Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Diyelim ki, TV pert oldu, gönderici veya taşıyıcı iyi niyetle olaya yaklaşmazsa uğraşıyorsun maalesef...Peki video ile açarsam. Kargocuda açıp bakarsam tutanak tutturursam
Diyelim ki, TV pert oldu, gönderici veya taşıyıcı iyi niyetle olaya yaklaşmazsa uğraşıyorsun maalesef...Peki video ile açarsam. Kargocuda açıp bakarsam tutanak tutturursam
Panel sağlam çıkana kadar videoyu çek, sonra beni ara kurarız kardeşim ?Ben ürünü İnternetten sipariş verdim Aras kargoya verildi diye e-mail geldi. Büyük ihtimal yarın eve gelir veya şube çok yakın ben gider alırım. Bunu kendim açıp kuramaz mıyım illaki servis mi gelmesi lazım. Zaten 14 gün cayma hakkı vs yok mu video ile açılışını yapsam kendim kursam. Öğrenci adamım 70 liralar 100 liralar fazla gelebiliyor ki zaten duvara astırmicam normal üniteye koyucam. Yukarda yazmışsınız arabayla gidiyorum, mazot yakıyorum falan haklısınız tabi ama ben kendi yapabileceğim 2 civata sıkma işi için servise para vermek istemiyorum
Yasalara göre hiç bir sorun çıkmaz.Kırık çıkmas değil de garanti sıkıntısı olmaz değil mi
Teşekkür ederim abi eksik olmaPanel sağlam çıkana kadar videoyu çek, sonra beni ara kurarız kardeşim ?
Teşekkür ederimGüzel günlerde kullanınız
Altına imzamı attım gittiVA ve IPS kalite göstergesi değildir, hiç bir zaman olmamış ve hiç bir zaman da olmayacaktır.
IPS TN VA paneller teknolojinin farklı yorumlanmış halleridir. Her teknoloji tipi farklı sonuçlar ortaya çıkardığı için farklı insan tiplerine hitap ederler.
Evet aynen öyle,dün de yeğenim aldıMerhaha,
Foruma yeni üye oldum , arkadaşlar eger şube çalışanı ile aranız iyiyse önceden verebiliyorlar. Ben dün aldım 2109 TL 12 taksit şeklinde . Eve geldim kurulumu yaptım herhangi bir sorun olmadığını görünce tekrar kutusuna kaldırdım.(Düğün yapacağım için almıştım, o yüzden kullanmayarak kutusuna koydum, 2000 TL ye iyi bir televizyon sahibi olduğumuzu düşünüyorum .
Kutunun kenarındaki SN ile başlayan barkod fotosuyla (okunaklı çekmelisin)panel sorgulamasını nereden yapıyorsunuz?
siz nereden sorguluyorsunuz, yani kendim nasıl sorgulayabilirim onu öğrenmek istemiştim.
siz nereden sorguluyorsunuz, yani kendim nasıl sorgulayabilirim onu öğrenmek istemiştim.
Servis dediğine bakma,genel olarak böyle ama sanırım sevgili adem yardımcı oluyor bunun içinOnu benim bildiğim sadece servis görebiliyor.