Herkese Selam :)

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Beyler TF/DH den milleti buraya çağırıyormusunuz acaba???

-bu forum ne zaman kuruldu?
-Sota/Ahmet arkadaş;bu benim bildiğim "Adanalıyık" mı acaba?? ülen Adana dan bir sürü arkadaşım vardı
hepsi de Ahmet idi!!
"Ahmet Adanalıyık"

-DH/TF den "sansür" mekanizması sizin forum için de başladımı acaba?

Not;bu arada oralar dan çok "şerefli" bazı tipler de gelir/gecelecektir illa ki! ben alayına küfürü basarım bu çakalların!
böyle arıza tipler görürseniz anın da şutlayın gitsinler ait oldukları yere!

Örneğin GÜRCAN denen it vardır,350 defa BAN yemiştir ve böyle yeni açılan forumlara mutlaka girip arıza çıkarır!

Klimacılar ne alemde? Birol geldimi(bu adamı Transfer edin ltf) bizim "Köylü" yü gördüm(9köy) bu adam çok iyidir
ama benim gibi bodoslama dan girer her bir şeye siz ona bakmayın tertemiz adamdır,sanırım birileriyle hemen papaza olmuş bile!

Dallas denen dallama vardır,sıfır bilgisiyle millete ahkam keser bu herif geldimi acaba?

valla baştan ince eleyin sık dokuyun,böyle haybecileri sakın barındırmayın! illa üye sayısı artsın diye de önüne geleni
almayın içeriye!

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Beyler TF/DH den milleti buraya çağırıyormusunuz acaba???

-bu forum ne zaman kuruldu?
-Sota/Ahmet arkadaş;bu benim bildiğim "Adanalıyık" mı acaba?? ülen Adana dan bir sürü arkadaşım vardı
hepsi de Ahmet idi!!
"Ahmet Adanalıyık"

-DH/TF den "sansür" mekanizması sizin forum için de başladımı acaba?

Not;bu arada oralar dan çok "şerefli" bazı tipler de gelir/gecelecektir illa ki! ben alayına küfürü basarım bu çakalların!
böyle arıza tipler görürseniz anın da şutlayın gitsinler ait oldukları yere!

Örneğin GÜRCAN denen it vardır,350 defa BAN yemiştir ve böyle yeni açılan forumlara mutlaka girip arıza çıkarır!

Klimacılar ne alemde? Birol geldimi(bu adamı Transfer edin ltf) bizim "Köylü" yü gördüm(9köy) bu adam çok iyidir
ama benim gibi bodoslama dan girer her bir şeye siz ona bakmayın tertemiz adamdır,sanırım birileriyle hemen papaza olmuş bile!

Dallas denen dallama vardır,sıfır bilgisiyle millete ahkam keser bu herif geldimi acaba?

valla baştan ince eleyin sık dokuyun,böyle haybecileri sakın barındırmayın! illa üye sayısı artsın diye de önüne geleni
almayın içeriye!

Can abi kısa bir bilgi geçeyim.

Üst yönetimin iyice müşteri hizmetlerine dönmesi ve bizim de müşteri temsilcisi gibi davranmamızı istemeleri nedeniyle benim pek aram iyi değildi DH nin tepesindeki arkadaşlarla.

Bu nedenle bir sabah kalktım her zaman olduğu gibi foruma girdim baktım benim yetkilerim alınmış.

Hiç kimseye ''ne oldu?'' dahi demedim, hiç bir şey sormadım, bir kaç gün 1-2 hafta derken bir süre böyle takıldım halen bir Allah'ın kulu bir özel mesaj atıp veya dialog kurup ''Yahu Ado, şundan bundan dolayı anlaşamadık yolları ayırdık'' yine de demedi, Yahu haber bile vermeye gerek görmeden yetki almaları bence zaten öküzlük de, Sonradan gönül almak adına bir mesaj dahi atmaya gerek görmedi bu muhteremler.

Ben de düşündüm taşındım ulen günde 400 cevap verdiğim zamanlar olmuş bu forumda, Elimdeki tüm yetki ve imkanları da DH üyelri için kullanmışım, karşılığında da bu muameleyi görmüşüm, Neymiş? Üyelerle sert dialog kuruyormuşum.

