Hi-Level 49" Smart Uhd Tv - 1999 TL

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Öngörülerim hep doğru çıkıyor ve mutlu oluyorum :)

Bu partinin hep IPS olacağını öngörmüştüm, yine de arada VA çıkabileceğini unutmayın.

Yazmayacaktım aslında ama haydi yine yazayım bari ufak da olsa sevinsin yeni alacak olanlar.

Bir önceki yani benim satın aldığım üretimde olmayan Speaker box ve Dahili subwoofer bu modelde var :)
Adem abi ben online üzerinden sipariş verdim yeni serilerin arasında Samsung panel denk gelirse speaker box ve Dahili subwoofer var mıdır yoksa speaker box ve Dahili subwoofer ile gelmesi için iPS panelli olması bu özelliklerin olduğunu Garanti eder mi yoksa Samsung panel ile ürün elime ulaşırsa o özellikler yok mudur saygılar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem abi ben online üzerinden sipariş verdim yeni serilerin arasında Samsung panel denk gelirse speaker box ve Dahili subwoofer var mıdır yoksa speaker box ve Dahili subwoofer ile gelmesi için iPS panelli olması bu özelliklerin olduğunu Garanti eder mi yoksa Samsung panel ile ürün elime ulaşırsa o özellikler yok mudur saygılar
Yoktur zira muhtemelen bir önceki satıştan elde kalan tv dir.

Şunu da belirtmek isterim ki bu çok çok düşük bir olasılık.

Düşük ise neden dile getirip insanları huzursuz ediyorum?

Amacım huzursuzluk vermek değil, ben burada KESİN cümleler kurarım ÜRETİME dair, fakat eski satıştan kalan tv lerden birisi 10.000 tane de 1 tane kalmıştır, onu da arada satmışlarıdr, o da bir kardeşimize denk gelir ve gelip burada ''Abi ben sana güvendim, sen beni yaktın'' demesin diye tüm olasılıkları size anlatıyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hi level tüm ürünleri ücretli kurulum olup tüm
Bölgelerde değişiklik gösterebilir fiyat
Tekirdağ da benden 70 lira talep ettiler
Tekirdağ servisine buradan koca bir ban o zaman :)

Şaka bir yana, artık 70TL gibi rakamlar tv montajı için kabul görür bedeller oldu ne yazık ki.
Asgari ücret, sgk, yol, yemek ile bir kişi 3500tl yi buluyor neredeyse, personelin işletmeye maliyeti olarak.
Eskiden masaya 40, duvara 60tl der geçerdik.
Şimdi ben Yakın bölge ise masaya 50TL diyorum. Duvara da bakıyorum gardaşımız ne kadar gariban ise ona göre bedel biçiyorum ne yapayım.
Adamlar (X firması diyelim) reklam yaparken ÜCRETSİZ MONTAJ diye yaygara kopartıyor, ama servislere mail atıp ''Yol parasını müşteriden alın, ben size montaj için 43'' lere 35tl, gerisine 50tl öderim'' diyor.

Vatandaş tv almış ''Gel tak, ücretsiz montaj hakkım var'' diyor.
''Nereden arıyorsun?'' diyorum, ''Bekçiler köyü'' diyor.

Bekçiler köyü bana 96km. Aracım km de 46 kuruş yakıyor. 96 + 96 = 192km 192 x 0.46 = 88,32tl

Firma bana ÜCRETSİZ MONTAJ hizmeti karşılığı 50 tl ödeyecek, ben gidip gelmek için 88tl yakıt parası ödeyeceğim.
''Aaabi aynı güzergahta başka işlerin de vardır onlarla bölüştürürsen adam başı 10tl düşer, o da sana dokunmaz'' dediğinizi duyar gibiyim.
Evet bilinen markalarda bu uygulama mevcut, ancak bahsi geçen markanın satışı haftada 1 veya on günde 1 adet şeklinde.

Gideyim mi yoksa gitmeyeyim mi siz söyleyin :)

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22

Şaka bir yana, artık 70TL gibi rakamlar tv montajı için kabul görür bedeller oldu ne yazık ki.
Asgari ücret, sgk, yol, yemek ile bir kişi 3500tl yi buluyor neredeyse, personelin işletmeye maliyeti olarak.
Şimdi ben Yakın bölge ise masaya 50TL diyorum. Duvara da bakıyorum gardaşımız ne kadar gariban ise ona göre bedel biçiyorum ne yapayım.
Adamlar (X firması diyelim) reklam yaparken ÜCRETSİZ MONTAJ diye yaygara kopartıyor, ama servislere mail atıp ''Yol parasını müşteriden alın, ben size montaj için 43'' lere 35tl, gerisine 50tl öderim'' diyor.

Bekçiler köyü bana 96km. Aracım km de 46 kuruş yakıyor. 96 + 96 = 192km 192 x 0.46 = 88,32tl

Firma bana ÜCRETSİZ MONTAJ hizmeti karşılığı 50 tl ödeyecek, ben gidip gelmek için 88tl yakıt parası ödeyeceğim.
''Aaabi aynı güzergahta başka işlerin de vardır onlarla bölüştürürsen adam başı 10tl düşer, o da sana dokunmaz'' dediğinizi duyar gibiyim.
Evet bilinen markalarda bu uygulama mevcut, ancak bahsi geçen markanın satışı haftada 1 veya on günde 1 adet şeklinde.

Abi dün awoxun reklamını fox tv de gördüm. Ne dersin kurumsallaşmaya başladılar mı?

