Hi-Level 49" Smart Uhd Tv - 1999 TL

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Teşekkürler abi ben a101 de kutuyu açtırdım prize takamayız dediler tekrar koli bandı ile bantladım inşallah bir sorun çıkmaz vestel servisi aradım kayıt oluşturdum

Benim güzel ülkemde her güne, her sabaha yeni yeni uygulamalar ile uyanmak mümkün ne yazık ki.
Yine güzel ülkemin her ilinde, her ilçesinde farklı farklı uygulamalara maruz kalmak da mümkün.
Bir mağazaya bakıyorsun mal satsın diye kırk takla atıyor, diğerine bakıyorsun burnundan kıl aldırmıyor.

Güzel günlerde kullanmanız dileklerimle.

R Çevrimdışı

rkursada

Yeni Üye
22 Kas 2018
8
31
Benim güzel ülkemde her güne, her sabaha yeni yeni uygulamalar ile uyanmak mümkün ne yazık ki.
Yine güzel ülkemin her ilinde, her ilçesinde farklı farklı uygulamalara maruz kalmak da mümkün.
Bir mağazaya bakıyorsun mal satsın diye kırk takla atıyor, diğerine bakıyorsun burnundan kıl aldırmıyor.

Adem hocam selamlar, urunu internet uzerinden aldim. Evde sinema, konsol ve pc icin kullandigim 55" bir va panel oldugu icin bunu ikinci olarak salona misafir izlesin diye alacagim. Hem salon isik aldigindan hem de misafir yan koltuklardan izleyeceginden ips panel istiyorum. Urun geldikten sonra seri numarasini size yollayip yardiminizi isteyecegim. Ama kafama takilan baska bir konu daha var. Su anda bu tv ile awox u5100str hemen hemen ayni fiyat. Panelini tam hatirlamamakla beraber, siz hangisini tavsiye edersiniz kendi acinizdan ve kendi sebeplerinizle. Ya da tavsiye biraz oznel olur gibi, kendiniz alacak olsaniz ikili arasindan hangi sebeplerle hangisini alirsiniz? Tesekkurler simdiden.

İ Çevrimdışı

İlyasaöf 

Yeni Üye
10 Ocak 2020
44
39

Teşekkürler abi vestel servisi bugün 16.30 civarında kurulum yapacak ücret 70 TL vestel olsa ürün kurulum ücretsiz öyle diyor ??

Y Çevrimdışı

yedibeyza

Yeni Üye
8 Haz 2019
31
55
1579164686154596260255139660089.jpg

Durum nedir

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem hocam selamlar, urunu internet uzerinden aldim. Evde sinema, konsol ve pc icin kullandigim 55" bir va panel oldugu icin bunu ikinci olarak salona misafir izlesin diye alacagim. Hem salon isik aldigindan hem de misafir yan koltuklardan izleyeceginden ips panel istiyorum. Urun geldikten sonra seri numarasini size yollayip yardiminizi isteyecegim. Ama kafama takilan baska bir konu daha var. Su anda bu tv ile awox u5100str hemen hemen ayni fiyat. Panelini tam hatirlamamakla beraber, siz hangisini tavsiye edersiniz kendi acinizdan ve kendi sebeplerinizle. Ya da tavsiye biraz oznel olur gibi, kendiniz alacak olsaniz ikili arasindan hangi sebeplerle hangisini alirsiniz? Tesekkurler simdiden.

Açık ve net ifade edeyim ki, AWOX ile HILEVEL markasını, eğer üretici VESTEL ise yan yana koyup tartışmak istemem.
AWOX u severim ama bir o kadar da yerden yere vururum zira çok üzdü bizi yıllardır.
Br yandan bakıyorum, SUNNY ile kıyaslayarak ''Kraaalll'' diyorum, Öte yandan bakıyorum, Ülkemizde bu işin artık ilmini yazmış olan VESTEL ile kıyaslayarak ''Ayıp Yahu'' diyorum.

O nedenle olaya hangi açıdan baktığımıza göre durum değiştiğinden dolayı, sizin de örneğinizde AWOX un karşısında VESTEL üretimi olmasından dolayı (Müşteri hizmetleri, Servis yeterliliği, Yedek parça bulunması ve ucuzluğu, servis sürecindeki hız ile kalitesi, Üretim kalitesi, Yazılım destek grubu vs) tereddütsüz şekilde HILEVEL diyorum.

Yorumlarım VESTEL üretiminde olan HILEVEL tv ler için geçerlidir.

HILEVEL yetkilileri bir dönem ucuz işe yeltenip Atmaca elektronik ile anlaşıp üretim yaptırttı ancak büyük hüsran oldu, o ürünlerle karıştırılmasın lütfen.

C Çevrimdışı

cadde19

Yeni Üye
15 Ocak 2020
7
33
Ben şimdi bir şey merak ediyorum.
Bir kaç sayfa öncesinde bu gelen serinin IPS ekranlı olduğu ve Speaker box ve Dahili subwoofer bu model olduğunu okudum. Lakin benim cihaz Va panel çıktı , bu durumda bu model de Speaker box ve Dahili subwoofer bu modelde var mı nasıl öğrenebiliriz?

A Çevrimdışı

Ahmet Tulga

Yeni Üye
19 Eki 2019
47
54
F Çevrimdışı

fmfinal

Aktif Üye
20 Haz 2019
55
44
Bilecik'te yaşıyorum ips panel olup va panel ile takas etmek isteyen varsa görüşebiliriz.

Geri
Üst Alt