Beyler TF/DH den milleti buraya çağırıyormusunuz acaba???
-bu forum ne zaman kuruldu?
-Sota/Ahmet arkadaş;bu benim bildiğim "Adanalıyık" mı acaba?? ülen Adana dan bir sürü arkadaşım vardı
hepsi de Ahmet idi!!
"Ahmet Adanalıyık"
-DH/TF den "sansür" mekanizması sizin forum için de başladımı acaba?
Not;bu arada oralar dan çok "şerefli" bazı tipler de gelir/gecelecektir illa ki! ben alayına küfürü basarım bu çakalların!
böyle arıza tipler görürseniz anın da şutlayın gitsinler ait oldukları yere!
Örneğin GÜRCAN denen it vardır,350 defa BAN yemiştir ve böyle yeni açılan forumlara mutlaka girip arıza çıkarır!
Klimacılar ne alemde? Birol geldimi(bu adamı Transfer edin ltf) bizim "Köylü" yü gördüm(9köy) bu adam çok iyidir
ama benim gibi bodoslama dan girer her bir şeye siz ona bakmayın tertemiz adamdır,sanırım birileriyle hemen papaza olmuş bile!
Dallas denen dallama vardır,sıfır bilgisiyle millete ahkam keser bu herif geldimi acaba?
valla baştan ince eleyin sık dokuyun,böyle haybecileri sakın barındırmayın! illa üye sayısı artsın diye de önüne geleni
almayın içeriye!
Can abi kısa bir bilgi geçeyim.
Üst yönetimin iyice müşteri hizmetlerine dönmesi ve bizim de müşteri temsilcisi gibi davranmamızı istemeleri nedeniyle benim pek aram iyi değildi DH nin tepesindeki arkadaşlarla.
Bu nedenle bir sabah kalktım her zaman olduğu gibi foruma girdim baktım benim yetkilerim alınmış.
Hiç kimseye ''ne oldu?'' dahi demedim, hiç bir şey sormadım, bir kaç gün 1-2 hafta derken bir süre böyle takıldım halen bir Allah'ın kulu bir özel mesaj atıp veya dialog kurup ''Yahu Ado, şundan bundan dolayı anlaşamadık yolları ayırdık'' yine de demedi, Yahu haber bile vermeye gerek görmeden yetki almaları bence zaten öküzlük de, Sonradan gönül almak adına bir mesaj dahi atmaya gerek görmedi bu muhteremler.
Ben de düşündüm taşındım ulen günde 400 cevap verdiğim zamanlar olmuş bu forumda, Elimdeki tüm yetki ve imkanları da DH üyelri için kullanmışım, karşılığında da bu muameleyi görmüşüm, Neymiş? Üyelerle sert dialog kuruyormuşum.
Vallahi açık ve net Can abi, bu forumda da ben aynı Ado yum hiç karakterimden taviz vermedim, Ahmet kardeşime de en baştan söyledim bak damarıma basılırsa ben dayanamam dedim ki burada da yüzeysel 1-2 atışmamız olmuştur bir kaç arkadaşımız ile.
Şimdi değerli abicim tartışılır elbette, edep ölçüleri çerçevesinde tartışılır ne var ki bunda?
Neyse abicim durum böyle olunca ben de kendi kendime dedim ki ulen üyelerin suçu yok biliyorum ama, bu Ökzüler beni hak etmiyor.
O dönemde de Aydemir abi (9Köy) vs ile sohbet halindeyiz, Bu
Sota Ahmet ile vs de zamanında bir hayli birbirimize girmişliğimiz vardır ama sonuçta medeni insanlarız bir araya geldik görüştük konuştuk enine boyuna tartıştık ve bu arkadaşların forumuna dahil oldum.
Önce biraz havayı kokladım, sonra Televizyon için bölüm istedim (Yoktu) sonra da Dh de paylaştığım tüm yazılımların erişimlerini kapattım.
Burada amaç tabi ki insanları mağdur etmek değildi o nedenle orada kapattığım tüm erişimleri bu forumda yeniden açtım.
Zaman içrisinde DH de dahi vermediğim yazılımları vs bu forumda vereye başladım.
DH de ise insanlar soru soruyor cevap alamıyor, yazılım istiyor destek bulamıyor gibi durumlar olunca ben de gittim yazdım dedim ki arkadaş yazılımlar şu forumda.
Alın size de mail adresim, bana ulaşırsanız yardımcı olurum.
Bu sefer bana özel mesajlar gelmeuye başladı hangi forum vs diye ben de özelden de forum ismi paylaştım.
Sonra bir gün bir baktım foruma giremiyorum
Allah Allah enteresan, çizik değiim banlı değilim ama foruma girişim yok.
Slack üzerinden Mod arkadaşlara ulaştım hiç kimsenin hiç bir şeyden haberi yok.
Ben de Powersotrm'u aradım (Gürkan, forum resmi müdürü) dedi ki ''Hocam ben senin yazdıklarını gördüm, Özel mesajdan da üye çağırıyorsun, Yılların hatırı var diye seni çizmek istemedim ama foruma girişine izin vermiyoruz''
Dedim ki ''Gürkan tamam forumun her yerini kapat, özel mesajları da kapat, Gereksizleri aç bana zira orada sohbet ediyorum arkadaşlarla''
''OK'' dedi ama orayı da açmadı, bir daha da ne ben onları gördüm ne onlar beni.
Sevgili abim, Biz insanlara ticari meta gözüyle bakmıyoruz, DH de benim sevilmeme nedenim de bu dur. Ben bilgi paylaşırım ve sadece DOĞRU bilgi paylaşmaya çalışırım, Bilmiyorsam da ''Bilmiyorum'' derim ki bileni arayıp bulsun insanlar.
Bu anlamda güzel abicim bizden hiç kimse DH veya başka bir platformdan hiç kimseyi çağırmıyoruz. Lakin sorununu burada çözen arkadaşlarımız, Çözüm arayan ve başka platformlardaki diğer arkadaşlara bu forumun adını veriyorlar ve insanlar gerek benim amil adresimden gerese drive alanımdaki paylaşım dosyalarından ya bana ya da foruma mutlaka ulaşıyorlar.
DH de bu forumun adı sanırım şimdilik yasak değil, ancak bir kaç üye daha paylaşırsa yasaklanacağına eminim
Birol ustanın kendi forumu var abicim, Eskiden büyük bir çekişme vardı hatta kötü anılacak dönemlerdi o dönemler.
Ben araya girip taraflardan ricacı oldum, sağ olsun büyük bir olgunluk gösterdiler ve bazı mevzular konuşulup bütün GERÇEKLER ortaya çıkınca aslında bu sataşma atışma kavga küfür konularının ne denli gereksiz ve saçma olduğu ortaya çıktı. Eski defterler kapatıldı yepyeni bir sayfa açıldı, Birol usta ile de gerek telefonda gerek WP de halen görüşürüm ki en son 2-3 gün önce sohbet etmiştik. Kafama takılan bir şey olursa bilmediğim, klima konusunda tereddütsüz bilgi isterim kendisinden vs vs