Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
LG IPS
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Almak üzereyim acil panel ve işlemci bilgisi verebilirmisiniz
LG IPS
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Almak üzereyim acil panel ve işlemci bilgisi verebilirmisiniz
Kart zaten hep aynıydı, MB130SSayın Adem Helvacı bey mümkünse kart bilgisi bakabilirmisiniz .
Online satış demek, mesafeli satış sözleşmesi kapsamında ürün satın almak demektir, bu da koşulsuz şekilde 14 gün içerisinde iade hakkı tanır size.Adem bey online sipariş versek sorun olur mu
Bunu yorumlamam için henüz erken zira 58 i inceleme fırsatım olmadı.Adem bey 58UL3A63DT Toshiba tv ile HI-LEVEL49"UHL arasında hangisini önerirsiniz. ilerleyen haftalada 58 " de gelecek görünüyor.
Teşekkürler
TeşekkürlerBunu yorumlamam için henüz erken zira 58 i inceleme fırsatım olmadı.
Beni tanıyorsanız eğer, sırf yorum yazmış olmak için bizzat incelemediğim ürün hakkında detay vermeyeceğimi bilirsiniz
Teşekkürler Adem bey. Bizim bölgeye gelmemiş ve gelmeyecek dedi elemanları. Ancak yakın ilde varmış. Size satışı yapalım oradan getirtelim dediler. Bunu mu kabul etsem yoksa online mı. Kafam karıştıOnline satış demek, mesafeli satış sözleşmesi kapsamında ürün satın almak demektir, bu da koşulsuz şekilde 14 gün içerisinde iade hakkı tanır size.
Buna hasarlı kargo dahil olsa da burada tek sorun, kurulumu servisin yapması zorunluluğu ortaya çıkartır ki satıcı tarafı ''Belki de siz kırdınız'' gibi yaklaşımlarla size gelmekten alıkoysun.
ALLAH sizden razı olsun ALLAH'a emanet olun.Kart zaten hep aynıydı, MB130S
Satışı 49UHL650 ibaresi ile yapsınlar gerisi sorun değilTeşekkürler Adem bey. Bizim bölgeye gelmemiş ve gelmeyecek dedi elemanları. Ancak yakın ilde varmış. Size satışı yapalım oradan getirtelim dediler. Bunu mu kabul etsem yoksa online mı. Kafam karıştı
Mevlam hepimizden razı olsun.ALLAH sizden razı olsun ALLAH'a emanet olun.
Teşekkürler Adem bey. Ben alıyorum. Satış yaptıktan sonra bize yakın ilden getirtecekler .Satışı 49UHL650 ibaresi ile yapsınlar gerisi sorun değil
Size başka bir ürün gelse dahi yasal olarak her türlü o ürünü size temin etmek zorunda kalırlar.
Hayırlısı olsun şimdiden., Güzel günlerde kullanmanız dileklerimle.Teşekkürler Adem bey. Ben alıyorum. Satış yaptıktan sonra bize yakın ilden getirtecekler .
Hi level tüm ürünleri ücretli kurulum olup tümServis kurulum nasıl oluyor ucretlimidir