Hi-Level 49" Smart Uhd Tv - 1999 TL

T Çevrimdışı

tqac1

Yeni Üye
19 Eki 2019
14
[SUP]hocam wireless ı denedim çözünürlük nispeten düşük geldi takılma pek farketmedim uzun da denemedim zaten[/SUP]
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet geldi ama ben fark etmedim siz farkinda olduklarinizi yazip bizide bilgilendirebilirsiniz?

Tvyi abime aldırdım o söyledi o yüzden deneyimleme şansım olmadı sordum farkeden varmı yazılım hususunda internet üzerinden gelen güncelleme çekirdek yazılımı değil mi ayrıca bu hi level gibi yan markalara vestel gibi güncelleme geliyor mu ne kadar sürer üstadlara sormak lazım bence vestelin en büyük eksiği yazılım garantisi yani ben bu tvde 2 yıl netflix beinconnect 3 yıl youtube kullanabilecek miyim android tv sini o yüzden bekledim ama çıkmadı Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST

R Çevrimdışı

Ramazn

Yeni Üye
13 Ocak 2020
14
33
20200121_20452008602c5008cb091e.jpg
. Çok küçük bir vida göndermişler merak ettim nedir acaba. :alala

M Çevrimdışı

Mysecondrym1 

Aktif Üye
3 Ağu 2019
71
32
Bazen özelden soru soran arkadaşlar oluyor, neden A101 personeline tepkili olduğuma dair.

İşte bu yüzden.

İlk partide aynı şeyi bana da yaptılar, durumu izah etmiş olmama, işi biliyor olmama, karşılaşabilecekleri durumlar ile ilgili kendilerini uyarmama rağmen ''Ayıpsın abi, o iş bizde abi, ayıp ediyorsun abi, altı üstü bir televizyon abi'' diye diye beni madara ettiler, başka mağazalardan aldım ben televizyonlarımı. (Bir adet kendime, bir adet ofise, bir adet de baldızıma) ama o gün bu gündür de hemen evimin yanında olan o mağazaya gitmiyorum artık.

Konu tv değil, konu SÖZ VERMEK.
Adem bey bahsettiğim Arkadaş biraz önce aradı ve bu TV'den bir adet bulduğunu söyledi. LG panel çıkmasını tercih ederim ama va panelde olsa alayım mı. Gidip alacağım birazdan inşallah

C Çevrimdışı

cadprofesor

Yeni Üye
12 Ocak 2020
11
33
Adem Helvacı Adem Helvacı Bey merhaba, TV alim aşamasında paylaştığınız bilgilerin çok faydası oldu, ayrıca teşekkür ederim. YouTube uygulamasında her oturum açmak istediğimde telefondan uygulamaya girip onay ve izin vermem gerekiyor. Hesabımız hep açık kalması gibi bir seçenek var mıdır?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı Bey merhaba, TV alim aşamasında paylaştığınız bilgilerin çok faydası oldu, ayrıca teşekkür ederim. YouTube uygulamasında her oturum açmak istediğimde telefondan uygulamaya girip onay ve izin vermem gerekiyor. Hesabımız hep açık kalması gibi bir seçenek var mıdır?
Sayın C cadprofesor merhaba; Yaşadığınız durum garip geldi bana zira ben bir kere oturum açtım ve benden bir daha da başka talepte bulunmadı youtube :alala
Diğer kullanıcı arkadaşlara soralım böyle bir durum yaşayan 49UHL650 kullanıcısı var mı arkadaşlar?

İlginç olan, Baldızların evde, Ofiste, Benim evde olmak üzere üçünde de oturumlar hep açık durumda :alala

Eğer özel bir kanal sıralaması yapmadıysanız ilk kurulum yaparak tekrar deneseniz olur mu acaba?

Bu arada yazılım sürümünüz yükseldi mi 5.7.20 ye?

C Çevrimdışı

cadprofesor

Yeni Üye
12 Ocak 2020
11
33
Sayın C cadprofesor merhaba; Yaşadığınız durum garip geldi bana zira ben bir kere oturum açtım ve benden bir daha da başka talepte bulunmadı youtube :alala
Diğer kullanıcı arkadaşlara soralım böyle bir durum yaşayan 49UHL650 kullanıcısı var mı arkadaşlar?

İlginç olan, Baldızların evde, Ofiste, Benim evde olmak üzere üçünde de oturumlar hep açık durumda :alala

Eğer özel bir kanal sıralaması yapmadıysanız ilk kurulum yaparak tekrar deneseniz olur mu acaba?

Bu arada yazılım sürümünüz yükseldi mi 5.7.20 ye?
Evet yükselttim, anten bağlı değil TV olarak kullanmıyorum. Şöyle, uygulamadan çıkınca mesela ekran yansıtmaya geçiyorum, ardından YouTube a girmek istediğim de yine oturum açmamı istiyor.

Geri
Üst Alt