Hi-Level 49" Smart Uhd Tv - 1999 TL

K Çevrimdışı

kartall233

Yeni Üye
10 Mar 2020
27
40
Slm arkadaşlar forumda yeniyim.9 Martta hi level 49uhl650 ürün siparişi verdim.Ürün kurulumunu sorunsuzca kendim yaptım. Panel bilgisi sorgulama yaptırmak
istiyorum.Fakat seri no tam üzerinde kargonun etiketleri var seri no okuyamıyor. Seri no başka biryerde yazıyor mu acaba

M Çevrimiçi

Mysecondrym1 

Aktif Üye
3 Ağu 2019
71
32
Slm arkadaşlar forumda yeniyim.9 Martta hi level 49uhl650 ürün siparişi verdim.Ürün kurulumunu sorunsuzca kendim yaptım. Panel bilgisi sorgulama yaptırmak
istiyorum.Fakat seri no tam üzerinde kargonun etiketleri var seri no okuyamıyor. Seri no başka biryerde yazıyor mu acaba
Online alışveriş yapıp kendiniz mi kurdunuz. Ayrıca TV'nin arkasında seri no yazılıdır. Etiket te . hayırlı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bende sipariş verdim 49" kargoda. Bende kendim kursam sorun olur mu diye düşünüyorum.

K Çevrimdışı

kartall233

Yeni Üye
10 Mar 2020
27
40
Online alışveriş yapıp kendiniz mi kurdunuz. Ayrıca TV'nin arkasında seri no yazılıdır. Etiket te . hayırlı olsun

Bu arada bende sipariş verdim 49" kargoda. Bende kendim kursam sorun olur mu diye düşünüyorum.
Ürün kutusunda herhangi bir sorun yoktu adem hocanin forumdaki talimatlarına uyarak açtım ve kurulumunu yaptım.Sorunsuz calisiyor.servis 80 tl istedi onada razı idim ama 2 gün sonraya verdi,bende kendim kurdum

K Çevrimdışı

kartall233

Yeni Üye
10 Mar 2020
27
40
Slm Hayırlı Cumalar panel bilgisi alabilirmiyim acaba
Seri no:8338067900584

Tesekkurler.

E Çevrimdışı

erhun1988

Yeni Üye
7 Mar 2020
11
36
Kurulum ucreti olarak sehpaya 60 lira duvara 75 lira soylediler. Risk almamak icin kabul ettim, yarin gelip kuracaklar.

R Çevrimdışı

Ryucel

Yeni Üye
15 Mar 2020
2
43
bu ürünle ilgili bilgi sahibi olan varmı
A2736680-5BA7-4195-9756-5F6E777A24BC.png

M Çevrimiçi

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
246
36
dün ben de fark ettim 100 TL araştırmışlar fakat bence şunu da değerlendirmeli alacak arkadaşlar 300 TL daha ucuz daha büyük ekran işletim sistemide zannedersem Android

Screenshot_20200417-165606.png

Dijutsu netflixi 480p bile açmaz. Android çakma Android. Tv sürümü desen değil Çin malı Android boxlar gibi. 7 sürümü olur muhtemelen yani eski . Servis kim belli değil. Vestel i 1000 kere tercih ederim şahsen.

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Her türlü bilinen bir üretici yine de benim tercihim olurdu

Elektronik eşya gerçekten bazen şans işi olabiliyor
Tamam kardeşim sen 2099 TL'ye içi boş 49uhl650 al aslında 2.100 tl ye ucuz değil paranın karşılığını Vestel sana vermeye çalışıyor ama Bir ışık sensörü bile yok ben 49uhk650 nin ikinci parti üretiminden almıştım sonrasında onun da wireless display sorunu ile karşılaştım iyi ki online mağazasından satın almışım a101'in yoksa iadede almazlardı store sinde ss-iptv uygulaması var neredeyse başka hiç seçenek yok onu da Ana ekrana kısayol bile ekleye miyorsun her seferinde Vestel in stor una girip o uygulamayı bulup oradan açman gerekiyor 800 TL daha fazla verdiğin zaman senin o 2.100 TL lik cihazını ikiye katlayacak şu resmini paylaştığım cihazı alıyorsun ben de tüketici Hakem Heyeti yolu ile iade edip bu cihaz alacağım

Dijutsu netflixi 480p bile açmaz. Android çakma Android. Tv sürümü desen değil Çin malı Android boxlar gibi. 7 sürümü olur muhtemelen yani eski . Servis kim belli değil. Vestel i 1000 kere tercih ederim şahsen.
denemeden ve soruşturmadan bilemezsin ki ben yarın dijitsu yu arayıp öğreneceğim kesin bilgi sonrasında tamam ve ya devam diyeceğiz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt