Herkese Selam :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Muratti' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Şu an askerde olan, Yöneticilerden bir kardeşim vardı yukarıda kulaklarını çınlattığım kardeşimdir kendisi. Ciddi anlamda acaip bir kahve kültürüne sahipti. 

Ben kahvelerin ismini telaffuz edemezken adam her birisinin tarihçesi üzerine doktora yapmıştı mübarek :kıskıs:

Sizin de bir forum kültürünüz var ama belli. Yaş kaç ? (Mahsuru yoksa tabi)

Estağfurullah hocam niye mahsuru olsun, kız istemeye mi gidiyoruz :)

28 yaşındayım. Donanımhaber, darkhardware ve level'de takıldım oralardan emekli oldum şimdi buraya geldim. Arada bir DH'de hala takılıyorum diğerleri ne yazıkki ve ne yazıkki sizin'de bildiğiniz gibi mazide kaldı içindeki güzel insanlar ayrıldı, büyüdü, evlendi, sorumluluklar arttı ve maddiyat yetişemeyince bıraktılar :(. 

Robert's Coffee vardı bir ara çok az şubesi vardı, kahve sınavını geçemeyen işe giremiyordu :)

Ahahaha

Hepimiz mutlaka belli zamanlarda yeni oluşumlara dahil oluyoruz elbette. DH ile gönül bağımız devam etse de, kırgın/kızgın olduğumuz şeyler de var tabii ki.

Zamanında değişik forumlarda da bulunduk, niceleri geldi geçti, niceleri küstü gitti.

Biz de zamanında küstük gittik, Ben DH yönetiminden istifa edip bir çıktım 2008 yılında, 8 sene boyunca google da önüme çıktığında dahi sayfayı kapattım girmedim. 

Herkesin bir hikayesi oluyor yani:))

Jeopol Çevrimdışı

Jeopol

Aktif Üye
6 Ocak 2018
432
36
clearidas' Alıntı:
Jeopol' Alıntı:
ben sekerli alistim. sekersiz olmasin. en azindan orta sekerli olsun.

2. İçmeye alışıyor insan çaya da kahveye de şekersiz daha akıcı oluyor sanki daha tadı belli oluyor.

yok ya. ara sira arazi calismasina gittigimde hep oralarda sekersiz cay icerler. belki on bardak o sekilde icmisimdir. ama bana gore igrenc bir tadi vardi.

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Jeopol' Alıntı:
Muratti' Alıntı:
Şeker tüketmeyin aman hocam, tanıdıklarımın %50'si diyabet hastası bulundukları durum çok korkutucu.

Sizde biliyorsunuz ki şekeri depolayacak, sentezleyecek bir iç organımız yok. Götürüsü çok fazla

buyuk ihtimal ben de de olacak. diyabet cogunlukla irsi nedenlerle ortaya cikiyor. acikcasi 5 yil gec diyabet olayim diye sekerin tadindan vazgecemem. :bilmiyom:

Vazgeçiniz lütfen :)

1 Ay dayanın 1 Ay sonunda ki ödül pastanız benden söz.

Farkı hissedeceksiniz, kahvenin içine şeker koyduğunuz'da illallah ettim senden diyeceksiniz.

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Ado' Alıntı:
Muratti' Alıntı:
Estağfurullah hocam niye mahsuru olsun, kız istemeye mi gidiyoruz :)

28 yaşındayım. Donanımhaber, darkhardware ve level'de takıldım oralardan emekli oldum şimdi buraya geldim. Arada bir DH'de hala takılıyorum diğerleri ne yazıkki ve ne yazıkki sizin'de bildiğiniz gibi mazide kaldı içindeki güzel insanlar ayrıldı, büyüdü, evlendi, sorumluluklar arttı ve maddiyat yetişemeyince bıraktılar :(. 

Robert's Coffee vardı bir ara çok az şubesi vardı, kahve sınavını geçemeyen işe giremiyordu :)

Ahahaha

Hepimiz mutlaka belli zamanlarda yeni oluşumlara dahil oluyoruz elbette. DH ile gönül bağımız devam etse de, kırgın/kızgın olduğumuz şeyler de var tabii ki.

Zamanında değişik forumlarda da bulunduk, niceleri geldi geçti, niceleri küstü gitti.

Biz de zamanında küstük gittik, Ben DH yönetiminden istifa edip bir çıktım 2008 yılında, 8 sene boyunca google da önüme çıktığında dahi sayfayı kapattım girmedim. 

Öyle ,

Yöneticilerin kulaklarını çekmek lazım, özellikle M.Ç''nin bölümsonucanavarı gibi güzel bir sitenin içine ve çalışanlarına yazık etti.

Ben DH'sitesinde yaşanan amazon olayı, bitcoin olayı ve apple savunuculuğundan ötürü kendilerine bir nefretim var, burayı okurlarsa selamlar olsun onlara.

Arkalarından konuşmuş gibi oldum şimdi ama yapıcak birşey yok :)

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
clearidas' Alıntı:
Şekersiz icenlere pasta ikramı mı var şimdi  :heyo:  :flag:

Tabiki hocam, buyrun gelin çay, kahve pasta yiyelim. Olmadı evinizin adresini verirsiniz bonnyfood hediye gönderirim :)

Maksat gönüller ilk günki kadar taze olsun.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Muratti' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

Tabiki hocam, buyrun gelin çay, kahve pasta yiyelim. Olmadı evinizin adresini verirsiniz bonnyfood hediye gönderirim :)

Güzel düşünceniz yeter hocam teşekkür ederim. Şehirler ayni olsa kahveyle sohbeti daha da güzelleştirirdik.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Muratti' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Öyle ,

Yöneticilerin kulaklarını çekmek lazım, özellikle M.Ç''nin bölümsonucanavarı gibi güzel bir sitenin içine ve çalışanlarına yazık etti.

Ben DH'sitesinde yaşanan amazon olayı, bitcoin olayı ve apple savunuculuğundan ötürü kendilerine bir nefretim var, burayı okurlarsa selamlar olsun onlara.

Arkalarından konuşmuş gibi oldum şimdi ama yapıcak birşey yok :)

Arkalarından konuşmuyoruz azizim, huzursuzluk vermişiz sanırım ki burayı sıklıkla ziyaret ediyorlar, alıyoruz haberlerini :))

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Muratti' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

Pekişme sürecimiz bittiğinde yeri zamanı gelince yaparız bir buluşma  :ok:

@Clearidas ne dersin?

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
W76q5N.jpg

Pastalar benden arkadaslar :)

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Ado' Alıntı:
Muratti' Alıntı:

Pekişme sürecimiz bittiğinde yeri zamanı gelince yaparız bir buluşma  :ok:

@Clearidas ne dersin?

Ben pek bir mutlu olurum vallahi, billahi, tillahi.

Aşağıda pasta vitrini atmışlar mahvoldum hocam, onlar ne öyle yavhu :)

Geri
Üst Alt