Kadı'yı kime şikayet etsek gibi bir durum bu.Adem hocam selamlar, "neden sattınız" diye sorduğumda "bölge müdürlüğünün bize verdiği limitler var, bazen elinizdeki tüm cihazları satın diye haber verirler biz de satarız" gibisinden bir şeyler söyledi. başka bir a101 şube müdürü ise bizim elimize bu cihaz hiç ulaşmadı dedi, direkt bölge müdürlüğünden "peşkeş" olabilir artık gerçekten mide bulandırıcı olmaya başladı. Adem hocam sizce bunları toplu şikayet etsek bir şey çıkar mı? benim gibi alamayan bir çok arkadaş var gördüğüm üzere. değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Estağfurullah, herhangi bir şey yapmanıza gerek yok, Speaker box zaten hoparlörlerin etrafında bir kutu. Woofer için ses menüsünden ayar yapabilirsiniz.Adem bey bahsetmiş olduğunuz speaker box ve Dahili subwoofer nasıl ve nereden açacağım veya nasıl dinleyeceğim. Cehaletimi maruz görün lütfen.
Bir dönem BİM mağazasını şikayet etmiştim 65'' için.balıkesirde 20-25 tane a101 gezdim, hiç birinde bu modeli bulamadım. 32 inç full hd olanı var, toshibanın 49 inç 4k modeli var, samsung un 43 inç 4k olanı var, ama bu modeli bi türlü bulamadım
internet üzerinden alsam olurmuş aslında ama nedense görüp de almak istedim, kısmet değilmiş.
bu arada baya bi televizyon modeli inceledim, LG nin bazı modelleri aklımı çeliyor.
Bu memnuniyet içerikli geri dönüşler ayrı mutluluk benim için.Adem Helvacı hocam teşekkürler böyle bir modeli bizlere duyurduğun için cidden çok memnun kaldık. Kurulum için masa üstü 80₺ ödedik, ben 70₺ sanıyorum değilmiş. Risk alıp, uğraşmak istemedik.
Ne yazık ki halka açık böyle bir sistem bulunmuyor.Adem Helvacı abi panelin hangisi olduğuna biz bakabilir miyiz yoksa sadece servis yada sizlere mi özel
Bende bu gün 10 gün önce tv mi aldığım A101 e gittiğimde ürün yoktu. Müdürü ile biraz sohbet ettim. Ürün hiç gelmemiş ve hatta emin olmamakla birlikte o semtteki hiç bir A101 e gelmemiş. Onlarda bu gün fullhd olan ürünü satışa koymuşlar.Bir dönem BİM mağazasını şikayet etmiştim 65'' için.
Bölgesel satış dedi geçtiler. Kimsenin kimseyi umursadığı yok esasen.
Adamlara dedim ki ''Beyefendi bizler, ülke genelinde yaygın, binlerce kişiden oluşan bir topluluğuz, Sizin bölgesel dediğiniz anlayışın bizler için geçerli olması mümkün değil. Bu günün iletişim çağında bu ilkelliği nasıl izah edeceksiniz, satışı bölgesel yapıp, broşürleri GENEL mi basıyorsunuz?''
Sizce mantıklı bir cevap gelmişmidir?
O müdür şu konuyu atlamış, Biz her bir televizyonun üretim tarihlerini de görüyoruz ;)Bende bu gün 10 gün önce tv mi aldığım A101 e gittiğimde ürün yoktu. Müdürü ile biraz sohbet ettim. Ürün hiç gelmemiş ve hatta emin olmamakla birlikte o semtteki hiç bir A101 e gelmemiş. Onlarda bu gün fullhd olan ürünü satışa koymuşlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Müdüre benim tv için senin elemanlar depoda kalmış eski satıştan dediler, fakat tv nin paneli LG çıktı nasıl oluyor dediğimde . Abi eski ürün değil yok öyle birşey, ürün yeni parti dedi. Bu da şunu gösterir kanımca ; bu tv aslında 10-15 gün önce mağazalara geldi. Kimisi depoya koydu kimisi sattı. (Kimseninde günahını almak istemem tabiki)
Aynen katılıyorum.O müdür şu konuyu atlamış, Biz her bir televizyonun üretim tarihlerini de görüyoruz ;)
Yani ''Yok öyle bir şey'' derken işkembe-i kübradan sallamasın bence
Bu gün şu saate kadar 80 i geçti sorgularım, yeni partiden 3 tane VA denk geldi. Bu gün sorgulardan toplam 5VA çıktı.
Bu VA lar ve IPS ler illa ki parti parti dağılmak zorunda değil. O nedenle dağılımlarda farklılık çıkması normal.
Kesin olan tek konu, ilk partide asla VA dışında panel yoktu.