Hi-Level 49" Smart Uhd Tv - 1999 TL

K Çevrimdışı

kavakli58

Yeni Üye
17 Ocak 2020
3
52
Merhaba hayırlı olsun ikinci el olarak mı aldınız bandrolü farklı görünüyor Samsung VA panel çıktığına göre büyük ihtimalle 28 Kasım 2019 da satışa çıkan ürünlerden
mesajınızı yeni gördüm Önder bey, Burdur Karamanlı'dan aldım. açılmamış sıfır üründü, kurulumunu yaptım herhangi bir sorun görünmüyor

Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
35
49 uhl650 pabucu dama atıldı gibi geliyor bana a101 internet sitesinden ilk satışa çıktığı gün sipariş verenlerden biriyim 2. partiden iyi ki de internet siteleri üzerinden satın almışım çünkü dükkanlarından satın alsaydım götürdüğümde iade olmayacaklardı 1999 TL iyi güzel hoş da wireless display problemi yaşadım servisi çağırdık yazılımını son sürüme güncelledi yine düzelmedi Bir de televizyonun içindeki DLNA adaptörünü değiştirip denememiz lazım şeklinde bilgi verdi servis ci arkadaş ben de kabul etmedim ve 14 günlük cayma hakkımı kullanmak istedim birkaç gün önce kutusuna yerleştirip göndermiştim a101'e PTT kargo ile dün haberi geldi iade edildiğine dair iyi ki de iade etmişim dün gece saatlerinde vatan bilgisayar'ın sitesine girdiğimde farkettim ki 43u9500 Vestel 2082 liraya düşmüş derhal sipariş verdim eğer ki paneli Samsung veya LG panel çıkarsa cidden mükemmel bir fiyata gelmiş olacak her türlü kontrollerini yapacağım aynı wireless display problemi onda da çıkarsa 14 günlük cayma hakkımı bunun için de kullanacağım uhl650 den bayağı Üstün görünüyor bu cihaz vatanın fiziksel mağazasında 2 gün önce basit bir inceleme yapmıştım arka kasa kapağı da metal gibi geldi bana gerçekten 2082 liraya müthiş bir fiyat
Vestel. vesteldir cok bir ustunluk söz konusu degil Tosibada Segde olsa neredeyse ayni tvdir. Hayirli olsun güle güle kullanin fakat ole bi afaki fark beklemeyin.

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Vestel. vesteldir cok bir ustunluk söz konusu degil Tosibada Segde olsa neredeyse ayni tvdir. Hayirli olsun güle güle kullanin fakat ole bi afaki fark beklemeyin.
Yinede bazı alt Maka ve ekonomik olan üretimlerde üzücü sonüçlar ile de karşılaşıla bilmekte U9500 de uhl650 de olmayan baya özellik var Bluetooth DTS DTS HD ana kartı mb230 650 de 130s 49uhl650 de wireless display da problem yaşarken iki Vestel bayi inde u9500'ü test etme fırsatı buldum ve kendime dedim ki tamam bu sefer olmuş

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
Yinede bazı alt Maka ve ekonomik olan üretimlerde üzücü sonüçlar ile de karşılaşıla bilmekte U9500 de uhl650 de olmayan baya özellik var Bluetooth DTS DTS HD ana kartı mb230 650 de 130s 49uhl650 de wireless display da problem yaşarken iki Vestel bayi inde u9500'ü test etme fırsatı buldum ve kendime dedim ki tamam bu sefer olmuş
elektronik şans işi.ben bim den jvc aldım restart ve panelde sıkıntı çıktı.iade ettim.hi-level 49uhl650 aldım şimdi.
sorun yok .bluetooth hariç diğer tüm özellikler var.modlama ile açılıyor.wireless display sorunsuz çalışıyor.
mb 130s ram1.5gb ve mb230 ram 1.25gb!! kullanan birisi olarak.mb130s çok daha hızlı tepki veriyor.şans işi ,dediğim gibi.

Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
35
Yani yazilimda ufak bi sikinti varmis sizin anakart ayni oldugu muddettce yuzde 80 ayni tvdir modlarak cogu özellik acilabilir kozmatik fark elbette olur ama ayni buyukluk de seg nexon atiyorum 1700 1800 liraysa 2400 2500 Tosibaya jvcye verilmez veya vestele paraya yazik etmek olur o durumlarda samsunga philipsse para verilir diye düsünüyorum bana göre vestel grubu seg nexon hi level uygun yakalaniyorsa regal bunlardir.

