Sorun görmedimC Cbasaran, renkler ve parlaklik nasil acaba dinamik aldiginizda parlaklik iyimidir?
Kardeşim hayırlı olsun Subwoofer in olduğunu nasıl anlayacağız ben de online den dün sabah sipariş verdim daha gelmediMerhaba TV den online mağazadan almıştım. Aras ile bir günde geldi. Kurulumu servis 90a yaptı. Subwoofer bende de var. TV muhteşem.
İhtiyacı olan değerlendirsin.
Satılmış maalesefİzmirden almak isteyen var mı
LgSeri numarasından sordurdunuz mu, LG IPS mi yoksa Samsung VA mı?
TV nin arka kapağında ortada yuvarlak delikler var. Telefonun flashi ile içeri bakın, orada bir hoparlör göreceksiniz. Bazılarında bu yok. Ses tatmin edici.Kardeşim hayırlı olsun Subwoofer in olduğunu nasıl anlayacağız ben de online den dün sabah sipariş verdim daha gelmedi
Yasal satış tarihinden önce nasıl sattıklarının hesabını kimsenin sormayacağından o kadar eminler ki, pişkin pişkin ''Eşe dosta peşkeş çektik'' diyebilmişler.3 gündür A101 ile konuşuyoruz evet bu gün gelecek, evet akşam gelecek diye oyalaya oyalaya bugün bu saate getirdiler gelen televizyon 49HL660. UHL650'leri geçen hafta satmışız dediler. Tüm şehre baktık, Trabzon'a UHL650 bu hafta gelmedi dediler. Şaka gibi gerçekten, bir de ne olacak 4k'dan diye öğüt çekiyor eleman.
Saygı bizden.Değerli yöneticiler ve üyeler bu sabah A101 den almış olduğum 49 Hi-level televizyonu Vestel servise 60 tl karşılığı taktırdım. Daha önceden kullanmış olduğum 42'' LG televizyonum duvara kayarlı aparat ile monteli idi. 49 Hİ-LEVEL televizyona sadece LG televizyonun arkasındaki aparat uyduğu için LG televizyondan sökerek yeni televizyon ile duvara sabitlediler ve 60 tl ücret aldılar. Ankara servisi. Saygılarımla.
Bu gün yaptığım yaklaşık 70 sorgudan 5 tanesi VA çıktı.Arkadaslar sabahtan beri bolgemdeki tum a101 leri gezdim bu modeli bulamadim 1 adet buldum oda lg ips cikti acaba sizden ricam anadolu yakasinda samsung panelli olan modelleri goren duyan varmi acaba ?
Bildiğim kadarı ile bu seri 3000 adet dolaylarında üretildi.Bir dönem basılan broşürlerde , satılacak ürünün adet sayısını kanunen yazmaları gerekiyordu. Artık bu uygulama kalktı mı , yoksa umursamıyorlar mı acaba? 9.000 şubem var derken güzel, ama kaç şubeye bu ürünler kaç tane gönderiliyor belirsiz. Allah bilir elde sadece 500 tv var en başta.
Ürün bantlarında sorun yok, orijinal. Panel LG.Merhabalar bugun 4te ürünü satın aldım, paneli hangi panel kontrol edebilir misiniz?
Ayrıca eve gelince fark ettim ürünün üzerinde checked yazılı bantlar var, bunlar normal midir? Daha önceden alınıp iade edilen ürün müdür? Sorun yaratır mı? Servisle randevulaştık yarın gelip kuracaklar evde olmadığımdan dolayı annem ilgilenecek bir problem yaratır mı?
Ürünün resimleri aşağıdadır, saygılar.
Yasal satış tarihinden önce nasıl sattıklarının hesabını kimsenin sormayacağından o kadar eminler ki, pişkin pişkin ''Eşe dosta peşkeş çektik'' diyebilmişler.