Vallahi açık ve net Can abi, bu forumda da ben aynı Ado yum hiç karakterimden taviz vermedim, Ahmet kardeşime de en baştan söyledim bak damarıma basılırsa ben dayanamam dedim ki burada da yüzeysel 1-2 atışmamız olmuştur bir kaç arkadaşımız ile.

Şimdi değerli abicim tartışılır elbette, edep ölçüleri çerçevesinde tartışılır ne var ki bunda?

Neyse abicim durum böyle olunca ben de kendi kendime dedim ki ulen üyelerin suçu yok biliyorum ama, bu Ökzüler beni hak etmiyor.

O dönemde de Aydemir abi (9Köy) vs ile sohbet halindeyiz, Bu Sota Sota Ahmet ile vs de zamanında bir hayli birbirimize girmişliğimiz vardır ama sonuçta medeni insanlarız bir araya geldik görüştük konuştuk enine boyuna tartıştık ve bu arkadaşların forumuna dahil oldum.

Önce biraz havayı kokladım, sonra Televizyon için bölüm istedim (Yoktu) sonra da Dh de paylaştığım tüm yazılımların erişimlerini kapattım.

Burada amaç tabi ki insanları mağdur etmek değildi o nedenle orada kapattığım tüm erişimleri bu forumda yeniden açtım.

Zaman içrisinde DH de dahi vermediğim yazılımları vs bu forumda vereye başladım.

DH de ise insanlar soru soruyor cevap alamıyor, yazılım istiyor destek bulamıyor gibi durumlar olunca ben de gittim yazdım dedim ki arkadaş yazılımlar şu forumda.

Alın size de mail adresim, bana ulaşırsanız yardımcı olurum.

Bu sefer bana özel mesajlar gelmeuye başladı hangi forum vs diye ben de özelden de forum ismi paylaştım.

Sonra bir gün bir baktım foruma giremiyorum :):):)

Allah Allah enteresan, çizik değiim banlı değilim ama foruma girişim yok.

Slack üzerinden Mod arkadaşlara ulaştım hiç kimsenin hiç bir şeyden haberi yok.

Ben de Powersotrm'u aradım (Gürkan, forum resmi müdürü) dedi ki ''Hocam ben senin yazdıklarını gördüm, Özel mesajdan da üye çağırıyorsun, Yılların hatırı var diye seni çizmek istemedim ama foruma girişine izin vermiyoruz''

Dedim ki ''Gürkan tamam forumun her yerini kapat, özel mesajları da kapat, Gereksizleri aç bana zira orada sohbet ediyorum arkadaşlarla''

''OK'' dedi ama orayı da açmadı, bir daha da ne ben onları gördüm ne onlar beni.

Sevgili abim, Biz insanlara ticari meta gözüyle bakmıyoruz, DH de benim sevilmeme nedenim de bu dur. Ben bilgi paylaşırım ve sadece DOĞRU bilgi paylaşmaya çalışırım, Bilmiyorsam da ''Bilmiyorum'' derim ki bileni arayıp bulsun insanlar.

Bu anlamda güzel abicim bizden hiç kimse DH veya başka bir platformdan hiç kimseyi çağırmıyoruz. Lakin sorununu burada çözen arkadaşlarımız, Çözüm arayan ve başka platformlardaki diğer arkadaşlara bu forumun adını veriyorlar ve insanlar gerek benim amil adresimden gerese drive alanımdaki paylaşım dosyalarından ya bana ya da foruma mutlaka ulaşıyorlar.

DH de bu forumun adı sanırım şimdilik yasak değil, ancak bir kaç üye daha paylaşırsa yasaklanacağına eminim :)

Birol ustanın kendi forumu var abicim, Eskiden büyük bir çekişme vardı hatta kötü anılacak dönemlerdi o dönemler.

