 TL sonuç itibarıyla şu anda da 43u9500 en ucuz trendyol'da görünüyor 2350 TL alabilirsiniz vatan kurnazlık da yapmış olabilir o fiyata yarın geldiğinde göreceğiz belki de teşhir ürünüdür çünkü 2082 TL'ye hiç kimse bu cihazı veremedi bu zamana kadar ama vatanın sitesinde ben işlem yaparken teşhir ürünü olduğu veya kusurlu olduğu konusunda bir bilgi yoktu 2082 liraya gerçekten bu özellikleri ile çok iyi normal fiyatı 2599 TL eğer yarın geldiğinde kutusunu açmadan seri numarasını paylaşacağım ürünün paneli de Samsung ya da LG panel çıkarsa bu fiyata aslında tadından yenmez fakat ben yine de şu saatlerde Samsung 43 ru7100 cihazı aklımdan çıkaramıyorum oda 200-300 TL gibi bir mebla aşağı indi dün itibarıyla saygılar