Kuruldu mu hocam yorumunuz nedir?23 Nisan'da gelecek olan tvden aldım bugün.Samsung panel çıktı.
Kutu üstündeki seri noyu vestel panel bilgisi konusuna yazın arkadaşlar yarımcı olurlarbugün ben aldım ama nasıl öğreniliyor panel bilgisi?
Kuruldu mu hocam yorumunuz nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kutu üstündeki seri noyu vestel panel bilgisi konusuna yazın arkadaşlar yarımcı olurlar
Hafif yandan izleyince çok solma oluyor mu acaba?Görüntü olarak ben beğendim ama kasa kalitesi kötü gibi.Kasa çok hafif.
Hafif yandan izleyince çok solma oluyor mu acaba?
bildiğim kadarıyla hdr içereik olduğunda tv otomatik olarak hdr moduna geçer.Merhabalar
Arkadaslar cok rica etsem yardimci olabilirmisiniz?
Cok arastirdim ama bulamadim. Bugun bu tv i aldim. Ps4 bagladim. Yanliz HDR i gormuyor. Tv icerisinde ozel olarak HDR i acmamiz gereken bir bolum mu var? Birde yazilim guncellemesini kurulum kismindandan rahatlikla yapabilirmiyim? Maalesef beceremedimde.
Merhabalar
Arkadaslar cok rica etsem yardimci olabilirmisiniz?
Cok arastirdim ama bulamadim. Bugun bu tv i aldim. Ps4 bagladim. Yanliz HDR i gormuyor. Tv icerisinde ozel olarak HDR i acmamiz gereken bir bolum mu var? Birde yazilim guncellemesini kurulum kismindandan rahatlikla yapabilirmiyim? Maalesef beceremedimde.
Benim tv de aynısı fakat bu ayar bende görünmüyor.Ekstra bişey mi yapmam gerek acaba?Ayarlar-ekran kısmında kapalı ise açık duruma getirin.
Benim ki 55 olan model sizin ki de aynısıdır demiştim ama değil galiba. Güncelleme ile oluyordur belki ya da arkadaşın dediği gibi otomatik kendi açılıp kapanıyordur.Benim tv de aynısı fakat bu ayar bende görünmüyor.Ekstra bişey mi yapmam gerek acaba?
konu başlığı 49 olunca o yüzden demiştim bende ☺ mahsuru yoksa bir soru daha sormak istiyorum trt app'si bende çalışmıyor güncellemeye yada yeniden uygulamayı yükleme nasıl yapıyor biliyormusunuz.Benim ki 55 olan model sizin ki de aynısıdır demiştim ama değil galiba. Güncelleme ile oluyordur belki ya da arkadaşın dediği gibi otomatik kendi açılıp kapanıyordur.