Ben araya girip taraflardan ricacı oldum, sağ olsun büyük bir olgunluk gösterdiler ve bazı mevzular konuşulup bütün GERÇEKLER ortaya çıkınca aslında bu sataşma atışma kavga küfür konularının ne denli gereksiz ve saçma olduğu ortaya çıktı. Eski defterler kapatıldı yepyeni bir sayfa açıldı, Birol usta ile de gerek telefonda gerek WP de halen görüşürüm ki en son 2-3 gün önce sohbet etmiştik. Kafama takılan bir şey olursa bilmediğim, klima konusunda tereddütsüz bilgi isterim kendisinden vs vs

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
yaw sansürlenir çok yakında,zaten benim adımı gördükleri anda bu iş biter,Turkeyforum da aynen böyledir
Forumtürkiye v.s v.s bir çok yer de aynen böyledir,ülen bu ne hızımsızlık vede görmemişlik vede komplekstir be yaw

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,798
Merhaba Can Abi
Uzun yillar dh takildik zaman geçirdik
bilgisine tecrubesine güvendigimiz abilerimizin tavsiyelerini okuduk sen dahil

Nezaman ki dh bu abilerimiz birbir gitmeye basladi
Bizde elimizi ayagimizi cektik

Mbirol forum actigini farkedince orada takilmaya basladik

Tamam ben klimaci degilim ama
Belli duzeyde elektrik,mekanik bildigisine sahibim
Kafama takilan konuda arastirmaci olmamda sayesinde
ustalarimizin sozleri,tavsiyeleri kafa yatmamaya basladi
Cunku soyledikleriyle yaptiklari celisiyordu
Budurumun temelinde maddi menfaat vardi
Gercegin maddiyat esir edilmesi nedeniyle

Forum kurma karari aldik 9koy dahildi bu ise
klimaforumu adinda bir forum Kurduk belli sure yerimizde saydik
Ciddi anlamda emek verdik
Ve hareket basladi uye gelmeye basladi

Uyeler ozelden forumdaki asiri argo ve mbirol kufurlerinin raharsizligi bana belirtti
Bende 9koy abimle konustum
Ben soverim benim yapim bu demesiyle

Aramizda gerginlik olustu
Forum uzerinde yapacagim değişikligide
Isim ve icerik degisikligini kabul etmeyince

Yonetim anlaminda yollarımızı ayirdik
Hala kendisini sayar severiz bugumuzdur

Sonrasinda kavgali olduğumuz ado hocam
Yekten gorusme imkani oldu
Konustukca birbirimizi anladik
Anladikca baglarimizi guclendirdik
Forumun bugunku hale gelmesinde
Buyuk katkilara oldu sagolsun

Kaprisli,yuksek egolu degiliz Allahima bin sukur
Yapilan hicbir iyilil yada kötülüğü unutmuyoruz sadece

Gurcana gelecek olursak buraya gelmez gelse yazmaz
Beni sevmedigini adim gibi biliyorum...

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
yaw ben bu Birol un açtığı(veya kim açtı bilmiyorum) foruma 2 sene kadar önce üye olmuştum belki de daha önce olabilir
Köylü filan hep ordaydı,ama Klima mevzusu benim işim değildir,bir süre sonra da ben zaten elimi hemen tüm forumlardan
çekmiştim,o forum duruyormu hala?

Gürcan arızasını demekki ki tanıyorsun! ülen adam belki 250 belki 550 defa DH den şutlanmıştır hem de taa 2007 den beri de
hala orada,onun gibi çok acaip arızalar daha vardır özellikle TV bölümünde!

Bizim millet tembeldir ve klasik alışkanlıklarını hiç bırakmaz! dolayısıyla kafadan DH/TF gider girer!
Bir arkadaş TV forumu açmıştı 2013 de 3 sene dayandı sonra kapattı!! 1500 tane üyeyi zor toplamıştık anla gari!
Ülen kalkın gelin dedik gelmedi çoğusu,bu arada forum anında sansürlendi DH de!

