Hi-Level 49" Smart Uhd Tv - 1999 TL

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
Tv'nin ses kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Evdeki 49" 8 yıllık LG'den sonra sunun sesi çok vasat geldi. sanki dandik bir radyonun sesiymişcesine...
ses ayarından AVL--normal olsun.
dolby --smart olsun. bu ayarı kullanıyorum.memnunum.
daha önce dediğiniz gibi sanki radyo sesi gibi idi.

T Çevrimdışı

The_economist

Yeni Üye
15 Ocak 2020
5
42
Merhaba arkadaşlar görüntü ayarlarını nasıl yapmamız lazım.yardimci olabilir misiniz.rica etsem ekran ayarlarını fotoğrafini çekip atabilirmisiniz

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba sizin ile birlikte A Adem06 da aynısını yazmış ve 4 adet leke çıktı dediğiniz sanırım hepsinde mevcut ben 2 adet aldım ikisinde de var sizin bahsettiğiniz benim eklediğim resimdeki 4 tane siyahlık mı tam ortalı zira bende 2 adet IPS panelli var ve 2 tv de tespit ettim bunu Adem Helvacı Adem Helvacı abim daha iyi bilir hem siz de hem bende ki 2 Tv de olması normal değil ya bu paneller sorunlu ya da normal bir durum ile karşı karşıyayız Adem Helvacı Adem Helvacı abi desteğin gerekiyor.

Adsiz461384951d98180de.png
Adsiz5fa85f0f3f1967898.png
Adsiz6674260eb67f0b1c3.png
Ben ilk planda (İncelemedim henüz) bunların polarizer tutucu kulelerinin uçları diye düşündüm.
Eğer bu derece yüksek sayıda insanın dikkatini çekiyor ise bu durum, ne olduğunu anlamak için söküp bakmak şart oldu diyebilirim.

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Arkadaşlar servis talep etmiştim 49uhl650 deki wireless display ekran yansıtma problemi için Servis geldi yazılımını güncelledi fakat sorun düzelmedi televizyonun içindeki wireless display DLNA adaptörünü değiştirip denememiz gerekiyor dedi ben de düşünüp haber veririm dedim sipariş vereceklermiş 3-5 gün içinde gelecekmiş neyi tavsiye edersiniz ?ayrıca düzeleceğinin de garantisi olmadığını söyledi 14 günlük cayma hakkımı kullanmayı düşünüyorum tavsiyelerinizi acilen bekliyorum

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
İade edin
Arkadaşlar servis talep etmiştim 49uhl650 deki wireless display ekran yansıtma problemi için Servis geldi yazılımını güncelledi fakat sorun düzelmedi televizyonun içindeki wireless display DLNA adaptörünü değiştirip denememiz gerekiyor dedi ben de düşünüp haber veririm dedim sipariş vereceklermiş 3-5 gün içinde gelecekmiş neyi tavsiye edersiniz ?ayrıca düzeleceğinin de garantisi olmadığını söyledi 14 günlük cayma hakkımı kullanmayı düşünüyorum tavsiyelerinizi acilen bekliyorum
İade edin yada değişim talep edin

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Tv'ye güncelleme gelmiş değişiklik farkeden varmı..
merhabalar kardeşim bana da güncelleme geldi fakat Esas güncelleme olmadığını bugün servis söyledi wireless display probleminden dolayı servisi çağırdım cihazı flash ile güncelledi siz dede wireless display problemi var mı telefonun ekranını tv ye yansıtma ben de takıla takıla ilerliyor sizdeki durumu nedir acaba

Geri
Üst Alt