Hi-Level 49" Smart Uhd Tv - 1999 TL

Z Çevrimdışı

zindankale

Yeni Üye
10 Ocak 2020
6
49
bendeki açılış:tv kapalı iken kırmızı led yanıyor.açılırken ,kumandadan açma tuşuna basınca ,kırmızı led sönüyor.
tv çalışır durumda iken led yanmıyor.kapalı iken led yanıyor.açılıp kapanırken yanıp sönme yok.
fakat sizin tv ye usb -hdd bağlımı.
tv kayıt modunda iken ,tv kapatınca da kırmızı led yanıp sönmeye devam ediyor.kayıt devam ediyor.
Hayır hiçbirşey bağlı değil.

S Çevrimdışı

SSBMAN

Aktif Üye
16 Ocak 2020
55
44
Bende de açılırken ve kapanırken birkaç kez yanıp sönüyor. Ama sayısına dikkat etmedim. TV de güncelleme yüklendi, pix ve kapanış animasyonu için modlama yapıldı. İnternete sürekli bağlı. Açıkken kırmızı led sönük. Kapalıyken sürekli yanıyor. ama bana bir gariplik gibi gelmedi. Sonuçta TV smart. İşlemci, işletim sistemi açılıyor ve kapanıyor.

A Çevrimdışı

arsntn

Yeni Üye
17 Ocak 2020
19
36
Merhaba a101de 6 şubatta satışa çıkacak olan fhd 43 inç android smart led tv hakkında bilgisi olan varmı. Fiyat 1499 tl alınırmı bu fiyata

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Değerli forum yetkilileri ve üyeleri ben Vedat aranıza bugün katıldım. Epey zamandır forum takibinde idim değerli forum yetkilisi ve üyelerinin tavsiye ve önerilerine istinaden bende nasip olursa yarın A101 den 49 UHL 650 televizyon almaya çalışacağım. Siz değerli forum yetkili ve ya üyelerinden vereceğim seri no hangi panel ve ana kart üretimidir adı altında bilgilendirme rica edeceğim. Şimdiden bütün forum yetkilileri ve üyelerine saygılarımı sunuyorum. ALLAH'a emanet olunuz.
SN: 8370471 901798
VPAZ: 20275213
ÜRETİM: 10125203 (1912)901798

Hayırlı akşamlar değerli forumdaşlar şöyle bir gezinti yaptımda benim vermiş olduğum seri numarasına panel kart ve ips veya va olduğu hakkında bilgi verilememiş gözden kaçmış. Hayırlısı olsun.

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Z Çevrimdışı

zindankale

Yeni Üye
10 Ocak 2020
6
49
Tvye modlama yapıldımı acaba ,yapıldıysa neler açıldı modlama ile, yapılmadıysa ,tvyi ilk kuruluma alıp (reset) tekrar kurulum yap bakalım ne tepki verecek tv :ok
Modlama yapılmadı. İlk kurulum işlemini iki kez yaptım hala değişen birşey yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunda endişelenecek bir durum yok, tv her açılış kapanışta yeni kanal versiyonu taraması yada yeni yazılım kontrolü yapıyor TKGS ve internet bağlantısını kapatırsanız yanıp sönme yapmaz.
TKGS sürekli kapalı. Servis elemanı kapalı durmasını önermişti zaten. Internetim zaten olmadığı için oda açık değil.

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bunda endişelenecek bir durum yok, tv her açılış kapanışta yeni kanal versiyonu taraması yada yeni yazılım kontrolü yapıyor TKGS ve internet bağlantısını kapatırsanız yanıp sönme yapmaz.
Modlama yapılmadı. İlk kurulum işlemini iki kez yaptım hala değişen birşey yok.
TKGS sürekli kapalı. Servis elemanı kapalı durmasını önermişti zaten. Internetim zaten olmadığı için oda açık değil.
Ben bir sıkıntı görmüyorum açıkçası ,zaten sevgili newrophat da yazmış,endişelenecek durum yok diye,ama garantisi devam ederken servis isteyip durumu servise de göster istersen,hatta birde filme al ki elinde bulunsun ,belki yazılım atılmasıyla için rahat edebilir ,internetin olmadığını belirtmişsin,hbb kapat diyeceğim ama ,internet olmayınca hbbtv pek işe yaramaz ,kapatmakta fayda var.

B Çevrimdışı

bugra7

Aktif Üye
15 Ocak 2020
57
arkadaşlar ürünü temin edebileceğimiz bir yol var mıdır acaba? bölgemdeki hiçbir a101'de çıktığından itibaren ne bunu ne 49hl660'ı bulamadım.

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
arkadaşlar ürünü temin edebileceğimiz bir yol var mıdır acaba? bölgemdeki hiçbir a101'de çıktığından itibaren ne bunu ne 49hl660'ı bulamadım.
Kardeşim merhaba başka alternatiflere bakabilirsin bence çok alternatif var ben hı level 49uhl650 cihazı iade ettim 2082 TL gibi 49uhl650 den daha üstün özellikleri olan tabii bana göre daha üstün 43u9500 cihaz sipariş ettim geride ürün gelmeden bir baktım ki 43ru7100 Samsung şu anda GittiGidiyor'da 2952 lira belki de Vestel 43u9500 cihazı iptal edip bunu alabilirim ama 2082 lira 43 u9500 için harika bir fiyat olduğunu düşünüyorum aynı zamanda yorumlarınızı bekliyorum Samsung'un avantajı yazılım güncellemesi otomatik olarak gelmesi uygulama indirilebiliyor olması ve daha sorunsuz ve dünya çapında bir ürün olması

Geri
Üst Alt