Sonra kimse sorsan,örneğin herkes TF/DH den şikayetçi dir ülen ne işiniz var o zaman terkedin gelin yeni forumlara filan
diyoruz ama gelmezler!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
sen DH de isen hala,bizim Sony bölümün den nick neydi unuttum yaw,emekli bir kardeşimiz vardır,temiz sağlam
adamdır onu çağır buraya,oraya buraya sallayın msg lar toparlayın milleti,arıza tipler zaten gelemez gelse de
anında şutlarsınız zaten tanıyor olacaksınız bu tipleri!

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,798
Can Abi Bende 2007 Beri DH Uyeyim
SagolsunAdo Hocam
Gecen Sene Sutlattirdi Beni DH :)

Yazma Yetkilerim Alınmıs

Ariza Tiplerle Hic isimiz yok
Kaliteli Paylasim,Aile Ortami Olussun Yeterli Bize.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Ben DH ye ye 2005 de girdim "2016" da şutladılar,sanırım TF ye de 2004 de girmiştim
oradan da 2014 veya 15 de şutlanmıştım! daha sonra tüm Forumlar dan zaman içinde
alayından şutlanmıştım daha doğru kendimi şutlattırmıştım!
Tam 2 senedir başım rahat artık yaw

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Siz yine de DH/TF ye sarkıp bildiğimiz sağlam adamlara msg la ulaşın!
Sanırım oranın bazı "uyanık tip" yöneticileri de,burasını illa ki takip ediyorlar dır!
Özellikle yaw bu albanez şimdi oraya girmiş işimiz biraz zor olabilir filan deyebilirler
sansür dahil bir sürü şey de yaparlar,valla beni iyi bilirler;kimseye eyvallahım olmadığı
için ben aleni sallarım yaw!!!
Ama çoğu insan ise tam tersine,korkar-tırsar;aman şimdi beni BAN larla filan deyip
seslerini çıkarmazlar! o sebebten ne gelirler ne de yazarlar v.s
O sebebten TR de forumlar "adam olamıyor" bir türlü! ama kimse sorsan herkes şikayetçi dir
iyi de eylem yapsana,YOK yapamazlar!

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Siz yine de DH/TF ye sarkıp bildiğimiz sağlam adamlara msg la ulaşın!
Sanırım oranın bazı "uyanık tip" yöneticileri de,burasını illa ki takip ediyorlar dır!
Özellikle yaw bu albanez şimdi oraya girmiş işimiz biraz zor olabilir filan deyebilirler
sansür dahil bir sürü şey de yaparlar,valla beni iyi bilirler;kimseye eyvallahım olmadığı
için ben aleni sallarım yaw!!!
Ama çoğu insan ise tam tersine,korkar-tırsar;aman şimdi beni BAN larla filan deyip
seslerini çıkarmazlar! o sebebten ne gelirler ne de yazarlar v.s
O sebebten TR de forumlar "adam olamıyor" bir türlü! ama kimse sorsan herkes şikayetçi dir
iyi de eylem yapsana,YOK yapamazlar!

Abi eylem yapmaya kalkanlar benim örneğimde olduğu gibi ya gizli kapaklı üstü örtülü yetkileri alınıyor ya da aleni çiziliyor.

Ben yakın gelecekte benim de adımı çizeceklerini düşünüyorum zaten.

Senin DH deki sürecini ben başlatmıştım abi yönetime ''Atın beni ulen, atmazsanız adam değilsiniz'' dediğin mesajlar vardı ya hani, :) :) :)

Sota Sota nın da işlemini ben yapmıştım :) :)

Abi sorun şu ki ben aidiyet duygusu yüksek birisiyim biraz, üstlendiğim bir vazife var ise kitaba uygun hareket etmeye çalışıyorum.

Adamların bize dayattıkları kitapta yazanları bir yandan uyguluyor, diğer yandan da ''Yahu kardeşim böyle uygulama mı olur?'' diyordum.

O nedenle beni de şutladılar işte :)

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
valla benim umurumda değil ki bunlar!
duruma göre içimden ne geliyorsa yazarım veya söylerim!

yaw benim buralardan ne maddi ne de manevi hiç bir beklentim olmadığı için Allaha şükürler olsun
hep böyle gidiyorum,neden şutladılar neyi yanlış yaptım v.s v.s valla hiç düşünmedim bile!

