Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Muratti' Alıntı:Ado' Alıntı:Şu an askerde olan, Yöneticilerden bir kardeşim vardı yukarıda kulaklarını çınlattığım kardeşimdir kendisi. Ciddi anlamda acaip bir kahve kültürüne sahipti.
Ben kahvelerin ismini telaffuz edemezken adam her birisinin tarihçesi üzerine doktora yapmıştı mübarek :kıskıs:
Sizin de bir forum kültürünüz var ama belli. Yaş kaç ? (Mahsuru yoksa tabi)
Estağfurullah hocam niye mahsuru olsun, kız istemeye mi gidiyoruz
28 yaşındayım. Donanımhaber, darkhardware ve level'de takıldım oralardan emekli oldum şimdi buraya geldim. Arada bir DH'de hala takılıyorum diğerleri ne yazıkki ve ne yazıkki sizin'de bildiğiniz gibi mazide kaldı içindeki güzel insanlar ayrıldı, büyüdü, evlendi, sorumluluklar arttı ve maddiyat yetişemeyince bıraktılar :(.
Robert's Coffee vardı bir ara çok az şubesi vardı, kahve sınavını geçemeyen işe giremiyordu
Ahahaha
Hepimiz mutlaka belli zamanlarda yeni oluşumlara dahil oluyoruz elbette. DH ile gönül bağımız devam etse de, kırgın/kızgın olduğumuz şeyler de var tabii ki.
Zamanında değişik forumlarda da bulunduk, niceleri geldi geçti, niceleri küstü gitti.
Biz de zamanında küstük gittik, Ben DH yönetiminden istifa edip bir çıktım 2008 yılında, 8 sene boyunca google da önüme çıktığında dahi sayfayı kapattım girmedim.
Herkesin bir hikayesi oluyor yani