Yani va panelli vestel ud8200 e benzer olurHi level uhd 650 Pixellence modunu aktiflestirirsek goruntu dahamı iyi olur?
goruntu gelismisten film algilayici var ustam onun acilmis olmasi lazim onu orta yap gürültü azalma ayarinida kapat en guzel görüntü ole alinabiliyorCerkezoglu ustam mail artımda görmedin heralde senin yolladığını uyguladım film modu ekli demistin aktif olduğunu nasıl anlarım?
Tamam yaptım o şekilde olmuş dediğin şekilde uyguladım daha başka bir ekleme yapacak bisey kalmadı heralde ?goruntu gelismisten film algilayici var ustam onun acilmis olmasi lazim onu orta yap gürültü azalma ayarinida kapat en guzel görüntü ole alinabiliyor
Tamam yaptım o şekilde olmuş dediğin şekilde uyguladım daha başka bir ekleme yapacak bisey kalmadı heralde ?
Aynen dahada yapacak bise kalmadi ustam UD8200den fazlasi var eksigi yok suanda güle güle kullanın Vestel iyidir.Tamam yaptım o şekilde olmuş dediğin şekilde uyguladım daha başka bir ekleme yapacak bisey kalmadı heralde ?
Etti tabi 1999tl hoş bana 2230 tl mal oldu ama güzel tv sahibi oldum burdaki yapılan her uygulamayı yapabilirsin sorumluluk size ait tabiki ? faydalı bilgiler oldu.Pixellence ayarlarinimi actin? Goruntu kalitesi fark ettimi peki?
Sağol emeğine sağlık takipdeyim ?Aynen dahada yapacak bise kalmadi ustam UD8200den fazlasi var eksigi yok suanda güle güle kullanın Vestel iyidir.
S.a hocam hi level uhd650 smart tv pixellence ayarlarını acma konusunda bana yardımcı olabilirmisinizAynen dahada yapacak bise kalmadi ustam UD8200den fazlasi var eksigi yok suanda güle güle kullanın Vestel iyidir.
Kolay hocam olurum önce forumdan modlama bölümüne girin biraz bilgi sahibi olun sonra vestel tollbox programı indirin Ado hocam o tvyi modladi video su var orada link vermisdi sanirsam bilgisayariniz yaninizda olsun bir tane bos usb 2 flas belleginiz yaninizda olsun yazin bana yapalim beraber.S.a hocam hi level uhd650 smart tv pixellence ayarlarını acma konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz
S.a hocam hi level uhd650 smart tv pixellence ayarlarını acma konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz
Hocam izledim ama yanlis yaparim diye karistirmadim bana tlf da yardimci olabilirmisin senin komutlarinla uygulasamHi Level - VESTEL Modlama - Hi-Level 49UHL650 Pixellence ve Winks Özelliğini Aktif Etme
Hi Level- VESTEL Modlama - Hi-Level 49UHL650 Pixellence ve Winks Özelliğini Aktif Etme Bizler sürekli sizlerin kullanıcı deneyimini artırmaya yönelik içerikler üretmeye çabalıyoruz. Elinizde ki üründen alabileceğiniz en yüksek faydayı almanız bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Verdiğimiz çabaların...tavsiyeforumu.com
Üzgünüm bu işlemi ben yapamam. Yanlış yapacak birşey yok her şey tek tek anlatılmış. Zaten onu da yapmaya özgüven yoksa yazılımla oynamayiniz.Hocam izledim ama yanlis yaparim diye karistirmadim bana tlf da yardimci olabilirmisin senin komutlarinla uygulasam