Muratti' Alıntı:Ne habersiniz, nasılsınız ?.
Pek cici bir ortam görüyorum burada, bozulmaması dileği ile.
Güzel h.sonlarınız olsun.
Helenmirren' Alıntı:Merhabalar, hoşgeldiniz :söfer:
Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:Merhabalar, hoşgeldiniz :söfer:
Şufeeerrrrr :öp:
Nasılsın silahtar? :kaş:
Helenmirren' Alıntı:Ado' Alıntı:Şufeeerrrrr :öp:
Nasılsın silahtar? :kaş:
İyidir abi sen nasılsın bugün 12de uyandım ufak bi baş ağrısı var onun dışında iyi sayılırım :evillol:
Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:İyidir abi sen nasılsın bugün 12de uyandım ufak bi baş ağrısı var onun dışında iyi sayılırım :evillol:
Al benden de o kadar kardeşim. Baş ağrısı ile uyandım ama dışarı çıkıp yürüdüm biraz, oksijen iyi geldi :
Helenmirren' Alıntı:Ado' Alıntı:Al benden de o kadar kardeşim. Baş ağrısı ile uyandım ama dışarı çıkıp yürüdüm biraz, oksijen iyi geldi :
Abi burda çok fena fırtına var 150 km hızı rahat vardır dışarı çıkayım dedim de yapamadım :kıskıs:
Helenmirren' Alıntı:Ado' Alıntı:Al benden de o kadar kardeşim. Baş ağrısı ile uyandım ama dışarı çıkıp yürüdüm biraz, oksijen iyi geldi :
Abi burda çok fena fırtına var 150 km hızı rahat vardır dışarı çıkayım dedim de yapamadım :kıskıs:
Aklıma isveçteki rüzgarda uçan insanlar geldi :kıskıs:Umut Barış' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:Abi burda çok fena fırtına var 150 km hızı rahat vardır dışarı çıkayım dedim de yapamadım :kıskıs:
Uçma dikkat et. :
Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:Abi burda çok fena fırtına var 150 km hızı rahat vardır dışarı çıkayım dedim de yapamadım :kıskıs:
Bu mevsimde bunları yazmak iyiymiş gibi gelse de aslında oldukça kötü, fakat burası günlük güneşlik. Dışarısı 17-18 derece dolayında şu an