Hi-Level 49" Smart Uhd Tv - 1999 TL

S Çevrimdışı

SSBMAN

Aktif Üye
16 Ocak 2020
55
44
Herkese selamlar,
Foruma yeni üye olmuş olsam da uzun süredir takip ediyorum ve çok faydalandım. Bu sebeple tüm foruma teşekkür ederim.
Televizyonu ihtiyacımız vardı ve ürünü mağaza mağaza gezerek bulabildik. Tek bir tane vardı. Aldık sepete koyduk ama biz ödemeyi yapana kadar 4 kişi gelip sordu var mı diye.

Öncelikle Adem Helvacı Adem Helvacı Hocama çok çok teşekkür ederim. Hem üründen bizi haberdar ettiği için hem desteği için. Talep çok olunca, zamankay betmemek için kendisini telefonla rahatsız etmek zorunda kaldım. Sağolsun işinin gücünün arasında 1 dakikada seri numarasından bilgilerini iletti. Bu zamanda insanlar kardeşine yardım etmez olmuş. Ama böyle güzel insanların olması gerçekten sevindirici.

Televizyona gelirsek, Ben şuan memnunum. Mağazada açıp kontrol ettik. Eve gelince de kendim kurdum. LG IPS panel. Kanal geçişleri, youtube, netflix,gibi uygulamaları denedim ve çok memnun kaldım. Fiyat performans açısından kesinlikle konuşulması gereken bir cihaz. Birkaç gün geçsin modlama yapmayı da planlıyorum. Zira Pixel Technology kanalında çok net anlatılmış.
Tekrar, Adem Hocam başta olmak üzere tüm foruma teşekkürler.

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
R Çevrimdışı

Recep GÖRMÜŞ 

Aktif Üye
2 Haz 2018
90
53
Va gelirse hayal kırıklığı olur va larda Speaker box ve Dahili subwoofer özelliği olmadığı söyleniyor 28 Kasım'da satılanlardan olma ihtimali çok yüksek o halde neyi tavsiye edersiniz kotusunu açmadan gerimi gönderelim VA gelirse
İkinci partinin karma panel olacağı bilgisi vardı, yani size gelecek panel VA olursa ve son parti ürün ise , Speaker box ve Dahili subwoofer olma durumuda var. Yanlış düşünüyorsam Adem hocam düzeltsin.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Herkese selamlar,
Foruma yeni üye olmuş olsam da uzun süredir takip ediyorum ve çok faydalandım. Bu sebeple tüm foruma teşekkür ederim.
Televizyonu ihtiyacımız vardı ve ürünü mağaza mağaza gezerek bulabildik. Tek bir tane vardı. Aldık sepete koyduk ama biz ödemeyi yapana kadar 4 kişi gelip sordu var mı diye.

Öncelikle Adem Helvacı Adem Helvacı Hocama çok çok teşekkür ederim. Hem üründen bizi haberdar ettiği için hem desteği için. Talep çok olunca, zamankay betmemek için kendisini telefonla rahatsız etmek zorunda kaldım. Sağolsun işinin gücünün arasında 1 dakikada seri numarasından bilgilerini iletti. Bu zamanda insanlar kardeşine yardım etmez olmuş. Ama böyle güzel insanların olması gerçekten sevindirici.

Televizyona gelirsek, Ben şuan memnunum. Mağazada açıp kontrol ettik. Eve gelince de kendim kurdum. LG IPS panel. Kanal geçişleri, youtube, netflix,gibi uygulamaları denedim ve çok memnun kaldım. Fiyat performans açısından kesinlikle konuşulması gereken bir cihaz. Birkaç gün geçsin modlama yapmayı da planlıyorum. Zira Pixel Technology kanalında çok net anlatılmış.
Tekrar, Adem Hocam başta olmak üzere tüm foruma teşekkürler.

Tavsiyeforumu Sota Sota ve Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji kocaman ve bizler gibi düşünen onbinleri de bünyesine katarak daha da büyüyecek olan bir aileyiz.

Zaman anlamında bazen sorun olsa da, mutlaka elimizden gelen her türlü desteği sunuyoruz.

Sizlerin de bu geri dönüşleri sayesinde güzel ülkemizde bütün halkımıza bu mecraların varlığını ve yardımlaşmanın, karşılıksız desteğin halen mümkün olduğunu anlatmayı başaracağız diye düşünüyorum.

Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı diliyorum, en ufak bir desteğe ihtiyaç duyarsanız biz her zaman buradayız :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
İkinci partinin karma panel olacağı bilgisi vardı, yani size gelecek panel VA olursa ve son parti ürün ise , Speaker box ve Dahili subwoofer olma durumuda var. Yanlış düşünüyorsam Adem hocam düzeltsin.
Nokta atışı bilgi.
Bu arada İsim değişiklik talebinizi onayladım. Nedense yıllarca Ado nickini kullanmış birisi olarak (Neredeyse 20 yıl) artık sosyal mecrada gerçek isim kullanmak gerektiği kanısına vardım ve kısa bir süre önce ben de kullanıcı adımı gerçek ismim ile değiştirdim. Sizi de tebrik ederim :)

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Aslında şu anda Samsung VA ekran 1 TV miz var benim çok hoşuma gidiyor harika bu model Samsung mu7000 49uhl650 de kullanılan VA panel Samsung mu7000 de kullanılan VA İle aynı ise harika

E Çevrimdışı

Exodia

Aktif Üye
24 Eki 2019
79
25
Herkese iyi geceler arkadaşlar. Ürün sıkıntısız bir şekilde elime ulaştı. Kurulumunu yaptım, YouTube den 4K videolar izledim paneli test ettim (Ips panel bu arada). YouTube ve netflix özelliklerini test ettim... Tek söyleyebilceğim şey Adem abi benden okkalı bir Antep baklavasını hak etti. Bu fiyata dünyaları almışım gibi hissettim inanılmaz memnunum şuanda. Uzun kullanımda ps4 pro ve pc oyun testlerini yapıp buraya yazacağım. Tek bilemediğim konu şu hdr konusu. Nasıl açılıyor nasıl kapanıyor, hdr video oynattığımda ekranda bir bildirim de gelmiyor

E Çevrimdışı

Exodia

Aktif Üye
24 Eki 2019
79
25
Evet ben de bu bu son yarım saatte yaklaşık 20 yıldır değişik alanlarda kullandığım ve halen bazı yerlerde kullandığım takma adı değiştirmek ve asıl ismimi kullanmak gibi bir hisse kapıldım Yaptım oldu ☺ .
Sizinde katkınız olmuştur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sektörü bilen bir arkadaşımdan şunu duymuştum ne kadar doğur bilmiyorum tabiki; Termikel fason

Ben denedim 4K HDR videoda alt bantta hdr ibaresi görünüyor.
Teşekkürler. Yarın ps4 ü bağlayıp deneyeceğim

Geri
Üst Alt