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Uhl650 ile u 9500 arasındaki ilk hissettiğim farklar yandan çıkan menü uhl650 de titreyerek çıkıyordu u9500 de daha hızlı ve titremeden gidip geliyordu benim 650 en son sürüme güncellenmiş ti 9500 de kontrol ettiğimde aynı sürüm deydi normal uygulama menüsü de aynı şekilde sağa sola kaydırma hareketlerinde uhl650 de titreyerek kayıyor u9500 de çok daha stabil idi şeffaf ve net olarak ürün birkaç gün sonra kurulduğunda kısmet ise buradan paylaşacağım sonuç olarak uhl650 son sürüme güncellenmiş ti aynı şartlarda 9500 Vestel TV yi test edip kendi görüşlerimi bildireceğim

E Çevrimdışı

Erhan1905

Yeni Üye
17 Ocak 2020
4
27
Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. Bugün eve geldiğimde tüm HD kanallarda ses var görüntü yok sorunu olduğunu farkettim. TRT 4k açılıyor, SD yayınlar açılıyor ama HD yayınların hepsinde de ses var görüntü yok. Bunun çözümü nedir? Neden kaynaklanır?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. Bugün eve geldiğimde tüm HD kanallarda ses var görüntü yok sorunu olduğunu farkettim. TRT 4k açılıyor, SD yayınlar açılıyor ama HD yayınların hepsinde de ses var görüntü yok. Bunun çözümü nedir? Neden kaynaklanır?

Sinyal seviyesi ne durumda? TV'yi kapatıp açtığınızda da aynı mıydı?

K Çevrimdışı

kurzawa

Aktif Üye
11 Ocak 2020
73
44

Cihazla ilgili bilgim yok ancak çanak-lnb-kablo bağlantılarını kontrol edin. Tv'nin gücünü kesip tekrar bağlayın. Tüm kanalları silip tekrar taratın.
Bunlar çözüm olmaz ise Tv'de fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin.

B Çevrimdışı

BLACKBULL 

Yeni Üye
29 Kas 2019
32
43
merhaba bu tv nin kumandası çok iyi değil önerebileceğiniz bir kumanda varmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Enteresan durum. Seri paylaşırmısınız rica etsem. Gerekirse full yazılım yükleyerek format atıp tekrar deneyelim.

F fikoloji , kardeşimiz seri paylaştığında destek olurmusun müsait zamanında. :)
adem bey merhaba bu tv nin kumandası iyi değil bazen hiç tepki vermiyor tuşlara basınca tık tık sesler çıkıyor önerebileceğiniz bir kumanda varmı acaba?

E Çevrimdışı

Erhan1905

Yeni Üye
17 Ocak 2020
4
27
Cihazla ilgili bilgim yok ancak çanak-lnb-kablo bağlantılarını kontrol edin. Tv'nin gücünü kesip tekrar bağlayın. Tüm kanalları silip tekrar taratın.
Bunlar çözüm olmaz ise Tv'de fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin.
Sinyal seviyesi ne durumda? TV'yi kapatıp açtığınızda da aynı mıydı?
Öncelikle verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. TV'yi kapatıp açtım, bağlantıları kontrol ettim ancak bir sıkıntı yoktu. Son olarak fabrika ayarlarına dönerek sorunu çözdüm.

Z Çevrimdışı

zindankale

Yeni Üye
10 Ocak 2020
6
49
Merhabalar 49uhl650 ile ilgili birşey öğrenmek istiyorum. Televizyonu kumandadan kapattığımda kırmızılı bildirim ışığı defalarca (10 / 15 defa) yanıp sönüyor sonra sabitleniyor ve tv açılıyor. açtıgımdada aynı şekilde defalarca yanıp sönüyor ve tv açılınca tamamen sönüyor bu durum normal midir. ayrıca tv açıkken yeşil led ışığında sürekli yanması gerekmez mi. Şimdiden teşekkürler.

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
Merhabalar 49uhl650 ile ilgili birşey öğrenmek istiyorum. Televizyonu kumandadan kapattığımda kırmızılı bildirim ışığı defalarca (10 / 15 defa) yanıp sönüyor sonra sabitleniyor ve tv açılıyor. açtıgımdada aynı şekilde defalarca yanıp sönüyor ve tv açılınca tamamen sönüyor bu durum normal midir. ayrıca tv açıkken yeşil led ışığında sürekli yanması gerekmez mi. Şimdiden teşekkürler.
bendeki açılış:tv kapalı iken kırmızı led yanıyor.açılırken ,kumandadan açma tuşuna basınca ,kırmızı led sönüyor.
tv çalışır durumda iken led yanmıyor.kapalı iken led yanıyor.açılıp kapanırken yanıp sönme yok.
fakat sizin tv ye usb -hdd bağlımı.
tv kayıt modunda iken ,tv kapatınca da kırmızı led yanıp sönmeye devam ediyor.kayıt devam ediyor.

Geri
Üst Alt