smili72
Süper Üye
- 6 Mar 2018
- 1,532
- 52
Haklisiniz mb230 ve 130s den ustun bir kart degil55uhl950 de MB 230 anakart ve LG İps mevcut bildiğim kadarıyla
Haklisiniz mb230 ve 130s den ustun bir kart degil55uhl950 de MB 230 anakart ve LG İps mevcut bildiğim kadarıyla
Cok iyi yaptiniz cunku 55 inc olan modelde mb 230 anakart var 49 da ise vestelin en son en yen8 en gelismis karti mb130s Hayirlisi olsun. Urunu teslim alip kurunca urun hakkindaki goruslerinizi bekliyoruz üstadim.
Online almak sence uygun mu sorun çıkar mı acaba. Kendimiz kurabilir miyiz. Bir arkadaşım için alacağız. Panel kırık felan çıkarsa iade şartları nasıl olur. Teşekkürler230 da yeni bir kart bildiğim kadarıyla. Stoğa giren bu 49 inç ler bir ihtimal iade ürünler olabilir gibime geliyor. İyice kontrol etmekte fayda var.
Online almak sence uygun mu sorun çıkar mı acaba. Kendimiz kurabilir miyiz. Bir arkadaşım için alacağız. Panel kırık felan çıkarsa iade şartları nasıl olur. Teşekkürler
Netten alımlarda 14 gün koşulsuz iade hakkınız var. Videoya çekerek açın kutuyu. İyide kontrol edin. Daha garanti olsun diyorsanız servise 50 tl verin onlar kurulumu yapsın.Siparişi geçmiştim ben stoğa tekrar düşer düşmez. Sonradan iade tv ler olabileceği ihtimali çıktı. Bunu anlamanın bir yolu varsa bilgilendirme rica ederim.
elektronik şans işi.ben bim den jvc aldım restart ve panelde sıkıntı çıktı.iade ettim.hi-level 49uhl650 aldım şimdi.
sorun yok .bluetooth hariç diğer tüm özellikler var.modlama ile açılıyor.wireless display sorunsuz çalışıyor.
mb 130s ram1.5gb ve mb230 ram 1.25gb!! kullanan birisi olarak.mb130s çok daha hızlı tepki veriyor.şans işi ,dediğim gibi.
modlama ile açılamaz çünkü bluetooth modül kartı takılı değilHocam modlama ile bluetooth acilabilir mi? Denediniz mi
49UHL650
SN : 8338067 901876
Merhabalar, panel bilgisnii rica edebilirmiyim. Teşekkürler şimdiden.
samsung va panel49UHL650
Hocam iade urunlerden mi, kutunun daha once acildigina iliskin emare var mi49UHL650
Bende siparis verdim stok girildigi zaman ancak benimki halen hazirlaniyor asamasinda, sanirim gondermeyip iptal edecekler, gonderirlerse de umarim va panel denk gelir. Size de hayirli olsun gule gule kullanin.Kutuda ekstradan hic bir bant izi, checked yazılı bant, delinme ezilme vs yoktu, kendim kurdum, tv üzerinde parmak izi filanda yoktu. Tüplü tv den geçiş yaptım, renk bakımından bir tık daha parlak, doygun bir ekran bekliyordum açıksası. va panel oldugunda galiba.