Bir tek TF den şutlanırken,"Serkangüzel" isimli bir arkadaş vardı bana bir gün eMail attı ....abi seni
bugün veya yarın şutlayacaklar..... demişti!! ülen sen nereden biliyorsun dediğim de o da bana bekle
abi yarın çok büyük ihtimalle şutlanacaksın dedi ve aynen öyle de oldu;zaten kendisi de benden
bir kaç gün evvel şutlanmıştı!! o günler de ben dahil bir sürü insan anında şutlanmışlardı!

yaw benim "hobim" oldu artık TR de ki Forum denen illet yerler den şutlanmak!
Siz benim gibi olun ve hiç geriye bakmayın sallayın geçin gidin bunları,ben bilakis kızmayıp
gülüyorum bunlara yaw!

Biz de "forumculuk" filan yok beyler! hele hele son yıllar da bu işi tamamen "ticari" bir zihniyete dönmüştür!

Forum sahibi haklı olarak para kazanmak ister veya isteyecektir ki hakkıdır
Ama asıl sorun forumları satış mekanı gibi görüp buralara girip iş tutan çakallarda dır!
O kadar fazla Fake ve firma elemanları v.s v.s var ki at at bunları bitmez yaw özellikle DH de!!

Ama bütün bunlar bir şekilde NEMA ya dönüşmektedir örneğin DH gibi çok kalabalık/büyük forumlar da!
"kavgalar" bile prim yaptırıyor buralar da!

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
valla benim umurumda değil ki bunlar!
duruma göre içimden ne geliyorsa yazarım veya söylerim!

yaw benim buralardan ne maddi ne de manevi hiç bir beklentim olmadığı için Allaha şükürler olsun
hep böyle gidiyorum,neden şutladılar neyi yanlış yaptım v.s v.s valla hiç düşünmedim bile!

Bir tek TF den şutlanırken,"Serkangüzel" isimli bir arkadaş vardı bana bir gün eMail attı ....abi seni
bugün veya yarın şutlayacaklar..... demişti!! ülen sen nereden biliyorsun dediğim de o da bana bekle
abi yarın çok büyük ihtimalle şutlanacaksın dedi ve aynen öyle de oldu;zaten kendisi de benden
bir kaç gün evvel şutlanmıştı!! o günler de ben dahil bir sürü insan anında şutlanmışlardı!

yaw benim "hobim" oldu artık TR de ki Forum denen illet yerler den şutlanmak!
Siz benim gibi olun ve hiç geriye bakmayın sallayın geçin gidin bunları,ben bilakis kızmayıp
gülüyorum bunlara yaw!

Biz de "forumculuk" filan yok beyler! hele hele son yıllar da bu işi tamamen "ticari" bir zihniyete dönmüştür!

Forum sahibi haklı olarak para kazanmak ister veya isteyecektir ki hakkıdır
Ama asıl sorun forumları satış mekanı gibi görüp buralara girip iş tutan çakallarda dır!
O kadar fazla Fake ve firma elemanları v.s v.s var ki at at bunları bitmez yaw özellikle DH de!!

Ama bütün bunlar bir şekilde NEMA ya dönüşmektedir örneğin DH gibi çok kalabalık/büyük forumlar da!
"kavgalar" bile prim yaptırıyor buralar da!

Abi yabancılarda forum ortamları nasıl bilmem ama bizde gördüğüm ortamlarda olaylar bile yönlendiriliyor bana göre.
DH bana göre kendi hamlelerinin sıkıntısını çekiyor bugün.
Bu ticari koşullarda bu kadar büyük işlere girmeselerdi böyle şeylere de göz yummazlardı bence.
Ne sahibini ne de editörünü yakından tanımışlığım vardır. İçlerindeki düşünce nedir bilemem.

Ben oraya arada sırada teknoloji haberi okumaya giriyorum o esnada bile beni çıldırtacak birşeyler görebiliyorum.
Umarım biz burada birşeyleri başaracağız. Şu anlık güzel gidiyoruz siz emek verenlerin sayesinde.

Geri
Üst Alt