Herkese Selam :)

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Ne habersiniz, nasılsınız ?.

Pek cici bir ortam görüyorum burada, bozulmaması dileği ile.

Güzel h.sonlarınız olsun.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Helenmirren' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Şufeeerrrrr :öp:

Nasılsın silahtar? :kaş:

İyidir abi sen nasılsın bugün 12de uyandım ufak bi baş ağrısı var onun dışında iyi sayılırım  :evillol:

Al benden de o kadar kardeşim. Baş ağrısı ile uyandım ama dışarı çıkıp yürüdüm biraz, oksijen iyi geldi :ok:

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Ado' Alıntı:
Helenmirren' Alıntı:
İyidir abi sen nasılsın bugün 12de uyandım ufak bi baş ağrısı var onun dışında iyi sayılırım  :evillol:

Al benden de o kadar kardeşim. Baş ağrısı ile uyandım ama dışarı çıkıp yürüdüm biraz, oksijen iyi geldi :ok:

Abi burda çok fena fırtına var 150 km hızı rahat vardır dışarı çıkayım dedim de yapamadım  :kıskıs:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Helenmirren' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Abi burda çok fena fırtına var 150 km hızı rahat vardır dışarı çıkayım dedim de yapamadım  :kıskıs:

Bu mevsimde bunları yazmak iyiymiş gibi gelse de aslında oldukça kötü, fakat burası günlük güneşlik. Dışarısı 17-18 derece dolayında şu an

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Ado' Alıntı:
Helenmirren' Alıntı:

Bu mevsimde bunları yazmak iyiymiş gibi gelse de aslında oldukça kötü, fakat burası günlük güneşlik. Dışarısı 17-18 derece dolayında şu an

Ben kışı sevmiyorum abi tam benlik valla 17 derecede denize girerim ben :rock:

Geri
Üst Alt