Hi-Level 49" Smart Uhd Tv - 1999 TL

A Çevrimdışı

Ahmet Tulga

Yeni Üye
19 Eki 2019
47
54
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20200116_134824_HDR79a0c6ecd744ed70.jpg

Panel numarasını öğrenebilir miyim .selamlar
Adem Bey iyi günler acil mağazada bekliyorum annem numarası öğrenebilir miyim. Selamlar

Adem Bey iyi günler acil mağazada bekliyorum annem numarası öğrenebilir miyim. Selamlar
Düzeltme panel bilgisi

Y Çevrimdışı

yedibeyza

Yeni Üye
8 Haz 2019
31
55
Ne yapabilirim hocam. Sürpriz yaşamak istemem

Kendim kurma riskini alsam mı

Son düzenleme:
Z Çevrimdışı

Zyprexa

Yeni Üye
5 Ocak 2020
14
90₺ nedir ya gerçekten ayıp. Açıkçası 60-70 gibi fiyatlar masa kurulumu için uygun ama diğer fiyatlar abartı.

B Çevrimdışı

bugra7

Aktif Üye
15 Ocak 2020
57
3 gündür A101 ile konuşuyoruz evet bu gün gelecek, evet akşam gelecek diye oyalaya oyalaya bugün bu saate getirdiler gelen televizyon 49HL660. UHL650'leri geçen hafta satmışız dediler. Tüm şehre baktık, Trabzon'a UHL650 bu hafta gelmedi dediler. Şaka gibi gerçekten, bir de ne olacak 4k'dan diye öğüt çekiyor eleman.

S Çevrimdışı

Stargate0404

Aktif Üye
26 Ara 2017
91
3 gündür A101 ile konuşuyoruz evet bu gün gelecek, evet akşam gelecek diye oyalaya oyalaya bugün bu saate getirdiler gelen televizyon 49HL660. UHL650'leri geçen hafta satmışız dediler. Tüm şehre baktık, Trabzon'a UHL650 bu hafta gelmedi dediler. Şaka gibi gerçekten, bir de ne olacak 4k'dan diye öğüt çekiyor eleman.

Bir A101 macerası yaşadık 1 haftadır. Diyarbakırdada aynı sorun. 5 şubeye baktım. Depoda 1 adet var. Stok çok az lafları ile oyalıyorlar.

Ben de netten almak istemiyordum.
Bimde jvc LT-55VU6905T gördüm. Beğendim aldım. Uğraşamam bunların nazı tuzuyla
.

B Çevrimdışı

bugra7

Aktif Üye
15 Ocak 2020
57
Bir A101 macerası yaşadık 1 haftadır. Diyarbakırdada aynı sorun. 5 şubeye baktım. Depoda 1 adet var. Stok çok az lafları ile oyalıyorlar.

Ben de netten almak istemiyordum.
Bimde jvc LT-55VU6905T gördüm. Beğendim aldım. Uğraşamam bunların nazı tuzuyla
.
55inç çok büyük gelir bizim eve diye düşünüyorum, o yüzden erteliyorum o televizyonu. Ben de gördüm ve sordum ama, A101'den 12 taksitle düşünüyorduk, bim maksimum 6'ya bölüyor orası da kafamı karıştırıyor. Paneli ne acaba jvc'nin, tek tip panel mi yoksa karma mı? tek tip ise hangi paneldir, bi bilginiz var mı?

S Çevrimdışı

Stargate0404

Aktif Üye
26 Ara 2017
91
55inç çok büyük gelir bizim eve diye düşünüyorum, o yüzden erteliyorum o televizyonu. Ben de gördüm ve sordum ama, A101'den 12 taksitle düşünüyorduk, bim maksimum 6'ya bölüyor orası da kafamı karıştırıyor. Paneli ne acaba jvc'nin, tek tip panel mi yoksa karma mı? tek tip ise hangi paneldir, bi bilginiz var mı?
LG ips
Mb230 anakart
Oda uygunsa bir zaman sonra 49 inç de küçük gelir. 55 de alabilirsiniz. Tabi ki bu size kalmış.
Jvc de, 1800ppi 1800 hz tarama hızımı oluyor. Bende regal 55R7540UA de var onda 1000 hz yazıyor. Jvc daha iyi görünüyor kağıt üstünde. Bugün olmazsa yarın kuruluma gelecekler.

B Çevrimdışı

bugra7

Aktif Üye
15 Ocak 2020
57
LG ips
Mb230 anakart
Oda uygunsa bir zaman sonra 49 inç de küçük gelir. 55 de alabilirsiniz. Tabi ki bu size kalmış.
Jvc de, 1800ppi 1800 hz tarama hızımı oluyor. Bende regal 55R7540UA de var onda 1000 hz yazıyor. Jvc daha iyi görünüyor kağıt üstünde. Bugün olmazsa yarın kuruluma gelecekler.

Bim'de stokta olunca direkt alabiliyor musunuz yoksa servis mi getiriyor, direkt alabiliyorsak servis kurulumu zorunlu mu? bizim buradaki bim yeni açıldı, 7-8 tane var bu televizyondan ve 2649tl fiyat yazmışlar. şu an fikrim bu televizyona kayıyor. 49 bile büyüktü oda için, tek sorun o açıkcası. teşekkürler şimdiden

R Çevrimdışı

Ramazn

Yeni Üye
13 Ocak 2020
14
33
Magaza ile epey uğraştım. Ha getireceğiz ha gelecek. Bugün gittim gelecek mi kesin dedim. Abi çok zor dediler. Bende aynı dakika siteden sipariş verdim. Aras kargoya vermişler. 48 saat teslimat gözüküyor. Umarım pazartesi yada salı elimde olur. Bu kargoculara zerre güvenmiyorum. Kargo geldiğinde onunla beraber mi açmak iyi yoksa video kayıt eşliğinde kurmak mı iyi. Ne dersiniz.?

S Çevrimdışı

Stargate0404

Aktif Üye
26 Ara 2017
91
Bim'de stokta olunca direkt alabiliyor musunuz yoksa servis mi getiriyor, direkt alabiliyorsak servis kurulumu zorunlu mu? bizim buradaki bim yeni açıldı, 7-8 tane var bu televizyondan ve 2649tl fiyat yazmışlar. şu an fikrim bu televizyona kayıyor. 49 bile büyüktü oda için, tek sorun o açıkcası. teşekkürler şimdiden
Keşke Pazarlık etseydim.Belki bu fiyata alabilirdim. Çok iyi fiyatmış. Kaçırmayın bence.

Ben ürünü aldım eve getirdim. Servisi aradım kuruluma gelinecek.
Herhalde mağazaya özel fiyat yazmışlar. O fiyata tv alınır bence.

theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
142
36
Arkadaslar sabahtan beri bolgemdeki tum a101 leri gezdim bu modeli bulamadim 1 adet buldum oda lg ips cikti acaba sizden ricam anadolu yakasinda samsung panelli olan modelleri goren duyan varmi acaba ?

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Değerli yöneticiler ve üyeler bu sabah A101 den almış olduğum 49 Hi-level televizyonu Vestel servise 60 tl karşılığı taktırdım. Daha önceden kullanmış olduğum 42'' LG televizyonum duvara kayarlı aparat ile monteli idi. 49 Hİ-LEVEL televizyona sadece LG televizyonun arkasındaki aparat uyduğu için LG televizyondan sökerek yeni televizyon ile duvara sabitlediler ve 60 tl ücret aldılar. Ankara servisi. Saygılarımla.

Geri
Üst Alt