Herkese selamlar,
Foruma yeni üye olmuş olsam da uzun süredir takip ediyorum ve çok faydalandım. Bu sebeple tüm foruma teşekkür ederim.
Televizyonu ihtiyacımız vardı ve ürünü mağaza mağaza gezerek bulabildik. Tek bir tane vardı. Aldık sepete koyduk ama biz ödemeyi yapana kadar 4 kişi gelip sordu var mı diye.
Öncelikle
Adem Helvacı Hocama çok çok teşekkür ederim. Hem üründen bizi haberdar ettiği için hem desteği için. Talep çok olunca, zamankay betmemek için kendisini telefonla rahatsız etmek zorunda kaldım. Sağolsun işinin gücünün arasında 1 dakikada seri numarasından bilgilerini iletti. Bu zamanda insanlar kardeşine yardım etmez olmuş. Ama böyle güzel insanların olması gerçekten sevindirici.
Televizyona gelirsek, Ben şuan memnunum. Mağazada açıp kontrol ettik. Eve gelince de kendim kurdum. LG IPS panel. Kanal geçişleri, youtube, netflix,gibi uygulamaları denedim ve çok memnun kaldım. Fiyat performans açısından kesinlikle konuşulması gereken bir cihaz. Birkaç gün geçsin modlama yapmayı da planlıyorum. Zira Pixel Technology kanalında çok net anlatılmış.
Tekrar, Adem Hocam başta olmak üzere tüm foruma teşekkürler.