E Çevrimdışı

Ertanpel 

Aktif Üye
9 Nis 2019
394

Abi hayır duasına da tekne yürümez ki

Bizim buralarda oladar yol yapmıyorlar diye biliyorum çorlu bölgesine çorlu servisi
Çerkezköy bölgesine çerkez servisi
Demek istedğim ilçerin baglı oldugu bölgeler sizinki gibi 96km gidilecek bir yer yok bizim buralarda

Allah sabır sıhhat ve iş güç versin abi zor meslek tv kutusunda hafif bir yırtık vardı fotoğraf çektim mağazada öyle aldım
Kendim açıp kuracaktım güvenemedim panel zarar görmüşmüdür diyerek

O yüzden servis cagırdım eminimki ücretli kurulum alanların yüzde 50 si kendi acıp kuruyodur işiniz zor abi birde insanla ugrasıyosunuz dünyanın en zor işi bu olsa gerek

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Abi dün awoxun reklamını fox tv de gördüm. Ne dersin kurumsallaşmaya başladılar mı?
Ben de ilk olarak TLC sonra da DMAX de gördüm.

Biliyorsunuz aylar önce sizleri bilgilendirmiştim Merzifonda kurulan yeni fabrikaları hakkında.
Çok eleştiriyorum, çok aksayan işleri var ama çok da hızlı ilerliyorlar açık ve net.
Mesela bu gün yazılım grubundan bir bilgi daha geldi, haftasonu hemen hemen tüm serilere yeni yazılım yollanacak, Zap hızları ve stabilite ayarları yeniden düzenlenmiş vs
Neticede aylardır yazdığım gibi en azından SUNNY markasını üreten Atmaca Elektronik gibi 35 senedir aynı yerde saymıyor adamlar.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Abi hayır duasına da tekne yürümez ki

Bizim buralarda oladar yol yapmıyorlar diye biliyorum çorlu bölgesine çorlu servisi
Çerkezköy bölgesine çerkez servisi
Demek istedğim ilçerin baglı oldugu bölgeler sizinki gibi 96km gidilecek bir yer yok bizim buralarda

Allah sabır sıhhat ve iş güç versin abi zor meslek tv kutusunda hafif bir yırtık vardı fotoğraf çektim mağazada öyle aldım
Kendim açıp kuracaktım güvenemedim panel zarar görmüşmüdür diyerek

O yüzden servis cagırdım eminimki ücretli kurulum alanların yüzde 50 si kendi acıp kuruyodur işiniz zor abi birde insanla ugrasıyosunuz dünyanın en zor işi bu olsa gerek
En zor iş insan ile uğraşmak :)

caner22 Çevrimdışı

caner22 

Aktif Üye
17 Eyl 2018
73
Bu gün bir a101 şubesi ile görüştüm 49UHL650 var ise alabilir miyim dedim. Tv olsa bile şuan satamam dedi (satın alanlar nasıl aldı :alala ). Tv sınırlı sayıda gelmiş bana dediğine göre 8 adet mağaza var dedi sadece 2 adet tv geldi dedi. Eğer kesin alacak iseniz getirteyim dedi mağaza sorumlusu.
Ayrıca rica ettim satın almadan önce sadece elektrik verebilir miyim diye sağ olsun anlayış ile karşıladı. Ben sadece panele bakacağım ve satın alacağım kendim kurulumunu gerçekleştireceğim.

Burada vakit ayırıp bilgi veren herkese teşekkür ederim.

E Çevrimdışı

Exodia

Aktif Üye
24 Eki 2019
79
25
Ben ürünü İnternetten sipariş verdim Aras kargoya verildi diye e-mail geldi. Büyük ihtimal yarın eve gelir veya şube çok yakın ben gider alırım. Bunu kendim açıp kuramaz mıyım illaki servis mi gelmesi lazım. Zaten 14 gün cayma hakkı vs yok mu video ile açılışını yapsam kendim kursam. Öğrenci adamım 70 liralar 100 liralar fazla gelebiliyor ki zaten duvara astırmicam normal üniteye koyucam. Yukarda yazmışsınız arabayla gidiyorum, mazot yakıyorum falan haklısınız tabi ama ben kendi yapabileceğim 2 civata sıkma işi için servise para vermek istemiyorum

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
Ben ürünü İnternetten sipariş verdim Aras kargoya verildi diye e-mail geldi. Büyük ihtimal yarın eve gelir veya şube çok yakın ben gider alırım. Bunu kendim açıp kuramaz mıyım illaki servis mi gelmesi lazım. Zaten 14 gün cayma hakkı vs yok mu video ile açılışını yapsam kendim kursam. Öğrenci adamım 70 liralar 100 liralar fazla gelebiliyor ki zaten duvara astırmicam normal üniteye koyucam. Yukarda yazmışsınız arabayla gidiyorum, mazot yakıyorum falan haklısınız tabi ama ben kendi yapabileceğim 2 civata sıkma işi için servise para vermek istemiyorum
ürün kutudan sağlam çıkarsa sorun yok.fakat ekran kırık çıkar ise ,geçmiş olsun.70-100tl için değer değmez siz bilirsiniz.

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Ben aldım kendim açtım 40 inç Olanını geçen 1 ay önce a101'den video kaydı ile beraber açtım ve bir problem olmadı üründe sağlam çıktı video kaydı hala bende

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Kırık çıkmas değil de garanti sıkıntısı olmaz değil mi
benim görüşün garanti'de bir problem olmaz fatura kesildiği tarihten itibaren iki yıl geçerli fakat yine de vestel'i arayıp bir bilgi edinin isterseniz biz bundan önce de bu tarz alışverişleri yaptık kutuyu kendimiz açtık yıl dolmadan ürün bozuldu kutusunu kendi açtığımız ürünleri ücretsiz tamir ettirdik bu ürünler 2011 yılında üretilen şimdilerde ticari faaliyetlerine son veren bimeks'ten aldığımız 2 adet Toshiba TV'lerdi

Geri
Üst Alt